Monday, November 24, 2008

btol x? prasan x?

korang suke tgk movie kan? mesti punyelah!! korang prasan sesuatu x pasal hero dlm movie yg korang tengok tu? mungkin prasan.. haa,, ni adelah sket survey yg aku buat sndri pasal hero2 dlm movie.. segelintir org menganggapnya tidak logik, anda pula bagaimana?

  • besenye hero xkan mati.. buat la mcm mane pn.. letup pkai bazooka ke, tembak ngan machine gun ke.. boleh je x kene kat dorg.. kalo kene pn, msti dorg leh diselamatkan.. btol x? tp cube kalo org jahat yg kene tembak.. kene kat baju sket pn da leh mati.. kan kan~ :D.. btol x? prasan x?
  • hero mesti kalah dulu.. pnah dgr ayt nih? haa, aku slalu gune ayt ni kalo men game.. sbb besenye kalo awl2 tu, ak slalu sgt mati atau kalah, so, ak ckp la kt membe aku, hero msti kalah dlu.. tp dlm movie pn cmni gak.. bese tgk otromen?? haa, besenye kalo lwn raksasa, msti mule2 otromen kalah dlu.. pastu da nak abis cter tu, bru la die menang.. haih~ btol x? prasan x?
  • boleh muncul di mana2.. yg ni pn same gak.. contoh la, ade sorg awek ni kene culik, jauh gler dr hero die.. tup2, time awek ni nk kene bnuh je, hero die smpai.. pastu smpai dgn aksi2 yg bajet je.. trjun dr helikopter la, ape la.. pastu msti ade effect angin kt hero tu.. btol x? prasan x?
  • satu lg, yg ni pn x brape nk logik gak.. cbe bayangkan.. hero ni tersesat dlm hutan, atau mungkin kt padang pasir.. tanpe bwk ape2.. jln pnye jln, hero tu msti jmpe sesuatu yg boleh mnyelamatkan nyawa die, contohnye, superbikes la, kete la, public phone la.. huh!! btol x? prasan x?
  • ade lg.. ade lg.. besenye hero ni bleh hack komputer atau program yg die nak.. even mcm mane high secure suatu program tu pn, die bleh lepas jugak.. pdahal kalo nk ikutkan, hero tu tau gune komputer utk men game je.. game pn game yg pre-installed dlm komputer, mcm solitaire, heart, n minesweeper.. btol x? prasan x?
  • awek2 yg ade ngan hero2 ni msti cun2.. walau mcm mane sux pn muke hero tu, awek yg blakon ngan die msti cun pnye lah! x puas ati btol.. huh!! btol x? prasan x?
  • hero tu msti kamceng ngan polis.. btol weh.. byk cter yg ak tgk, hero die baik gler ngan polis.. die gune pistol, x kene tangkap.. die gune pisau bunuh org, x kene tngkap gak.. die bwk kete mcm haram, x kene kejar ngan polis.. tp kalo org jahat yg buat sume tu, haih.. msti kene tngkap pnye lah.. btol x? prasan x?

korang prasan x?
aku prasan..

12 komen busuk:

Jaja G said...

1- klu hero mati, xd mkna la bt cite kn...tp i know 1 movie yg hero n heroin xmati...pnah tgk x cite "28 weeks later"?cite tu hero n hroin mati n yg tnggal 2 org bdk yg bknnye main charcter sgt kt da 1st point..akhr2 br jd main chrcter...n also cite "the strangers"...seram...
2- errr ni no komen...
3- ni cm cite bollywood jer...hurmmm...
4- nk jadikan cite yg hero tu msti lngkap ngn plbagai ilmu la knonnye...haiishh...
5- dis kind of movie biasenye cite psl corrupted gov or smthng to do wit tech la kn...well i think anyone nowadays knw hw to hack a cmputer rite??
6- cmmercial value of a film maa...klu awek xcun xmletop r movie huhuhu...
7- ditto like point #1...

my 7 cents ehehhee...

aBiR aBhAr said...

owh..
rajin menulis nmpak?
haha

Fatul Akrul Ramli said...

jaja~

haha~
u got a nice points ja,
i was juz concerning my views~
:D
i x puas ati tgk cter quarantine..
sume org mati dlm cter tu~
haih~

Fatul Akrul Ramli said...

abi..

ak da xtau nk buat ape utk ilangkan bosan nih..
kang ak tgk XXX kang,
dpt dose..
bek tulis blog..
:P

eli.suhaili said...

kalau weak, uncool & tak hebat, bukan hero namanya.

hero mati awal, citer habes cepat.
bosan kot. hehh.

slmt bercuti fatul;]

Fatul Akrul Ramli said...

hehe~
btol tu eli..
kalo hero mati awl, x jdik la cter tu kan~
:D

thanx2~
slamat brcuti gak eli!

CUteY^ANgEL said...

biasala tu... kalau tak wat cmtu tak jadi la cte tu..

si hero pun dgr ckp pengarah jeee

Fatul Akrul Ramli said...

:)

lyana rosli said...

dh nma pun hero..mesti la xmti..hehe..

pastu btul2..kalo cun kompen heroin..kalo encem kompem hero..kalo muka cm bese2 je tuh smua jd extra..pastu yg jahat2 kompem2 muka xencem n xlawa..

ak sgt2 prsan psl bnda2 tuh..bgus ko tulih sal bnda nie..hehe..

:)

Fatul Akrul Ramli said...

haha~
tepat skali itu!
wah2~
siap puji lg~
ni yg kembang idung ni~
time kasih~
:D

sue-mai.al-musadda said...

macam cerita hindustan je ini mcm..

Fatul Akrul Ramli said...

hihi~
tu la ~
trpngaruh ngan cter industan la ni~
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008