Tuesday, December 30, 2008

Pada Suatu Hari, Sang kancil dan sang buaya....

tadi, dalam pukul 2 saya anta mak saya gi keje. Itu memang sudah menjadi kewajipan hari2 minggu saya.. nak xnak kene anta jugak. yang bestnye anta mak sy ni, die akan bg duit kalo die tgk minyak kete sy da tnggal sket.. agagaga.. bestnye..


tadi, lepas anta die.. otw nak blk rumah, stuck in jammed. orang malaysia ckp tersekat dalam kesesakan jalan raya.(skema giler) . then, tgh2 jam tu, sy tgk la kereta seblah kiri, prmpuan driver die.. die 2 org.. sorg lg tu pn perempuan.. so, bile da nmpk driver prmpuan ni, sy mcm bajet2 macho lah.. mcm sy tgh drive ferrari..


then, bile sy tgk die utk kali kedua, die pn tgk sy balik.. kami bertentangan mata.. boleh plak time tu sy tgh pasang radio fly fm.. lagu lucky, dendangan jason mraz dan colbie callait.. wahhh!! tibe2, die senyum kat sy.. saya ni dah la pemalu.. bak kate kak zie comel, malu2 nyau.. kihkih.. jgn marah zie! ok, sambung balik.. then, bile die tgk tu.. saya pandang tempat lain.. ni orang panggil jual mahal.. :P .. saya tertanya2 jugak, org pmpuan mmg cmtu ke kalo nampak laki hensem? kahkah.. gurau2~ :P .. jgn la marah!! :(


lepas tu, sy tgk die lg.. dgn harapan die masih senyum.. kihkih.. gatal punye budak! xsyg gf ke ha? tapi sayang, die bukan saje x senyum da, malah, die x pandang pn.. huhu.. dan tbe2 je, jalan da x jam da lpas tu.. wuwuwu.. ingt nak keja die, tp sory lah, saya dah berpunya! :P


p/s: hotlink, boleh tlg kurangkan anta msg nak promot stuff korang x? arini je da 5 msg masuk.. kau buat aku putus harapan betol lah.. ingtkan awek msg.. ish~

4 komen busuk:

Monkey D Luffy said...

"oh abang curang padaku!"

*aku berlakon watak awek mu sekejap*

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
awek aku xkan secemburu tu lah kapten..
beliau memahami..
kihkih..

mimie kusya said...

ewah2! hehehe.. bertuah dpt gf yang memahami.. kih3.. takpe.. fatul setia org nya kan.. hehe

Fatul Akrul Ramli said...

hehe..
time kasih..
stkt ni mmg setia lg lah..
insyaallah akn brtrusan..
kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008