Monday, February 2, 2009

aku nak PR.. (PR pn aku xtau ape)

Hari ini ada minggu mesra kampus(MMK) kat UTP ni..
secara amnya, MMK ni lah time organisasi2 kat sini nak cari bakat2 baru..
dan dapat DUIT..

aku kan artis,
mane nak pegi tempat2 mcm ni..
nanti terjejas lah reputasi aku..
nanti sebok bercerita pasal skandal aku dgn "N" la "F" la ape la..
i x suka okey!

tapi sebab aku ikut kwn aku,
yg teringin nak jadi artis iaitu abi,
aku pun join lah...

sampai2 je,


"Fatul2, datang la booth ktorg"


"Fatul2, join la commitee ktorg.."



"Fatul, nanti datang FESCO tau, bwk gf skali.. ktorg ade couple seat" ( FESCO ialah Festival of Colours of the world)


"Fatul, join la ERT, rm3 je.." (ERT pula ialah Ekonomi Rumah Tangga.. eh, silap2.. Emergency Response Team)


ape lah korang ni,
aku kan artis,
ingt senang2 ke aku nak join kamu?
paling kurang pn kamu kene bayar aku rm500 utk pegi booth korang..

aku nak cari PR lah sorang lpas ni.. (PR tu ape ek?)
senang sket kamu nak berurusan dgn aku nanti,
sape nak jadi?
aku x memilih pn,
yang penting kamu,

  1. perempuan
  2. cun melecun
  3. xde boypren
  4. pandai berbahasa jawa
  5. ade blog
  6. dan kamu tahu ape makna infinitesimal arc of radius u=1 ..

p/s: Lan, nanti aku bayar hutang kau rm3 utk ERT tu.. (cehh, aku join jgak)

16 komen busuk:

mira~ said...

# perempuan
# cun melecun
# xde boypren

wow~

Fatul Akrul Ramli said...

wow!!

sharamli said...

seb baik ku laki...kal0 x sah dh jdik PR....kui3

aBiR aBhAr said...

gedik!

jeff said...

alah. baru nak apply jadik pr ko.

ak pun terjoin la ert tu. susah sket nak kawal nafsu bab2 'emergency response' ni.

Fatul Akrul Ramli said...

SHARAMLI,

haha..
yo lah tu..

ABIR,

time kasih..
aku mmg gedik..
:D

JEFF,

haa~
sory la jeff..
ko x memenuhi syarat yg prtama..

aku pn same lah..
xdpt kawal nafsu,
tu yg terREGISTER tu..

Dhada said...

Ceh nk yg pmpuan aje ;P

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
kamu nak jadi x dhada?
jadi lah.. jadilah..
:P

diLa said...

terangkan pada saya..
apakah itu emergency respOnse??
sOunds cool la..
hahahak..wekk..;p~

Monkey D Luffy said...

aku pun boleh!

Fatul Akrul Ramli said...

kak dila,

hoho..
ERT tu mcm PBSM je..
tlg2 org sakit..

kapten,

tapi kan kapten,
kau mcm lelaki je..
kan kan

a m b e r h u n n said...

haha.nak yang cun aje eh!

Fatul Akrul Ramli said...

hehe..
mestilah,
baru sejuk mate memandang..
:P

Dreamstars said...

byk s0ngeh je! :D

Fatul Akrul Ramli said...

HEHE..
beselah tu..
:D

ASYRAF A said...

kau tanye, aku jawab..
Public Relations....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008