Sunday, January 11, 2009

aku cinta kamu ( ini bukan kisah cinta)

baru2 ni kat KL ade event yang mmg cmbest.. kau, kau dan kau yang x pegi memang rugi.. kau ketinggalan nikmat dunia yang sementara ni.. YOUTH'09 ni brlangsung 3 hari.. aku pegi sabtu dan ahad..

banyak gak bnde yg jd kat sane.. x kurang juge, skandal trbaru budak UTP.. owh siapekah beliau? shhh!! biarlah rahsia..

hari sabtu aku pegi dgn abir dan mici..
dari haritu lg aku x puas hati lah!
asyk kuar x smpai 5 orang pn..
BOSAN LAH BODOH!! ( uish, jgn la prasan)
kau x bodoh..

kalau nak crite ape yg aku buat spanjang aku brade kat sane,
mmg korang mati terbeliak la nnt..
so, mcm biase,
aku lebih suka kalau gambar yang mnceritakan pngalaman aku..
aku memetik frasa dr satu esei ni,

"sebaris alfabet dalam tulisan tangan herot
takkan dapat menghimbau wangian memori sevivid foto"

so, now, let the pictures speak..


entrance


abir si obsesi, mici si sangsi, fatul si photographer


graffiti..


chun dow neo ni..


aku scholar PETRONAS lah.. bg credit la sket.. :P

amacam?
trserlah x bakat aku dlm fotografi?
:P
aku mmg obses giler kat art n fotografi skang,
same mcm abir obses apabila jmpe julia ziegler dan aishah sinclair..
sebenarnye byk gmbr aku amik,
tp setelah melalui ujian saringan,
hanya gmbr2 di atas je yg di pilih..


last day kat YOUTH09,
aku pegi dgn jaja..
plan aku arini cume nak beli stuff je..
sbb the day b4 aku kering..
huu~
so, xley nk beli time tu..

maka dengan rakusnya,
tadi aku beli ape yang aku nak..
haha..
sekali lagi,
aku akan membiarkan fotografi berbicara..


pjg sngt tajuk die..


utopia trauma..

korang, anda dan kalian yang penah tgk KAMI the movie msti tau pasal utopia trauma,
buku2 ni brkisar pasal seni dan sastera,
dan aku masih belum khatam lg buku2 ni,
so, xleh nak bg preview lg lah..
tnggu ek!


p/s: sumpah aku x saba nak blk Universiti Teknologi PETRONAS..


7 komen busuk:

CUteY^ANgEL said...

wahhh... sungguh best dapat pegi Youth'09.. teringin sangat mau pegi.. tapi apakan daya... dah start kelas... huhuhu...

Fatul Akrul Ramli said...

huhu..
ksian..xpe2..
taon dpan gi ek..

hadio69 said...

[komen dr bkn sorg fotografer haha]
klo ko prasan kn
gmbr ko sume gne dr angle senget gtu
sume la, somehow nmpk psamaan tu
variasi kn hehe

1 lg, watermark tu
kasi la cun cket
lg gmpak ke, xpn lg simple n kemas

;)

Monkey D Luffy said...

takder masa nk pg... huhuhu

Fatul Akrul Ramli said...

hadi..

ha ah la..
aku bru prasan..hihi..
time kasih ye..
aku akn cube lg..
:D

Fatul Akrul Ramli said...

kapten..

haha,
rugi lah kau..

ASYRAF A said...

buku yang abu tibai tu kan..aha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008