Thursday, February 26, 2009

Kecewa betol aku..


ok, gamba ni mmg xde motif..



beberapa hari hari yang lepas lepas..
(aku x brape memahami ayat aku ni)

ok, sambung balik..

beberapa hari hari yang lepas lepas,
aku ke kedai mamak..
ok, aku tau aku bz..

walaubagaimanapun.. (xsangke aku ckp bnde ni)
keBUSYan yg melanda tidak akan pernah mnjadi aral..
waima tugas aku sbg
seorg model sluar dalam juga tidak prnah mnjadi pnghalang..


berbalik kpd crita asal,
kedai mamak yg ktorg pegi tu mmg agak fames dikalangan plajar2 UTP ..
aku pn xtau ape sebabnye..
org ckp mamak tu letak air kangkang.. (sila google sendiri ye)

AKU-PUN-TAK-TAHU-AIR-KANGKANG-TU-MCM-MANE..

kangkang ke ape ke,
aku akan pegi situ jugak..

berbalik kpd crita asal..
ketika aku pergi aritu,
aku hanya order segelas air kosong..
dan ini resitnya..


ini aku punya..


ini kami punya.. (murah x aku punya?)

ok, tu je aku nak crite..
kamu kecewa tak?

15 komen busuk:

diLa said...

sgt3 kecewa..
apesal mamak tuh xkire mahal utk air kosong kamu..
suppose mamak kne claim kamu mahal2 sbb kamu tuduh die bgitu..
ciss!
sye repot kt mamak tu..
nk potostet entry ni.
bia dorang banned incik fathul.
muahahaha~

Dhada said...

Aku taleh trima nih ! Npe kamu order air kosong ja ? ;0

F A R Y N said...

ko teguk je air paip..free

MeFrEe said...

haha...ape daa....

mugiwara said...

kt utp tu ada water cooler kan?
teguk je kt situ...
kau malu eh?

mugiwara said...

kt utp tu ada water cooler kan?
teguk je kt situ...
kau malu eh?

Fatul Akrul Ramli said...

kak dila,

haha..
pegi la report kat die..
kamu bkn tau pn kdai die kat mane..
wekkss!!
:P

dhada,

hihi..
aku xdak duet time tu..
tu je yg trmampu..

faryn,

tu dah biase sgt..
tp sbb aku nak ais..
:P

Fatul Akrul Ramli said...

diba,

ape kes ni?
:P

mugiwara,

aku dah biase buat..
masalahnye time tu aku kat luar,
xkan aku nak blk utp dlu,
smate2 nak minum?
(-_-")

emmatomei said...

weh air kosong nieyh manis ker tawar??
agaknyer tawar kot sbb tuh murah muhehehe... siot lah ko niey compare ngan kawan2 mmg ah ko pnyer murah... drp minum air kne bayar 20sen baik ko bwk air sndiri pe daaa... jimat.com :D

sharamli said...

mmbazir ketas t0l r mamak ni...

Fatul Akrul Ramli said...

emma,

hye emma,
:)
haha..
alaa, biar la..
aku xtau nak order ape mase tu..
air kosong pn jadik la..
:)

sha,

haaa..
at last ade jgak org yg dpat mksud aku..
tu la sebenarnya aku nak smpaikan..
mamak tu mmbazir kertas..

Macham Iz Punye said...

boleh ngurat lagi kan jadikan 20 sen kepada percuma. tak pun 15 sen setengah?

Fatul Akrul Ramli said...

uh uh~
nanti nak try..
trime kasih utk idea..
:P

syakey said...

2posen pon ada resit?
dasat.

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
seposen pun ade..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008