Monday, September 1, 2008

UTP BLOGGERS GROUP~

haa~
mnarik bukan itu title~
jadi, tanpa perlu ayat2 melankolik serta bahasa2 kesusasteraan yg tnggi,
kita straight to the point saja~

setelah dihisab, dihitung, ditolak dan dicampur..
sy dan abi sering kali, brbincang mngenai penubuhan grup UTP bloggers~
dan bru2 ni,
eli pula tlah mngemukakan cdngn utk mmbuat bloggers day~
jadi,
mungkin kte dpt gabungkan kdua2nya,
dan jadikan bloggers day sbg xtvt utk UTP bloggers grup~
sape stuju tutup mulut!!


ok, nmpknye semua stuju~
jadi ,
ni sy ade proposal utk ahli2 jawatankuasa utk ini grup~
suka, x suka~
kamu kene trime!!
sbb ini proposal saje ye dik~
:P
hhuhu

PEMERINTAH: suhaili
TIMBALAN: hadi
BENDAHARI: abi abhar
BENDAHARA: rai
SETIAUSAHA: fara

AJK~
1. MAKANAN: adeera
2. PENGANGKUTAN: ella :P
3. KESIHATAN DAN KESELAMATAN: fieda

n n~
kalo ade pape pangkat or title yg trtinggal tu,
korg create la sndri ~
ade org yg gila kuasa mmpu rebut semua jwtan2 itu~
huhu~
org itu BUKAN abi abhar~
:)

ini mrupakan skadar usul yg tidak official~
nnt kalo grup ni da btol2 ade~
we'll make it official k~
:)

37 komen busuk:

raihanah said...

bendahara kerja dia apa ye??goyang kaki?hehe,,btw,,mmg idea yg bjak pun utk adakan grup utp 0707 bloggers, n org yg post >100 ptut dpt penghargaan kan fara,adeera kan??hehe..btw,,jz nk btaw yg aku terpaksa privatekan jap blog aku atas sbb tertentu...nti kubukak blk aku btaw ko...smoga utp 0707 bloggers ni jd realiti la..

aBiR aBhAr said...

erm...

E=MC2 said...

rai..

haha,
bendahara keje die cm bendahari gak..
kire 2nd treasurer r~
xleh harap sgt kat abi~
:P

owh,
ok2~
:)

E=MC2 said...

abi..

time kasih utk komen sebegitu~

hadio69 said...

uish npe ak timbalan?
ak jd orang ramai xleh ke? haha
ske gk idea ni
dlu mse aktif blogging ad grup bloggers gk
siap wt bloggers day kt time pcfair
agk mnarik

E=MC2 said...

haha~
ske ati aku le~
:P

hadi,
ko leh wat baju utk grup ni~
haa~
bijak tak??
:)

pastu duit yg kte kumpul tu,
kte wat mcm blog trbaik!

blog mane plng besh dlm bulan or tahun tu,
die dpt pakej prcutian ke bali, or tmn maju~
pape jela~
ok x??

Fieda said...
This comment has been removed by the author.
Fieda said...

hahahahaah! ajk kesihatan dan keselamatan?
i rasa nanti org lain yang akan jaga i. hahahah

E=MC2 said...

haha~
besh ape jd ajk tu~
leh tlg org~
hee~
:P

fara said...

hoho. maka, setiap kali agm saya harus mencatat dan memfailkan segala minit2 mesyuarat dan menyerahkan kpd cik eli!

huahuahua. eh fatul. saya ada proposal.
fatul: setiausaha ii

:D

E=MC2 said...

haha~
bijak sungguh fara!!
ya,
itulah kerja anda~
:)

me=setiausaha 2??
no.. no!!
i xnak jd setiausaha,
i want a higher position~
mcm president ke~
l8r i buat rmpasan kuasa dr eli~
hehe~
:)

eli.suhaili said...

hey hey you you !
ahaha! apekesni ?
owh, eli lak kena jadi pemerintah eeh. ahaha
dengan ini; beta memerintahkan fatul, supaya merampas kuasa beta sikalang juga! ehehe
alaa...apakate kita fikir balik apa misi kita sbenarnya utk buat bloggers grup ni betul betul !

E=MC2 said...

haha eli,
itu skadar proposal la~
macam siapa kisah je!
:P

ok,
so apekah misi utk wujudkan bloggers grup itu??
huhu~
:)

hadio69 said...

ouh klo nk wat bju sangat7 boleh hahaha

E=MC2 said...

ahaa~
jadi,
bgaimana kita nk mulakan penubuhan ini grup??
ckp saja tiada gunanya bukan??
:)

raihanah said...

nak baju.nak baju..serious!nak baju.then pakai then makan same2!!hihi..bendahara n bendahari dpt sume free la..kikiki

aBiR aBhAr said...

erm....

erm....

