Sunday, March 1, 2009

saya comel jugak

aku sebenarnya agak cemburu..

aku bkan cemburu dgn kapten,
di mana follower beliau melebihi 200..
mahupun hanis zalikha,
yang follower beliau melebihi 600..

aku cemburu pada budak2 sekolah..

ala, jangan la marah aku guna prkataan budak..
(budak u yg pandai pun masih budak jugak)..

aku dapati(uh, skema) yang budak2 sekolah zaman sekarang ni,
sangat heaven..
(heaven mrujuk kpd syurga dan bkn lagu nidji)

yelah, mane tak nye,
baru umur 13,14 tahun dah ada blog..
aku ni,
masa umur aku 18 baru aku tahu yang blog itu bukan nama seekor hamster..

kamu sangat bertuah tahu tak?
pada zaman aku dahulu,
(xdelah dahulu sangat)

aku buat friendster pun time aku form 4..
itu pun, aku main add je perempuan2 yang aku rasa hot..

ok, aku tipu..
time tu aku tak reti pun nak guna friendster,
apatah lagi nak add siapa2 pun..

satu hari tu,
kawan aku suruh aku upload gambar kat friendster..
aku dah la takde gambar aku secara digital..
mane taknye,
time tu orang semua guna kamera filem lagi..

ok, aku tipu.. (lagi)
saje je nak bagi nampak macam old school sikit..
sebenarnya time tu aku dekat asrama,
so, aku memang x bawak bende2 canggih la..
benda paling canggih yang aku ada pun,
BAJU SEKOLAH JENAMA CANGGIH..

so, bila aku dah takda gambar nak di upload,
aku upload la gambar kucing..
reason sebab aku upload gambar kucing ialah
aku kan comel, kucing pun comel..
so, kiranya aku dgn kucing sama jelah comelnya..

bulan yang pertama,
memang takda sape pun add aku..
masuk bulan kedua,
aku dapat satu comment..

"HYE COMEL"

aku usha la sender comment tu,
die pun letak gambar kucing jugak..
agak2 kami mengawan tak lepas tu?

25 komen busuk:

sharamli said...

kucing kiut ke?

Fatul Akrul Ramli said...

mestilah!!

Fatul Akrul Ramli said...
This comment has been removed by the author.
F A R Y N said...

belum akil baligh dah pandai sebut perkataan mengawan yer...

F A R Y N said...

belum akil baligh dah pandai sebut perkataan mengawan yer...

SuRia MusCHa said...

huhuh tol2 shaye stuju..
lucky for those who live after us...
arghh jeles...
walupon umo ku bru 21 tapi tes diri tua sgt
adeyh....

anyway...kucing xcute la..
rabbit lg cute n chubby fluffy

Dhada said...

Alalalala kucin tu yg cumel bkn Imchik Fatul ;P

aBiR aBhAr said...

eee..
nice one

mimie kusya said...

bukan saje mereka ade fs.. mereka juga menyemak di myspace,facebook,dan mcm2 lg.. (ahahah..kejam gune menyemak)

Fatul Akrul Ramli said...

FARYN,

haha..
tu maknenye aku da akil baligh la!

SURIA,

haha..
chill2..
kalau ikutkan,
dorang pn jelez ngan kte..

alaa,
sume haiwan brbulu la comel..
kan senang..
:D

DHADA,

eh2.
saye pn cumel ye dhada..

ABIR,

hihi..
time kasih rumate..
:D

Fatul Akrul Ramli said...

MIMIE,

haha..
jgn la ckp mcm tu..
mereka x menyemak..
mereka cuma memenuhi segenap ruang je..
:P

cIk JanNah said...

zaman da cnggih..
ahax!
kite nie yg tua plak ttgl..
hebat sggh dak2 skol nieh!
isk..

x suke kcg!
tkt~
ngeee

Monkey D Luffy said...

ko mengawaN BUNYIK camana? hahaha

Fatul Akrul Ramli said...

CIK JANNAH,

huhu..
xpe2..
biarkan mereka dgn dunia mereka..
eh2, kucin comel lah..

KAPTEN,

bunyik die ngiau ngiau je rasenye..
haha

emmatomei said...

siot lah ko nyer post nie...
ala bebudak buat blog n smua2 nie pon lps tuh copy n paste yg org lain jugak sat2 tny hmm cmner nk buat tu cmner nk buat nie... ehehe...
comel ker?? mana comel aku ngan kucim tuh? ahak3x

nice post berguling2 aku gelak ahahahaha :p

MeFrEe said...

rase2 ye kn..kn la...kucing comey ag kot...haha..

angkasa said...

haa btoilaaaa
sy pun knay blog start f3 kra 15 ah
hehe
mgawan?
tudia.haha

Fatul Akrul Ramli said...

EMMA,

haha..
at least dorg tau mcm mane nak copy paste..
kan kan~
:P
eh,
kamu xcomel..

ok, aku tipu.
kamu comel..
aku trgoda ngan kamu..
:P

DIBA,

isk2..
nape kamu sgt kucing lg comel?
jelez2~
:P

ANGKASA LEPAS,

haa,
ade contoh yg bgus di sini..
huhu..

MeFrEe said...

btol..kucing lg comey..sbb die lg byk bulu kot..hahaha...

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
ooo, so kuantiti bulu menunjukkan kecomelan la ye?
xpe2..
nak bela bulu la lpas ni..
:P

jeff said...

tp macam mane pun, hakikatnya kucing itu comel.

Fatul Akrul Ramli said...

kesimpulannya,
aku pun comel lah kan..
:D

syakey said...

bebudak kecik zaman skang sudah expert.

huhu

Fatul Akrul Ramli said...

huhuu..
betol3..

Anonymous said...

cara merawat bulu kucing
cara membuat makanan kucing
cara merawat bayi kucing
nama kucing yang bagus
cara membuat kucing gemuk
cara mengubur kucing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008