Thursday, January 22, 2009

Ini kisah ahmad

aku ade sorang kawan,

ok,
aku tipu,
aku ade ramai kawan..

maksud aku,
aku nak bercerita pasal kawan aku yg sorang ni lah,

kite anggap name budak ni ahmad,
die ni same skolah ngan aku sjak skola rndah lg,
ahmad ni memang hensem,
memang ramai permpuan trgila2kan die lah..

tapi ahmad ni ade satu TABIAT yang die xleh tinggalkan..
orang mlayu ckp,
"habit dat he cant live with"

die ni memang suke giler pukul bontot orang..
alah!
kamu mcm x biase je kan..
aku tau kamu biase pukul2 manja bontot tman kamu,
tapi si ahmad ni lain,
die kalo skali pukul, memang merah bontot kau..
hitam mcm mane pn,
skali die pukul, sumpah merah..

so,
yg slalu jadi mangsa die ni,
aku lah kan..
(siot, bontot aku x hitam lah!)

agak2 dalam sbulan tu,
aku kene pkul dalam 100 kali lah,
x kire mase dan tempat..
agak2 die geram ngan bontot aku,
mmg kene lah aku..

nak dijadikan crite,
satu hari tu,
ktorg lepak kat times square,
die, aku, awek die ngan ex aku..

ade satu mase tu,
die pegi toilet,
tapi ktorg bertiga x pegi..
ktorg tnggu kat luar..
awek die sgan ngan aku rasenye,
so die pegi jln2 tgk kdai..
maka, tnggal aku dgn ex aku jela kan..

tgh aku sembang2 ngan ex aku,
dengan gaya menonggek( tau x mcm mane? ) sambil memegang railing tu..
bukan menonggek mcm time sujud tu,
tapi lebih kurang mcm time ruku',
cume darjah tonggekkan tu dikurangkan beberapa darjah,
alah,
kamu tau kan?
susah betol aku nak terangkan,
(Ade sape nak jadi model x? aku tnjukkan.. )

setelah 10 minit menunggu,
ahmad selesai membuang,
dan die pn dtg kat kami,
lalu,



PAP!!!


"jom gerak, shasha mane?", kate ahmad


aku dengar bunyi..
bunyi yg biase aku dengar..
bontot dipukul,
tapi aku x rase sakit..

lalu aku dengar suara ex aku,


"woi!! ba#$%#^$^ ^%$^#%$^%$6 #$^@^#"

segala carutan keluar dr mulut ex aku tu,
aku masih blur..
aku tnye ex aku,


"ape berlaku? did i miss anythng?"


x sempat ex aku jawab,
ahmad mencelah..


"fatul, sory weh, aku ingt kau tadi.. kau punye pasal lah ni.. pasal ko pakai baju same ngan awek kau?"


aku kecewa~
rase nak trjun dr tngkat 6 times square tu..

dan itulah kali terakhir aku jmpe ahmad..
ahmad,
kalo ko bace blog aku ni,
aku nak bgtau kau..
aku x berdendam,
aku cume nak bls dendam kat awek ko yg skarang ni je..

14 komen busuk:

Monkey D Luffy said...

nasib baik dah ex

cIk JanNah said...

huaa..
ketawa tebahak2 i when read u entry
msti si ahmad 2 malu kan.
lantas terus bertaubat.
:p

cIk JanNah said...

ops lupa.
sila la amek award 2.
jgn malu jgn segan.
x kene byr taw
lau x amek br kene byr
:D

Fatul Akrul Ramli said...

kapten,

kalo masih awek, knape ye?
huhu..

cik jannah,

haha..
xtaulah die da bertaubat ke blom tu..
:P
btw,
i segan lorh nak amik..
hihi..

CUteY^ANgEL said...

ahakss.. ngok ngek tul yg memukul tu...

sharamli said...

aik..woit..nk bls dendam kt awek ahmad yg skrg? asal? ex k0 dh jdik awek dy ke skg dek kerana pukulan kt b0nt0t tu?

F A R Y N said...

lenkali kalau dia nak pukul bontot ko, kasi kentut terus...konpem dia bertaubat terus..hahaha

vishalini said...

Thanks for your lovely comments...By the way have u added my link?

Fatul Akrul Ramli said...

nadya,

huhu.
tu lah kan..
ngek ngok btol..

sha,

haha..
xdelah,
xjmpe ahmad lame dah tau..


faryn,

aku mmg prnah berniat mcm tu..
tp x terkeluar plak..
huhu..

vishalini,

wait k,
i will later..

Dhada said...

HAHAHA ! Sengal la kwn kamu tu . Tempeleng ja kepala dia ;p

Fatul Akrul Ramli said...

memang nak tempeleng pn,
tapi ape kan daya,
da lame x jmpe die..
wuwuwu

mugiwara said...

hahahahwau btol~
ex ko musti tibe2 terpikir yg korg musti dh biasa wt mende2 cmni @ etc2...
x nyesal jdik ex~

Fatul Akrul Ramli said...

haha,
nice one..
:P

Cik Mira said...

kesian ex u tuh. hahahha lps tu ape jadi? ex u mesti malu gile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008