(kali ni lebih panjang)

ermmmm....

aBiR aBhAr said...

telah lama ku mengharapkan nya...
semoga ianya menjadi kenyataan...
boleh wat Jamuan Raya...
mesti best
baju group pun kena ada..
pastu kita wat konsert amal..
haha..
kutip duit tuk org2 memerlukan..
weee...
pastu,
kita wat kesedaran spy org ramai meluahkan apa yg tersimpan dlm hati melalui BLOG...
mcm kita ni...
so
kita dpt mengurangkan statistik org bunuh diri kat Malaysia ni...
Blog sgt best..
waaa...

beta sgt gembira melihat mulai sem lepas semakin ramai mempunyai blog dan menyemarakkan lagi virtual life ni...

sgt seronok baca apa yg menjadi ekspresi student2 UTP...

(Beta mahu jd penasihat la.. boleh wat ucapan)..ngeee

adeera azman said...

antara banyak banyak manusia yang berblog kat utp, kenapa ek aku jadi ajk makanan ?

ahahaha.

korang memang comel and kelakar !!

;DD

E=MC2 said...

rai...

ahaha~
ktorg sume nak baju~
jgn risau!!
designer da ade~
tnggal nk bg duit ngan nk design je~
huhu~
kan hadi kan~
:)

knape bndahari bndahara dpt sume free pule??
ish2~
korg spatutnye byr lebih!!

E=MC2 said...

abi..

haha!!
lihatlah rakan2!!
abi sudah mnunujukkan kegilaan kuasanya!!
ak da bg kau bndahari, ko nk jadi lain plak ek!

xde2!!
pnasihat bg org lain yg lbih layak!
ngee~
:)

E=MC2 said...

adeera..

haha,
sbb dr ape yg ktorg bace kat blog eli,
kamu seakan2 pndai msk mknn yg sedap~
haha!
mark the word seakan2~
:P

tp xtaula kan~
huhu~
:P

E=MC2 said...

ok kawan2~
jadi, ape yg ptut kte buat skarang??
kalau brcakap saja tidak brguna bukan??
mari kita tunggu eli sbagai seorg pemimpin utk mmulakan langkah pertama~
hee~
:)

eli!
buat kerja!!
:P

aBiR aBhAr said...

beta mencdgkan nama group ni sbg
UTP Bloggerz Union
atau akronimnya (UBU) comel kan?

tak pun Bloggerz UTP Group
atau akronimnya (BUG).. stylo kan?

E=MC2 said...

UBU cm x brape besh laa~
BUG tu ok gak~

sape stuju tutup mulut!!
ok, nmpknye sume stuju~
:)

ape kate kte buat grup ni kat fs~
:)

raihanah said...

ala,,,fs xbest la fatul..since everyone dh ada akaun blogger, y dun kite buat another blog yg ramai2 leh jd admin..means blog umum,,kite sume jd admin n leh post..kan menarik tu..hahaha..sbb skrg sume gile blog..so,,buat je blog byk2..

E=MC2 said...

hmm~
ok jer~
ape kate rai mulakan langkah prtame??
huhu~

mcm xde sape nk stat je~
haih~
:(

adeera azman said...

adeera..

haha,
sbb dr ape yg ktorg bace kat blog eli,
kamu seakan2 pndai msk mknn yg sedap~
haha!
mark the word seakan2~
:P

tp xtaula kan~
huhu~
:P


wo, itu mencabar kewibawaan aku sebagai ibu mithali, ahaha.

E=MC2 said...

haha~
jadi,
anda kene la jadi ajk makanan~
bru bleh blaja masak ape sume~
n n~
bru leh jd ibu mithali~
kan kan~
:)

aBiR aBhAr said...

nk jadi AJK Pelancongan la..
ade x?

E=MC2 said...

kau nak mlancong ke mane??
taiwan??
taipei??
timor leste??

haha~
ape la~

eli.suhaili said...

ahaha! ntah pape.
setuju dengan rai !
kita bukak satu blog rasmi, kita semua admin, kita boleh ckp psl apa - apa, komen pun boleh ramai2.
wuuh! meriah ;D

siapa nak,sila vote !

(fatul, buat la poll utk cdgn2 kitorang kat blog kamu, ehehe...perantara sekejap :P )

E=MC2 said...

haha~
ok gak tu~
yela2,
org buat la poll tu~
tp nape pemerintah kte ni xbuat keje ye??
nak kene ni!!
huhu

raihanah said...

fatul cepat..mana poll nye??hehehe...xsabar nk ngundi!

E=MC2 said...

aik..
da ade la cik rai..
kat atas lg ~
cbe tgk btol2~

raihanah said...

a'ah la..
xperasan..
btw,,saya dh vote!!
yeay!

E=MC2 said...

haaa~
bgus2
mcm ni la rakyat yg setia~
so, ble nk stat buat blog nih??
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008