Friday, February 13, 2009

najis hidungmu di bibirku


alamak.. terPECAH pulak bumper blakang ni..

sebentar tadi,
aku ke kedai makan utk makan buat kali yg ke-brape-ntah..
di atas meja yg kami duduk tu,
ade sekotak tisu..

teringat aku ketika aku bersama geng nakal aku di KL dahulu,
time tu agak2 pukul 3 pagi,
kami baru balik meraikan hari lahir bobo(bukan nama sebenar)..

setelah berfikir panjang,
kami bersepakat untuk makan di bistro cheras(kedai mamak)..

sesampainye kami di sana,
kami disambut mesra oleh mamak bistro tu..
dan tibe2 baba(bukan nama sebenar) bersuara,

"weh bobo, kat baju kau ade kesan kek lagi tu"

sambil membelek baju beliau, lalu bobo reply,

"owh yeke... mamak, mintak tisu oke.."

mamak pn menjawab,

"tisu? oke!"
(sambil menggelengkan kepalanya)

setelah selesai mengambil order,
mamak tu dtg kembali membawa tisu muka..
mcm ni ha,


ni tisu muka ye..

lalu mamak tu pn memberikan tisu tu kpd bobo,
lantas bobo bersuara,

"mamak, sy xnak tisu muka lah.. sy nak tisu je.. nak lap ini kek punye bekas"

kami terdiam, terkesima, terkedu, terTAK-tahu-nak-ckp-ape..
sambil berfikir,
ade ke tisu lain??




14 komen busuk:

Monkey D Luffy said...

mcm2 tisu ada... ko tak tau ke? google ler... hehehe

aBiR aBhAr said...

poyo gila title..
adoi
haha
sian dow ikhwan

Fatul Akrul Ramli said...

KAPTEN,

haha..
aku xtau la..
aku ingt ade tisu muka je..
:P

ABIR,

haha..
saje je title tu..
:D
agak kesian jugak la..
muke die masam je time tu

Dhada said...

Maybe dia nk tisu yg lembap tu kutt yg pakai utk lap bontot bayi .

Fatul Akrul Ramli said...

ade eh tisu cmtu?
tp kan tu kat kedai mamak..
bukan tesco..
kan kan..
:P

F A R Y N said...

tisu jamban.hahahaa

falyn89 said...

ala, sedey2 pn, down pn
mamat 2 smapt ag dajal org.
cessss.
wat penat je aq ksiankn die.

Redbloodsnow said...

fatul..ape kes ngan bumper kete tuh pecah yek. org cuim bontot kete tuh yek..huhu

hahaha.a'ah zie pown terkedu skeja nengok n bc jwp dr kwn ko tuh. mmg sah arrr mereng ckit pala die kowt..hahahaha

Fatul Akrul Ramli said...

FARYN,

haha..
tu pn boleh gak..

FATIN,

ish2..
jgn la cmtu..
die nak chillkan diri die je time tu..

ZIE,

huhu..
yup2,
bkn org cium,
kete tu yg membontot..
huhu..

die tu mmg mereng la zie..
haih~

Anonymous said...

kesian diek. wawawawa.

Fatul Akrul Ramli said...

huhu

ainaaamira. said...

seyes muke x ley bla mamat dlm gamba neh. hahahaha.

Fatul Akrul Ramli said...

eh2..
knal ke?

ainaaamira. said...

oh fatul. slame ni pnat aku jd anon. tp smlm lupe lak nk tuka! ngahaha. apsl aku x prasan ni. as u already noe. mmg aku knal die kott. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008