Tuesday, December 30, 2008

budak ni kureng lah!

malam tadi ade orang datang rumah aku.. satu family.. semua perempuan! agagaga.. n ade 2 orang budak kcik.. selebihnye 3 org makcik.. xdela makcik sgt.. tp sume da kawin la.. dorang ni kwn mak aku.. mak aku mmg fames, rmai org dtg umah.. cume anak bongsu die ni je yg x brape nk fames.. kihkih.. :P


baiklah, time dorang dtg tu, aku dok kat ruang tamu.. tgh reply komen myspace, friendster dan juge bermain game di facebook.. kihkih.. n dorg pn konfem la dok kat ruang tamu gak kan, xkan nk dok kat jamban lak.. :P .. time aku tgh syok2 men game tu, budak kecik 2 org tu dok dkat ngan aku.. kire seblah aku la.. lpas tu tibe2 je,


prrruuutttttt...


gampang punye budak, ko kentut kat aku!! agak kuat gak dak kcik tu kentut.. rumah aku tbe2 terdiam sebentar lpas dgr bunyi tu.. nak tau ape prasaan aku time tu? aku rase mcm nak pegang muke budak tu, letak kat bontot aku, then kentut kuat2!! kuang ajau pnye dak kcik..


dalam 5 minit lpas tu, die pn bangun dr sofa.. elok2 je die bangun, die kentut lg.. siot giler r budak nih.. mkn biawak ape budak ni.. kentut je keje..

p/s: time aku tulis post ni, budak kecik tu ade kat seblah aku..

7 komen busuk:

sarah said...

prooot !
proot !
prot !

haha.
cool gile budak tuh.

Fatul Akrul Ramli said...

cool la sgt..
huhu..
rase nak siram je budak tu ngan air milo..

Monkey D Luffy said...

malang sungguh nasib mu

Dhada said...

HAHAHA kalau aku, aku cubit muntut dia ;D

Fatul Akrul Ramli said...

kapten,

tu lah..
malang sgt2..
:(

dhada..

hihi,
jgn la cmtu,
die masih kecil..
:P

Redbloodsnow said...

wakakakaka..kehampehan ittew bodakkk
ko kasi pangggg aje dak tecik tuh, fatul

:D

Fatul Akrul Ramli said...

bkn pangg aje..
rase nak panggang trus..
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008