Monday, December 15, 2008

hey2!! saya bosan..



aduhhh, bosannye cuti nih.. sangat2 bosan lah!! rase mcm nak cabut kepala ni n letak kat tempat lain!! hish.. bosan sungguh! owh ye, saya rindu sangat2 lah kat gf saya yg sorg tuh!! adoi, lame da x jmpe die..



n lame lg kene tnggu nk jmpe die lg.. haih.. UTP sayang, nape awk bg cuti lame2 sgt ek? bosan la dok rumah lame2.. ish..





kalo awak bg cuti kejap je kan, msti best.. tp jgn la kejap sgt.. sebulan ok la kot.. ngee~ cube bayangkan, kalo cuti kejap je, msti guard2 kt utp tu gembira.. dorg bleh la saman student dgn lbih byk..




btol x? lpas tu, dorg bleh la dpt duet byk2.. kan skang tgh sale, so bleh la shopping sakan dgn org rumah, anak2, dan juga jiran tetangga..




adoi2, nak wat ape lg ek mase cuti ni? bnde2 ni sume da buat

  1. men game
  2. tgk movie
  3. men boling
  4. pegi gig
  5. makan
  6. tdo
  7. makan lagi
  8. makan jugak
  9. dan masih makan lagi
huh! ade idea x?

10 komen busuk:

cIk JanNah said...

kite senasib..
kebuhsanan melanda
arghh~!

Fatul Akrul Ramli said...

cmne nk bg x bosan ek?
wuwuwu~

mira~ said...

alahai~

Fatul Akrul Ramli said...

hey!!
rindu awk laa~
:(

aBiR aBhAr said...

ape kata kowpg br cuti ke negeri lain..
haha
aku kat kuantan ni
best2

Fatul Akrul Ramli said...

xpela,
tu cara ilangkan bosan utk org kaye je..
org x kaye, dok umah je..
:P

lynntermizi said...

tdo n tdo n tdo, bleh jd lebeyh sehat!! hehe..=P

Fatul Akrul Ramli said...

owh,
cmtu eh?
bkn mkn ke yg bleh jadikan kte lbih seyhat?
wuwuwu..

aien said...

aii..fatul..nice blog..enjoy la bc blog kamoo..nice 2 know u..2kar2 link nk??

Fatul Akrul Ramli said...

hye2..
thanx..
sure, bleh je..
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008