Tuesday, November 25, 2008

BUKAN UNTUK TONTONAN UMUM..

AMARAN : POST INI UNTUK LELAKI SAHAJA.. JIKA WANITA BERMINAT UNTUK MEMBACA, MAKA TERIMALAH AKIBATNYA.. :D


Langkah berjaga-jaga ketika membaca post ini:

  • pastikan tiada wanita di sekeliling anda.
  • jika anda ada teman wanita, pastikan teman wanita anda cukup hot utk tidak ditinggalkan.
  • jika anda bersama bapak atau mak mentua anda, pastikan yang mereka tidak tahu bahawa anda adalah seorang lelaki..



Jadi, apekesni sume ni? hihi.. adakah anda sering diREJECT oleh wanita? adakah anda sudah puas cuba sedaya upaya untuk tackle anak pakcik leman seblah rumah? TAPI MASIH X DAPAT2 LAGI! tension jugak tu kan.. nak di jadikan cerita, suatu hari tu, aku gali tanah kat belakang rumah aku.. pastu terjumpa satu buku.. buku ni mnceritakan perihal cara nak tackle seorang wanita dengan RELEVAN.. feel free to comment..

  • kalo zaman dulu2 orang suke anta surat untuk tackle anak kak tipah yg jual karipap tu, tapi sekarang ni orang gune YM je.. so, kalo dlu2 tu, agk2 kalo anak kak tipah tu x balas surat korang, korang bleh la jadik posmen je.. tapi sekarang ni, kalo korang BUZZ!! anak kak tipah tu byk2 kali, mungkin juga ID YM anda salah.. mungkin anda terBUZZ! kak tipah yg sedang mnjual karipap..
  • dari mata turun ke hati.. pernah dengar ayat ni? haaa.. bile kite nmpak awek cun je, dlm hati tu msti rase nak tackle kan.. kalo korang btol2 brani tu, silekan lah.. tapi besenye, awek2 ni jual mahal sket.. kalo korang stakat wat fiwwwit, fiwwwit.. mmg dorang x layan la.. korang cube try panggil name die, MELATI!! ooo MELATI!!... kalo dorang x pandang gak, ade kemungkinan dorang kurang pendengaran atau mungkin juge dorg sedang pkai iPOD
  • kepada mat2 bunga sekalian, saya tahu cara tackle anda byk mnggunakan duit.. anda suka sgt bg bunga kat wanita yang anda minat.. tapi ade satu masalah bile wanita2 trsebut xnak trime bunga pmberian anda.. fuhhh!! agak buang karan jugak la.. mungkin juga wanita trsebut ada taman bunga yg lg best dr bunga taik ayam yg korang bagi tu.. so, sbagai ganti, korang try bg duit plak kt dorang.. dr korang bazir duit beli bunga bek korang bg je duit tu kat wanita yg korang minat tu..
  • kpd korang yg ade kereta, moto tu.. msti terdetik dlm hati korang nak bagi wanita2 yg korang minat, tumpang.. kan kan~ tapi ade sesetengah wanita ni yg x ske tumpang orang.. even korang bwk kete lamborghini pn.. kalo bwk moto 125 cm aku lg la.. x pandang pn.. so, aku cadangkan korang mintak keje jdik driver bas atau teksi.. so, korang bleh la bg dorang tumpang slalu.. hee~
  • haaa~ kpd yg ade duet lebih tu, msti korang suke blanje wanita2 yg korang minat tu.. tapi kalo wanita2 tu jenis yg xnak mkn ngan korang, mcm mane ek? haa, mudah je.. korang pasang tent, pastu panggil catering buat jamuan kt dpan umah die.. pastu ajk la satu family die skali.. kalo die xnak gak, mungkin korang perlu berhenti mncuba la..

ok, tu je yg aku rasakan releven stakat ni.. ade pape nak tambah?

2 komen busuk:

iera wanie said...

haha..mcm xboleh pki jek sume tu..zaman skg..awek xusah dicari..awek dtg sendiri..hehe..pendapat akula..aku xtau..xpyh susa2 nk cari awek..kalo awek tu suke kat mn2 laki..mst derg dtg kat korg..tp kalo xde pompuan dtg kat korg..so maksudnye mmg xde pompuan ske kat korg..haha..so mayb bely tuka imej sikit2..slalu2 la pegi masjid byk2 berdoa..smyg.supaye muke berseri2 sikit..br de pompuan dtg..hahaha..amcm??fatul de pape nk tmbh??hehe

Fatul Akrul Ramli said...

owh ye?
cmtu plak eh?
huhu~
xtau la plak..
xpnah lg ade pmpuan dtg kt aku..
kihkih~
agk2 kalo ak tnggu je,
smpai tua pn xde awek..
haih~
tp pape pn..
time kasih la utk pndapat yg comel tu~
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008