Wednesday, February 25, 2009

tak lawak pun..

aku tahu ,
bukan senang bg seorang manusia utk jadi pelawak..
cukup susah utk buat org ketawa,

even kalau kamu masuk raja lawak pn,
belom tentu kamu boleh buat org lain gelak..
kamu hanya boleh bg judges je yg gelak..
tu sbb kamu terpilih masuk Raja Lawak.

kamu ingt audiences tu gelak ikhlas ke?

teringt aku kat sorg kwn aku,
die ni x lawak..
sumpah x lawak langsung!
kau tgk muke die, rase nak pukul je..
rase xnak gelak pn..

tapi ade satu bende yg die bleh wat ktorg gelak..
nak tau ape?

kentut die bunyi mcm lembu..
bau die mngikut peredaran masa..
kadang2 x bau..
kadang2 bau cam gampang!

agak2 kwn aku tu bleh masuk raja lawak x?
aku nak kol die ni,
suruh die join raja lawak taon dpan..



p/s: sory lame aku x update, aku skang adalah seorang secretary aka treasurer aka designer aka programmer.. kamu rasa aku bz tak??

9 komen busuk:

Ajwin Ajeera said...

hehe.
kesian la kawan fatul tu..

Dhada said...

Kentut cm bunyi lembu ? Fuyoohh hebat kwn kamu tu, apa kata suwuh dia join senario trus .

Aku rasa kamu ta busy . lalalala ..

Fatul Akrul Ramli said...

AWIN,

huhu..
xyah kesiankan die awin..
:P

DHADA,

haha..
kamu nak dgr ke die kntot?
:P
huhu..
aku bz gler la..
kamu nk jd PR aku x dhada?
:D

Monkey D Luffy said...

aku x layan pun raja lawak... heheeh

Fatul Akrul Ramli said...

xpe..
xyah layan pn..
bkn best pn..

MeFrEe said...

biar betol? ade ke org cm2?..huhu

F A R Y N said...

sebenarnya ko tgh bertapa nak buat cobaan untuk akil baligh dengan cepat..mcm aku tak tau je rahsia ko tu...hahaahhaa

emmatomei said...

kentut pon lawak ka?? klo bg aku mmg makan penyepak ah busuk punyer org kentut dpn kwn2... sumpah aku ckp kwn ko nieh tak lawak... nk masok raja lawak?? raja sehari pon belum tentu diterima heeee by da way kim slm ah kt kwn ko ni hak3x :p

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
kesian kwn aku tu x dpt jd raja sehari..
ish2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008