Wednesday, January 7, 2009

Jalan-jalan..

sebelum korang bace post aku ni, bg aku gelak puas2 dlu..
hahahahahhahahahaha

ok, dah..

....


hari ni sumpah best!!
(cehh, hari2 pn best..)
tp btol weh, hari ni best..
nak tau sebab pe?
haaa, hari ni aku pegi SUNGAI GABAI!!
(sambil melompat kegembiraan)

sebenarnye dah lame da plan nk pegi sane,
tp disebabkan DIORANG tu sibuk mcm harem,
baru arini dpt pegi..

ktorg brkumpul kat depan carrefour Ampang kol 12,
sume skali 4 kete..
tp ktorg 5 orang je..
so, naik satu kete jela dan kete yg brtuah ialah..
myvi abi!! haha.. tahniah abi..(durrrhh)


sape punye? angkat hidung! :P





wajib amik gmbr ..

walaupn ampang tu dgn hulu langat dkat nak mampos!
tp ntah la nape rase mcm lame je nak smpai sungai tu..
xsilap aku dlm kol 12.30 ktorg smpai(sronok sgt men sungai smpai x tgk jam)
smpai2 je ktorg amik gmbr dlu..
sori lah korang, gambar aku xbyk..
gmbr2 yg ade aku, sume x cun..
hihi..
:P
dorg xde seni fotografi..
kihkih..


ikhwan, afif, abir dan mici

antara aktiviti2 yang kami lakukan di sana adalah:

  1. makan
  2. main air dan volley
  3. usha awek
  4. makan
  5. usha awek
  6. usha awek
  7. usha awek
  8. salin baju
best kan aktiviti2 ktorg..
tulah, rugi korang x ikot..
agaga..
:P

aku bnyk amik gmbr landscape je kat sini, xbnyk gmbr manusia.. sbb aku nak tnjukkan skill photography ak kat korang.. gmbr2 ni x gune SLR pn oke! gune N95 je.. n gmbr2 ni pn x di edit.. hihi.. kpd phptographer kat luar tu, sile2 lah amik aku jd part timer ok.. haha.. :P
















ok, skarang mase utk korang jalankan tanggungjawab korang.. komen lah!!

p/s: kaki aku mcm haram punye lemah naik tangge mcm haram punye tnggi

11 komen busuk:

Anonymous said...

cakap kat ikhwan. saye kenal seluar tu. haahahahaha.

Fatul Akrul Ramli said...

uhh..
kamu sgt misteri..

sue-mai.al-musadda said...

aku ske gmbr yg 2nd last tuh..tp aku bkn fotografer..so xleyh amik ko jd part timer..

aBiR aBhAr said...

anon tu menggelabah

Fatul Akrul Ramli said...

sumai..

haha..
cantik kan?
:D


abir..

ko knal ke die?

Monkey D Luffy said...

banyak awek kat situ?

Fatul Akrul Ramli said...

sangat!
ade pluang nk cari isteri..
hihi..
:P

Anonymous said...

haha. sekati ku la nk menggelabah. ko de hal? haha.

abib.yg.hairan said...

ak cop awek yg balak dier bertuah tu..pehhh..termimpi mimpi bai

aBiR aBhAr said...

haha..
akiu nak yg kaler kelabu!!
haha

anon ni x puas hati ngan aku nmpaknya..

jom ar turun velodrom..
lawan basikal ngan aku

Fatul Akrul Ramli said...

abib..

ko termimpi smpai basah ke?
:P

abir,

aku nak mira.
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008