Saturday, February 14, 2009

kemalangan di pagi hari..

sebaik sahaja aku bangun tido pagi tadi,
aku mendapat panggilan dr seorang kwn lame..

dengan penuh mengantuk.
dan mate kuyu,
ditambah pule dgn bau badan..
aku menjawab panggilan tersebut..

kwn aku itu,
bernama sameer(bukan name sebenar),
dan die memulakan bicara,

"Hello weh!! lame giler x dgr cter pasal kau.. kau pe cter? sehat?"

lalu, aku pn membalas,

"ape kejadahnye mamat ni tepon aku pagi2 bute nak tnye khabar ni?" (part ni aku ckp dlm hati je la)"

"errr, sape ni?"


dan sameer menjawab kembali,

"laa, ni aku la, sameer? xingt ke? kau jgn... dlu kte men masak2 same2.. xkan kau dah lupe?"

demi xnak mengecikkan hati sameer, aku pn buat2 kenal jela,

"owh.. ha kau.. ade ape hal kau kol ni?"

die ter-TAK-tahu-nak-ckp-ape dlm lbih kurang 5 saat, lalu,

"chop2.. apsal suara kau mcm David Cook ni?"

aku jadi segar dgn tibe2,

"owh.. aku baru bangun tido.. kalau time2 biase, suara aku mcm misha omar.."


sameer pn jwb,

"ooo, ok lah.. aku salah org kot.. bye2~"


ok,
aku sambung tido blk lepas tu..
dan aku xkenal pn sameer tu sape..

14 komen busuk:

mimie kusya said...

muahahaha.. boleh pulak gituu.. ahahaha..(golek-golek gelak).. lawak je mu ni

Dhada said...

HAHAHA peristiwa di pagi hari yg agak sengal .

Fatul Akrul Ramli said...

mimie,

haha..
bleh plak cmtu kan..
:P

dhada,

itu sgt sengal oke~
:P

syakey said...

haha.
dh la buat2 knal.
hampeh btol.

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
dah kate baru bgn tdo..

Moon said...

pelik sungguh mamat itu.
nak numba dye?
mungkinkah syew orang yg dicari?
aha..

Fatul Akrul Ramli said...

moon,
owh, mungkin juga tidak..
haha
:P

Hazwan Arif said...

aku dh bese dpt kol mcm tu..
tp yg ko dpt mmg lawak la..
:)

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
kalau kau dgr die ckp,
lg kau rase nak bunuh diri..
haha

F A R Y N said...

ko lom akil baligh.sbb tu sore tak pecah2...hahahaaha

Monkey D Luffy said...

aku maki jer... hehehe. kacau tido kan

Fatul Akrul Ramli said...

FARYN,

haha..
byk lah kau..

KAPTEN,

tu lah..
tgh syok2 tdo,
bleh plak nk sembang..

FARIE said...

haha!! xleh blah sore cam david cook.. misha omar lg la..
auwww!!

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
mmg xleh blah pn..
tp tu la knyataannye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008