Sunday, February 1, 2009

skali lagi aku malu..

kalau kamu pengikut2 aku yg senior,
kamu tentu tahu kisah kehilangan seluar aku..

mungkin bagi kamu,
seluar hilang adalah patah tumbuh hilang berganti,
tapi bagi aku,
seluar hilang merupakan patah tumbuh hilang x beli baru lagi..

ketika kejadian,
aku sedang bermesra bersama2 sgelintir manusia lagi,
dan bila aku turun di markas,


"shit! mane jeans aku?"


satu suara keluar,


"jin amik kot.. tu la.. sape suruh pakai jeans"


aku abaikan kata2 tu,
x membantu langsung..

setelah 15 minit membuat "muka-failed-kertas BM-SPM",
kami pun balik..
dan aku..

TANPA SELUAR!! dem!

nasib baik aku ade short,
so, pakai jela short tu all the way dr lata kijang ke UTP..
nasib baik naik kereta..

baru kejap ni,
aku berfikir..
kalau aku mandi kat swimming pool pakai swimming suit,
dan tiba2 sluar aku hilang..
DAN aku hanya bawak moto..

macam mane aku nak balik ye?

faryn, aku nak kau amik aku.. haha

18 komen busuk:

F A R Y N said...

erk...amik ko ke mana?
jual ko kat starhill ke?
bley je...
itu pun kalau laku..hahahahaa

Fatul Akrul Ramli said...

cesss...
xgune..

Dhada said...

Kalau tade short cane agaknya ehh ? Hikhik

Fatul Akrul Ramli said...

pinjam sluar kamu lah dhada..
boleh?
:P

sharamli said...

len kali jgn curik sua jin..tgk... ni kal0 jins smsudin tw lgi dy am0k ni...hua3...

Fatul Akrul Ramli said...

yela kan..
mtak2 jins samsudin x bace blog ni..
kihkih..

:P

yunakira said...

len kali mandi takyah bawak sua la.ehhehe

Fatul Akrul Ramli said...

segan lah..
:P

syakey said...

sape aje la yg bekenan kat suar tuh
XD

Fatul Akrul Ramli said...

tu lah..
haish..

F A R Y N said...

lenkali mandi bogel je..ahhaha...

Monkey D Luffy said...

ko selamba jer... relaks ler... seksi apa

Fatul Akrul Ramli said...

FARYN,

kau mandi skali ngan aku lah cmtu..
ok?
:P

KAPTEN,

haha..
seksi lah sgt..
ko try dulu la kapten

raihanah said...

fatul, aku anugerahkan kau HERO HILANG SELUAR SETERONOH! ameklah..penganugerahan ikhlas drp aku

sue-mai.al-musadda said...

slipe putus..jeans hilang..
pe pnye suwey la..hahaha

Fatul Akrul Ramli said...

rai,

haha..
time kasih rai..
hepynye aku..
:P

sumai,

tulah kan..
suwey betol lah..
haish..

F A R Y N said...

ko lom akil baligh..
aku takmo..
nanti aku dituduh mencabul kanak2 bawah umur..sekian..

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
xgune ..
skali lagi kau buli aku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008