Wednesday, December 24, 2008

Hari Ini Dalam Sejarah

harini sejarah terukir dalam hidup saya.. hehe.. nak tau ape die? haa, harini first time saya masuk hospital kat kl nih.. seblum ni pnah jugak la masuk hospital, tp kt ipoh.. tp tadi saya pegi Ampang Puteri Specialist.. agak chun gak hospital ni.. nnt kalo korang nmpk saya pengsan kat mane2, tlg anta kt hspital ni ok.. :D .. jgn risau pasal bayaran.. saya ade insurans.. :P .. so, ape kejadahnye saya buat kt situ? haaa, ni nak cter ni.. kwn sy di suspek kene denggi, da masuk hspital since isnin lg.. n gf die iaitu cik azatul yg bgtau sy die masuk hspital.. tp masalhnye, sy xtau cmne nk pegi Ampang Puteri tu..haha.. so, cari la sape2 yg tau.. dalam ramai2 org yg sy ajk, abi abhar sorg jela yang nak join.. so, sy gi maluri n die amik sy kat sane.. abis cter..


eh2, x abis lg..
ade lg lah!
truskan membaca..





ni view dr bilik pesakit kite ye..

mase mule2 smpai tu, mcm x pcaye jugak.. bkn x pcaye ape.. gf kwn sy tu ckp pegi kat tingkat 6, then, mase nak naik lif tu, ktorg tgk tngkat 6 tu wad kanak2.. eh, sejak bile kwn aku tu jd kcik..

"mungkin bile die kene denggi, nyamuk tu da sedot lemak2 die skali kot.."

then, ktorg masuk la bilik ni..


ni wad kanak2 ye..

name je wad kanak2, tp dlm tu mcm kondo! haha, xdelah.. da name hospital.. nak cam kondo apenye.. masuk je bilik tu, jmpe la jedai ngan rakan2 beliau.. sume dr melawati.. yg skt tu pn dak melawati jugak.. so, stelah bersalaman mngeratkan silaturrahim dan bersembang, sessi bergambar dijalankan.. dan ini hasilnya,


abi bersama kamera barunye..


pesakit2.. :P


giler fake ah!


bantal comel pmberian aza kpd mici..


stelah tgk crite jelita kat tv3 dan sparuh crite spongebob, saya dan abi pn bergerak ke ampang point.. ni pn sejarah gak ni.. fes time masuk situ.. xde r best sgt mcm org tu ckp.. tp ok la.. 3 out of 5 stars la.. pastu, kami menyumbangkan suara di karoke.. nyanyi 3 lagu.. bajet hebatlah nyanyi lagu jamal abdillah.. cehh! lpas tu kami pn mngharung kesibukan jalan utk ke maluri.. dan lpas tu lg sy plak mngharung kesibukan jalan utk blk ke rumah.. same jugak mcm smlm.. gear masih x dpt naik smpai 3.. letih r dok kl.. x saba nk blk utp..


sebagai hadiah sbb korang sudi membaca, trime lah ni..


ikhlas dr saya.. :P

p/s: mici, smoga cepatt seyhat
pp/s: abi, time kasih byk2
ppp/s: ape plan utk new year nnt? jom pi bukit ampang.. :D

16 komen busuk:

cIk JanNah said...

alahai..
igt kan kamo yg msk sepital..seb bek bkn kamu :p cian kwn kamo 2..jahat tol nyamuk nak membiak kat bdn die.

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
kalo sy yg msuk spital,
post ni mungkin x wujud..
:P

mimie kusya said...

hahahaha..btul2! seb baik bukan kamu lah.. t8care ok..

Fatul Akrul Ramli said...

hehe..
baik..
time kasih..
:D

Monkey D Luffy said...

selesanya hospital tu

Fatul Akrul Ramli said...

mmg selesa pn..
rase cm xnak blk je..
huhu

sue-mai.al-musadda said...

mici kne denggi??huu..krm slm kt die ye..n kamu,manfaatkanlah cuti dgn menjelajah KL tuh..hahaha

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
die da kuar hospital pn..
haha,
time kasih la dgn nasihat yg sgt2 brgune tu k..
:P

Redbloodsnow said...

cakap kat abi...lanting kat Zie camera baru die tuh. wat Zie berblogging..kehkehkeh :P

pssttt...kimslm ngan yg pakai cap..kahkahkahkahkah...lariksssssssssssssss!!!


:D

Fatul Akrul Ramli said...

zie, abi xnak bg la.. kamera baru lg tu.. x abis pantang lg..
huhu..

org yg pkai cap tu jwb salam zie smbil trsenyum sumbang..
kihkih..
:P

fara said...

hah, get well soon la kat mici ;)

abir n cam die (-_-")
bitau die amik gmbr i bnyk2 dlm clss nnti lol!

Fatul Akrul Ramli said...

mici da sihat dah..
hihi..
abir tu nnt nak amik gambar lecturer ngan rector skali.. so dun worry..
:P

Dhada said...

Abi nma sma ngn kucin sy . hehehe

Fatul Akrul Ramli said...

haha,
serius?

aBiR aBhAr said...

erk..
namaku menjadi perbualan di sini..
haha..
camera tu memilih sket..
dia hny snap gambar objek2 menarik je..
haha

fatol,
selamat melancong ke ampang!!

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
ko prlu brsyukur sbb aku amik gmbr kau..
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008