Monday, September 8, 2008

tertawa lalu terkesima..

owh owh..
saya gembira harini..

mahu tahu kenapa??
bnyk sbbnye..



  • setelah hampir setahun mendiamkan diri, saya akhirnya brkomunikasi dgn naziha.. huhu.. sebenarnya, budak kcik ni adalah kwn sy yg sgt2 besh.. die byk tlg sy, dan sy sgt trhutang budi dgn dia.. kalo nk critekan ape yg die pnah tlg sy, pasti meletihkan.. owh ye, sy knal die sbb ktorg same grup mase educamp.. along wif fieda ngan amalina.. tp ngan makcik dua org ni x rapat sgt time tu.. kalo nk tau, naziha tu kwn ex saya, so, ktorg mcm bnyk gler point nk di sembangkan.. tp skarang ni die da kat korea.. huhu.. budak kecik yg ske gigit org ni sgt comel!! n n, dgr crite, org2 kat intec pnggil die hamster.. hehe.. pape pn, thanx ziha sbb chat after a long time.. huu~ mish u damn giler much!!
  • sbb kdua, harini prtama kali dlm sejarah, sy dtg lg awal dr lcturer.. klas statics arini pkul 1.. biase pkul 1 bru nk spray mnyak wangi.. tp tadi, pkul 1 da ade dlm klas.. lcturer pn blom smpai lg.. hihi..
  • harini jugak, lcturer statics ktorg mrupakan lcturer bru.. bkn baru.. tp baru ajar.. errmmm, mksudnye, sblum ni lcturer lain.. arini lain.. ske tgk die.. die cam comel.. die suke gunakan bahasa baku.. tp malangnya, bukan bahas baku utk bahasa melayu, tp english.. contohnya, resultant.. biase org sbut,bunyi die rezalten, tp die sbut rezaltan.. itulah kecomelan beliau.. :) .. tp bagi sy, die tidak dpt mnggantikan tmpat cik how meng git yg comelan.. hihi~
  • harini, sy dpt kertas assignmnt sy blk(sudah ditanda).. dan cuba teka sy dpt brapa?? haha.. sume slah, sy dpt 70/70.. hihi.. fullmark tu cik pah oi.. bkn x biase dpt fullmark, :P tp seblum ni, asyk dpt 50/50 je.. ble dpt 70, rase mcm bnyk gler.. brbaloi juga hasil usaha sy tiru assignmnt org.. ooppsss :)
  • nak tau x? harini juga sy rase heppy sgt sbb ade seseorg tu yg tbe2 mcm amik berat sgt pasal sy.. da lame rasenye xde org buat cmtu.. bila ade, rase besh sgt2.. time kasih kamu!! :)
  • owh ye, harini juga saya x bangun sahur.. hehe.. ya, itu mnggembirakan.. mmg la kalo sahur dpt pahala, dan juga salah satu sunah rasulullah saw.. (sy pn tau ye, xyah ssh nk bgtau sy ye).. tp bg org2 yg xde duit cam sy, itu sgt mnggembirakan.. byngkan rm5 utk sahur.. sgt mmbazir.. better mnum air masak sahaja.. dan kita x dkenakan pape utk itu~ :)
  • sy masih gembira!! sbb sy dpt tahu yg ade jugak org nak bace bnde merepek yg sy tulis ni.. hehe~

dan nak tau ape yg paling mnggembirakan sy?? sy dpt tau, kwn sy yg comelan(lagi) nak balik malaysia!! huhu, utk kamu2 yg pnah jmpe die.. ya, tekaan kamu mmg btol!! nabila akan blk msia. bkn nk smbut raya ke ape, tp balik utk baik(back for good :P ) .. haha.. tp, jgn gembira lg!! die bkn nak study kat msia ye.. (owh ye, utk kamu yg x pnah jmpe die lg, die sebenarnya blaja kat egypt, amik kos medic).. smbung crite... n lpas tu die akan buat pre-U utk smbung blaja kat canada.. medic juga! sgt jelez la ngan die.. xnak egypt, bleh tuka amik canada.. cam maik tuka2 stokin plak eh.. huhu.. tp xpela, as long as die brjaye dlm hidup die kan.. :)







-------------------------------------





owh owh
sy juga sedih harini..

mau tahu kenapa??
ade la sbb2 die..



