Friday, January 16, 2009

selamat datang

Sebab2 aku x saba2 nak balik UTP.. (UTP ialah Universiti Teknologi PETRONAS)

  1. aku x perlu lagi nak melawan kentut dengan family aku.. sebab aku dah bosan asyik aku je yang menang!
  2. aku tidak lagi perlu bersedih jika ayah aku pegang remote tv.. aku akui ayah aku minat channel2 yg mmbosankan.. bukan itu saja, jika channel yg best tapi critenye mmbosankan, ayah aku akan tgk jugak!!
  3. aku x saba nak test karburetor RXZ yg aku baru beli tu kat highway PLUS.. agak2 boleh x smpai perak dalam sejam?
  4. aku x perlu lagi bajet2 malu jika selisih dengan jiran tetangga yg dulunya hodoh mcm haram tp skarang dah seksi hingga tercabut gigi..
  5. aku x saba2 nak membabikan subjek structured programming dan lab 8 jam material technology!
  6. aku juge x saba nak lihat reaksi manusia2 yg dapat dean's list menanyakan tentang result org lain.. vavi btol yg ni!!



ah! malas cakap banyak, aku dah smpai UTP pn! hahax.. aku gerak solo je dr rumah.. ape ade hal?



3 komen busuk:

Monkey D Luffy said...

hehehe... beli lg satu tv

F A R Y N said...

eleh..ckp jela ko pemalas nak tlg mak ko kemas umah..hahahaha

Fatul Akrul Ramli said...

kapten..

haha,
mmg ade tv lebih pn..
tp xde astro..

faryn,

haish,
bukan malas lah,
memang xnak buat langsung pun..
hahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008