Monday, March 9, 2009

boxer vs g-string

"SHIT!! INGAT INI STRIP SHOW KAH??

(PERHATIAN : POST INI TIDAK SESUAI DIBACA UNTUK ANDA YANG SUDAH BERUMAHTANGGA)


sebenarnya,
aku baru balik dari tournament bowling ni,

baiklah,
jangan tanya tentang prestasi aku yang memberangsangkan!!
dan
cerita yang aku ingin sampaikan ini,
adalah tentang apa yang berlaku ketika aku bermain bowling tadi..


ketika itu,
aku bermain di lane 14,
sebab untuk tournament tu,
lane 3 sampai lane 14 di reservekan untuk kami..
so, aku dan 2 orang lagi rakan aku di lane itu.

dalam 45 minit aku bermain,
ada sekumpulan remaja belasan tahun bermain di lane 15..

dan aku boleh katakan kesemua dari mereka,
dressing mereka menampakkan boxer mereka..

(ingin aku tegaskan di sini bahawa,
boxer bukanlah orang yang terlibat dalam sukan boxing..
tetapi merupakan seluar dalam yang ala2 shorts..)

kamu tahu apa rasanya bila seorang lelaki,
ternampak..
eh silap..
dinampakkan dengan boxer2 sebegitu rupa,
memang WAT-A-FAK lah kan..
sumpah da macam kedai jual boxer da..

seolah2 mereka bangga dengan boxer mereka!!

"lihat boxer ku, menawan bukan?"



"hai, nama saya zul.. boxer ni mak saya belikan masa dia pergi singapore hari tu.."


"lihatlah punggung saya.. lihatlah punggung saya.. ia diselaputi boxer!!" (sambil diSPANK oleh salah seorang rakan mereka)


itu antara dialog2 yang aku rasa,
bermain dalam fikiran mereka..
mana taknya,
tayang boxer macam tayang kereta..
aku yang bawak subaru pun tak macam tu..

owh tolonglah berubah remaja2 sekalian..
kamu kata itu style??

jadi,
adakah pemakaian seluar senteng sehingga menampakkan stokin hello kitty juga style??
kamu terangkan pada aku..

kalau kamu tak berubah jugak,
siap lah..
tunggu lah nanti aku pakai seluar bagi nampak G-STRING..

"hye, nama saya fatul.. saya beli G-STRING ini sendiri.."


"lihat G-STRING ku.. nipis bukan?"



"lihat punggung saya.. lihat punggung saya.. ia hanya diselaputi sehelai benang!!!"

30 komen busuk:

MeFrEe said...

hoho. saya setuju!! well nowadays nie rmai je remaje2 yg ske sgt tayang ape yg ade di dlm. let yg dlm tu simpan di dlm suday.no need to tayang2. mybe la kn.die bli boxer "calvin klein" so kne la tayang kt everybody yg die ade boxer calvin klein dat not everybdy cn afford to buy kooottt......hehe... (hanya sekadar pendapat ya.)

Fatul Akrul Ramli said...

alaa..
calvin klein is just a brand..
kadang2 brand cap ayam pun nak tayang jugak..
huhu

cIk JanNah said...

huuu~
style ape?
haha
knon macho la..
diorg kate.
not me!
ahax!

usop said...

bek pki boxer ja men boling..
lg style..

Fatul Akrul Ramli said...

cik jannah,

huhu..
tula kot..
macho apenye mcm tu..
haish

iqbal,

ok gak tu..
nnt aku nak try..

ASYRAF A said...

aku setuju ngan kau brader..
style mamat2 bodo itu

emmatomei said...

weh fatul ko tau knp...
dorg smua nk kasi ghurl terpikat...
hahahaha aku pnah tny some1 ni knp diorg bt cmtuh die ckp style skunk awek cpt pandang... (snang nnt awek nk tolong bli boxer tuk besday present wakakaka)

F A R Y N said...

aku tak kisah kalau ko tak pakai apa pun sbb ko lom akil baligh...
tak bernafsu aku tgk...ahhahaa

Fatul Akrul Ramli said...

asyraf,

haha..
betol betol betol..

emma,

ish2..
brani ye kamu tanye..
kalau aku, aku tarik je seluar dorang.

faryn,

jadah kamu faryn..

emmatomei said...

aku tny sbb aku myampah tgk hahahahaha...

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
aku xmcm tu..
jgn menyampah aku k..
:P

emmatomei said...

ouh ekk bgus ah... eeerrrr klo tak leh myampah hermmm syg boleh?
hak3x :p

Fatul Akrul Ramli said...

boleh, boleh, boleh..
ngee~
:P

diLa said...

hak3~
memg cam haremm..
cantek sgt kah boxer boxer mereka?
kamu snap pict x?
snang kitowang nk afUndi~
wakakaka~

mugiwara said...

giler gay dialog kau!!!!

aku baru nk bertobat nih!!!

kehkehkeh~

Fatul Akrul Ramli said...

kak dila,

huhu..
ntahla dorg tu..
mungkin dorang ada satu boxer je kot.. tu yg nak tayang tu..

mugiwara,

hoho..
gay ke??
aku x rasa mcm tu

a m b e r h u n n said...

wah! entry apa ni dude ?

hehehe.


luahan perasaan sungguh.
:)

Fatul Akrul Ramli said...

haha..
lebih kurang mcm luahan perasaan jugak la..
:D

sarah said...

G string?

takleh byg ko pakai dowh.
haha.
pakai kale hot pink taw striking sket.
peh.

diLa said...

hak3~
nape harus membayangkan c fathul dalam keadaan 'g-string-pink' bliau..?
eeuww~
tergode nyaa~;p

Fatul Akrul Ramli said...

sarah,

haha..
jgn r bayangkan..
ish2..
huhu..

dila,

eh2..
jgn trgoda..
xbaik..
:P

mR. 3 said...

G-string tu ape?
jename jam cm G-shock jgk ke?

Dhada said...

Awwww ta kuasa la nyahhh .. HAHA

schzarsen virus said...

dorg nmpk boxer tu...
slightly leh trime lg...
even tak trime mne..
tp ko nk pkai g-string tuuu
lg laaaa
astaghfirullah!

Topeng Hati said...

haha.. biase r tu bdk bru nk naik..

xtau malu btl.. huhu...

...sarah n... said...

tompang baca, artikel ni terlalu menarik. takleh tak baca.

cik siti penguin said...

haha sarcastic much. tp mmg x thn pun. me as a girl pun rase mcm nak tarik ke bwh je sluar tu. pakai tali pinggang tp sluar londeh. oh yes, macho nya! >_<

Anonymous said...

jm cari duit sampingan bermodal rm20 keuntungan rm20 jugak just promot link terima sms duit masuk bank rm20 income 100% milik anda klik link ini>>>>
http://www.rm20segera.com/?r=moneycash

Anonymous said...

saya nak kongsi cerita siapa2 yang nak pakai g-thong kat jusco ada jual untuk laki2 ia lebih kurang seprti g-string just ada lurah kat bawah bagi menampong alat sulit laki2...

gstringboy said...

aku pun pakai gstring n thong as underwear..ari2..aku skrng 25 n start pakai since form 5

memule pakai mmg mcm lain sikit sbb ade tali je kt celah..tp dah lame2 selesa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008