  • skarang sudah bulan 9.. mknenye, sticker knderaan mmg kene renew la.. stcker tu kan kene renew every july.. so, td dgn smangatnye sy bukak sticker lame, n nak pegi kat pocket c.. kat lubuk pakgad.. otw nk ke situ, slisih la ngan kwn sy.. n dorg pn tnye.. "fatul, kau da byr saman blom??".. erkkk, blom!.. tau2 je kau ak blom byr saman eh.. last2, kwn saya ckp kalo x byr saman, xleh renew sticker.. adoyai.. saman sy stakat ni rm90.. gile ape nak byr sume skali gus?? mau x brbuka pastu.. huu~ so, trbantut la usaha sy utk mngumpul saman spanjang idup sy kat utp ni.. huhu.. dan trbantut la juga usaha sy nk renew sticker.. haih~ saman2~
  • harini juga saya skt perut.. adoi.. td da gembira sbb x bgn sahur, tp ble kol 9 cmtu, tbe2 prut rase lain mcm.. skt cm kene gastrik(mcm pnah kene je) .. nk buat ape pn xjdik.. lpas da buang ape yg ptut :P, rase mcm lega la jugak.. trserlah juga la snyuman sy lepas tu.. hehe.. pastu rase cm nk tdo balik(mmg tdo betol pn).. pastu dlm kol 12 bgn balik... sakit perut lg.. kali ni rase die lg sakit.. macam kene tumbuk pn ade rase die.. tp nasib baik skt kejap je.. dlm 5 minit pastu, ok balik.. :) xprlu buang ape2 yg patut pn..
  • haa! harini juga sy sedih sbb.. sbb.. sbb.. spatutnye harini ade klas kol 9(bukan spatutnye, mmg ade pn).. tp nmpk x kat atas tu?? sy ckp kol 9 sy skt prut kan.. tp sy x pegi klas bkn sbb sakit perut, tp sbb xingt ade klas. adoi.. da la klas 2 jam.. islamic studies plak tu.. rase brdose je x gi klas IS.. huhu.. tp nak wat cmne kan.. mudah2an ade la org tlg signkan.. hehe~ :P
  • harini sy sedih lg, sbb ptg td sy ade klas statics kol 1 smpai 2.. pastu klas DE kol 2 smpai 3.. klas statics kat pocket C .. klas DE kat pocket D.. so, dr ujung dunia ke ujung dunia la sy mrantau.. pastu lpas abis klas DE tu, sy pegi pocket C balik.. sbb mnggu lepas dr bambang ckp ade klas Engineering Drawing kol 3 smpai 5.. tp pegi2 je, tgk klas tu rmai org.. sudah pasti itu bkn klas sy, sbb klas sy xkan rmai cmtu.. so, ade la kwn sy ni msg2 ngan dr bambang.. last2 dr bambang ckp klas tu spatutnye hari rabu.. adoi.. dan die salahkan ktorg sbb x cek email.. aduhhh~ yahoo mail skang ni da la bengong.. mane nk dpt email awk.. ish2.. ptutnye anta la kat friendster ke myspace ke.. konfem2 la sy bace..
  • harini juga sy sedih sbb awk bace je post ni, tp x bg komen pn.. isk2..

dan nak tau x ape yg paling mnyedihkan sy arini?? arini hanger sy patah.. isk2.. slamat tinggal hanger.. jgn noty2 tau nnt.. isk2~

6 komen busuk:

falyn89 said...

fatul...
sticker moto da bley renew gk kew??
sbb dgr cte mto blum ag.
tp saye pn xpst sbnrny.hihi.
2y tny ni.
ala, blasah jla kn, da die tulih knderaan.
moto pn antra jenis2 knderaan gaks!
kn?kn?

roy.fatul said...

makcik!!
sume skali la~
sticker tu mmg smpai july SAHAJA!!
n da rmai mmbr ak da renew..
huu~

aBiR aBhAr said...

owh sweet gila post ni
siyes sweet.
sweet sgt
hhaha

roy.fatul said...

ok

hadio69 said...

abir jth chenta lalala

roy.fatul said...

haha
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008