Tuesday, November 4, 2008

senyum... :(

rndu akak~
nak sgt2 jmpe akak~
nk cter evrythng kt akak~
:(

x byk bnde dlm dunia ni yg bleh buat aku trsenyum~
yg bleh buat aku gembira..

aku akn trsnyum sndirian apabila..

  1. aku bwk moto dgn super duper laju smpai x sempat tgk kete ape yg ak potong.. dan kadang2 tu aku akn trnsyum juge bile ade kete yg cube kejar ak blk bile dipotong.. :P
  2. aku mnyanyi sorg2 dlm bilik tanpe mnghiraukan pitching, notes dan sbagainye.. dan juga dgn ekspresi muka yg trsendiri... :D
  3. aku tringt peristiwa2 yg btol2 mlucukan.. contohnye, prkare2 yg aku dan rakan2 borakkan.. atau gossipkan, mungkin..
  4. aku tringt yg ak bru saja mlakukan prkare bodoh.. sperti, cuci muka dgn ubat gigi.. hee~
  5. aku bace blog rakan2 yg kdng kala bleh mmbuatkan urat2 ketawa aku hampir putus~
  6. aku cube mereleasekan tension.. tp besenye senyum plastik je time ni.. :(
  7. aku bangun tdo, n tgk jam bru awl lg.. besenye sblum pkul 8 la.. kalo lpas kol 8, mmg aku buat muke ketat.. :D
  8. aku x dpt jwb soalan test atau final.. haa~ ni paling obvious laa.. agk2 kalo korg nmpk ak trsnyum mase jwb soalan tu, mknenye aku xleh jwb la tu.. :P
  9. ak tgh stalk seseorg.. besenye kalo ak nmpk org yg ak tgh stalk tu trsnyum, ak akn snyum jugak.. pelik kan? (biarlah!!)
  10. aku rase yg aku patut snyum.. contohnye kalo sehari tu, ak rase muke ak cm ape je.. msti aku ak snyum.. sbb org kate snyum ni mrupakan satu senaman.. :D

ak x pnah rase yg snyum sorg2 ni pelik,
tp bg sesetgh org, snyum sorg2 ni giler pelik..
mcm la die x pnah buat..
ak tringt kt seseorg yg pnah bgtau aku,
aku comel bile snyum.. ( time kasih, time kasih .. :P)

penting bg aku utk trus snyum,
sbb ak tau bile aku snyum,
aku akn rase yg aku xde masalah..
even how much im hurt.......

itu yg akak aku ajr..
she knows me best..
rndu sis~
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008