Thursday, November 6, 2008

what-to-do

what i hate about CIMB Bank in UTP..

  1. first skali, aku x suke sekerat manusia yg suka buat mesin ATM mcm pc@ laptop kt umah atuk die.. ingt ni cyber cafe hape? agak2 r.. org len pn nk gune gak.. pantas la sket.. kalo bleh, kol org pn nak kat situ gak.. eeee, geram!!!!
  2. aku x suke gak staff2 yg keje kat situ.. haih~ tgk muke cam frenly, skali bile korang deal ngan dorg je.. mcm2 la die kenekan kau.. perli memanjang.. pastu geng2 die kt blakang tu pn support die skali.. nak aje ak cmpk ATM tu kt dorg.. adoii..
  3. aku x suke servis dorg gak.. cube bayangkan, aku buat kad baru td.. (kad aku rosak!!).. pastu lpas da isi borang n da bg borang tu kat die.. die suruh ak tnggu.. pastu ade la sorg mamat ni dtg nk buat kad baru gak.. tau2 je kad mamat tu yg siap dlu.. sumpah aku bengang!! arrrghhh!!
  4. aku x suke krusi merah die tu!! td aku try duduk kt krusi tu.. yela, mngidam kot.. x pnah lg dok kat situ.. duduk2 je, krusi tu bunyi.. kreeeek, kreeek~ haih~ x suke laaa!!!
  5. aku x suke meja merah die gak!! td aku letak tgn kat meja tu.. pastu ade mamat sorg lg dtg, die pn ltak tgn kt meja tu gak.. tbe2 die lpaskan tgn die dr meja tu.. trus meja tu mcm nk trbalik.. x sukenye!!
  6. aku x suke guard die gak.. kat umah aku ade CIMB ni, guard die giler stylo.. pkai glove, muke ganas.. badan tegap.. aku nk msukkan duit pn x brani.. huh!! ape lg nk kuarkan duit.. guard kt cni, alahai.. :P

ok2,
ckup la tu pasal bnde yg ak x ske kt CIMB UTP ni..
senanye ade byk lg..
tp ak sedar yg esok ade test OAG..
so,
STUDY LA FATUL AKRUL RAMLI!!!

4 komen busuk:

aBiR aBhAr said...

tula..
tak tau jaga kad
padan muka

Fatul Akrul Ramli said...

hoho~
biar laa~
da die nk rosak~
haish`

Syad said...

case yang sama. tapi lambat dapat card sebab pc orang cimb tu jam huhu

Fatul Akrul Ramli said...

haha~
ksian2..
btw,
thanx 4 dropping by..
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008