Friday, January 16, 2009

kucing bertuah

Tadi aku pegi makan dengan rakan2 aku..
so, bile budak2 lelaki dah bersama ni,
memang xde bnde lain lah nak buat, mestilah bersembang..

tgh2 bersembang tu,
datang la sekor kucing..
so, aku pun belai2 lah kucing tu,
nak tunjukkan yg aku ni sweet lah kat budak pmpuan kat meja seblah..
time tu aku rase mesti gadis2 tu cakap mcm ni,

"wah, sweet giler abang ni main ngan kucing.. kalaulah die jadi suami aku, mesti die buat kat aku mcm die buat kat kucing tu.. bertuah betul jadi kucing tu.."



tibe2, salah seorang rakan aku iaitu Joned(bukan nama sebenar) bagi idea kepada Kamal(bukan nama sebenar).. Mereka berdua adalah roomate..


"weh Kamal, aku rase kite kene bela kucing sekor kat bilik kite, "



Lantas, Kamal menjawab..

"tapi jgn bela kucing kecik lah, sebab dorang x pandai berak lagi.."

(xpandai berak merujuk kepada berak merata)


Dialog mereka membuatkan aku berfikir,

"abis, kucing besar x berak merata ke?"

4 komen busuk:

Monkey D Luffy said...

diorang guna tandas dah

Fatul Akrul Ramli said...

haha,
pintar betul kucing besar tu ek

sue-mai.al-musadda said...

oh..kt v3 ni ad sekor kucing..dulu ktorg slalu bg mkn kt die..sbg tnde trime kasih,die pn berak dlm toilet ktorg..tpt shower tu..nais2..

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
ok lagi tmpat shower,
kalo kat dlm bilik ke,
x ke naye cmtu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008