Tuesday, January 13, 2009

this is my hobby.. so, wth??

(post ini bukan nak berlagak, cume ni hobi aku)


time2 cuti ni, aku slalu berfikir,

"ape nak buat ek cuti2 ni?"

tibe2 aku nampak koleksi jam aku..
so, dengan rakusnya aku buat keputusan..
aku nak jadikan mengumpul jam sebagai hobi..
haha,
bengong pun ade..

kau ingt kumpul jam mcm kumpul stamp ke?
senang2 je gi post office,
ckp kat org tu..

"bang, nak beli stamp 2 posen satu"

kalau jam tu hargenye 2posen satu, xpelah jugak..
jam skang ni harge dah riban2..
bnde utk nak tau time je,
tp harge smpai 80, 90 riban..

tapi kalau kau nak jam murah,
kau beli lah tali ngan jam loceng,
pastu pndai2 lah kau modify jd jam tgn..
sumpah murah dan fleksibel..( mcm mane eja fleksibel dgn betol?)

jam2 aku xdelah mahal pn,
tp aku sgt hargai mereka( boleh ke gune mereka?)

nak tgk koleksi jam tgn aku?
silekan..


x byk sgt pn.. huhu


limited edition the beatles ..


rolex.. :P


titoni.. yg ni paling mahal antara jam2 aku.. (syg nak pakai)


tadaaaaa...

antare jam2 aku, aku paling syg yg GUESS pnye.. sbb ape? xpelah.. biarlah rahsia k.. :P (asyk berahsie je aku ni)



11 komen busuk:

Monkey D Luffy said...

derma kat aku satu

Fatul Akrul Ramli said...

boleh2..
tapi yg da rosak tu lah..
hihi..
:P

a m b e r h u n n said...

wah.kalah kedai jam.mintak guess satuuu!

Fatul Akrul Ramli said...

hihi..
alaa,
bkn byk mane pn..
nak guess?
amik la..
sile2..
:P

F A R Y N said...

wahhh...ko bley jadi tauke jam..ekeke

Fatul Akrul Ramli said...

haha,
time kasih,,

sarah said...

jam aku rosak.
:I

Fatul Akrul Ramli said...

ambik la jam aku satu..
kihkih..
:P

fArAh07 said...

pegh... byk gleee

Fatul Akrul Ramli said...

eh,
sikit jela tu..
:P

ASYRAF A said...

GUESS tu ex bagik..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008