Tuesday, February 17, 2009

kamu rasa bodoh tak kalau...

KAMU RASA BODOH TAK KALAU,

pada pkul 11 kamu ade klas programming, tapi kamu ingat klas material science..
walhal, kelas material science kamu pada pukul 12

KAMU RASA BODOH TAK KALAU,

kamu cari kelas material science dari satu tempat ke satu tempat tapi x jumpa,
lepas tu kamu berpeluh2
hingga membibitkan bau bdan..

KAMU RASA BODOH TAK KALAU,

kamu dgr suara lecturer programming kamu ( di kelas yg sebenarnya),
lepas tu kamu ckp,

"eh, ni kelas programming, bukan la ni.."

dan kamu trus buat kesimpulan,
bahawa kamu salah kelas..

KAMU RASA BODOH TAK KALAU,

lepas kamu letih cari kelas material science,,
kamu lepak di kedai makan,
sambil bersembang tentang masa depan,
anak bini,
serta kerjaya kamu..

KAMU RASA BODOH TAK KALAU,

org yg mengambil course lain beritahu kamu,

"weh, korang x pegi kelas ke? klas programming kan skarang"


KAMU RASA BODOH TAK?

aku x rasa pun,
sbb aku tgh demam,
so, mmg layak la aku bersikap sebegitu..

26 komen busuk:

diLa said...

wakakaka..
demam nk kaber line la tuh..;p
xpe2..
kami xrase bodoh pon!;)

aBiR aBhAr said...

ceh..
ini semua salah kau!
salah tengok jadual..
eeee....
haha

Fatul Akrul Ramli said...

dila,

haha..
kalau demam xpe la kan,,
:D

abir,

aku demam la..
xleh disalahkan..
so, salah kau lah..:D

mira~ said...

ermm.. even korang ni rumet, rajin gak ek komen2... sweet gler~ :P

Fatul Akrul Ramli said...

thanx..
:)

sharamli said...

rs cm pandy je~~~~

Fatul Akrul Ramli said...

larh..
knape begitu pule?

Monkey D Luffy said...

biasalah lah tu penyakit nyanyuk.... lalala

F A R Y N said...

ARHHH...sume tu alasan bedebah..haha

Fatul Akrul Ramli said...

KAPTEN,,

skali lg aku trangkan,
aku demam lah!

FARYN,

weh,
siyes aku dmam..

Dhada said...

Bengong mu ni ;P

Fatul Akrul Ramli said...

aku x bengong lah..
aku demam..
betol

mugiwara said...

aku rasa tak bodoh kalau lepak kt kedai mkn sambil sembang ttg masa dpn...
tp bodoh la kalu carik kelas yg slalu pegi xjmpe2....

demam bukan alasan yg baik untuk digunapakai....

aku pernah guna tp nmpk lbh bodoh. sbb tu a aku kata bukan alasan yg baik.

Fatul Akrul Ramli said...

yelah..
kau lah pandai..

mimie kusya said...

ahahaha ini budak.. demam leh jadi "weng" eh.. alololo cian die.. kwn2 pun demam gak ke..kikikiki

syaza. said...

bukan bodoh tuuh. hehe. biasa ler, mmg sume org pun cmtuh. tuh namenya blur ketika demam melanda.
zpe, ade alasan kan

diLa said...

hahaha..
rse2nye afta bce sume komen2 ini..
kamu cpat semboh ye..
so dat no more clap clas..
cam hareemm jek reason!;p

raihanah said...

fatul anda di tag

F A R Y N said...

ko demam sbb nak membesar la tu...
hahaha...tapi lom tentu ko akan akil baligh...ekekkeke

Fatul Akrul Ramli said...

MIMI,

hehe..
kwn2 x demam,
tp rasenye brjangkit time tu je..
hihi..
:P

SYAZA,,

yeay!!
ade gak org ckp x bodoh..
:D

Fatul Akrul Ramli said...

DILA,

sehari lepas tu da semboh da..
alhamdulillah..
:)

RAI,

asyk tag je ..
:P
bg la duet pulak

FARYN,

ah!!
ngade r kau..
aku akil baligh time ko baru kenal ape itu penis lg..

Ajwin Ajeera said...

cian dia demam.

muahaha

Fatul Akrul Ramli said...

hihi..
tula,
kesian kan..
isk2~

Ajwin Ajeera said...

gedikla.
wakakakaka

sarah said...

kesian engkau.

sarah said...

kesian engkau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008