Sunday, June 7, 2009

fatul sudah 20 tahun

tak mahu cakap banyak.. sebab hari ini hari lahir aku..
aku tak mahu hadiah yang mahal-mahal, kalau boleh aku mahu

Satria Neo CPS
Canon D80
iPhone
PDA
MacBook

itu sahaja.. apa kata kamu buat satu badan bukan kerajaan (NGO) untuk mengutip wang untuk membeli hadiah-hadiah itu.. boleh?

20 komen busuk:

MeFrEe said...

haha..
HAPPY BIRTHDAY FATUL!!!
weee...20years old da maa..
dah tua dah tua..hehe
btw,dat wish or permintaan tu agak ssh utk dipenuhi lor..haha
but hey,have a wonder birthday!!

p/s: nk skit cake tu.. =p

Dhada said...

Bole bole blahhhhhh ! Uwekkkk :P

*Happy Besday Cencomot :D

F A R Y N said...

walaupun ko dah 20 tahun,ko tetap lom akil baligh...

kepada awek-awek yang cuba mengorat fatul,sila jauhkan diri dari mamat yg lom akil baligh ni.rugi je mengorat dia..hahahahaa...


aku memang kejam kan? lalalalaa

TyRoX SaN said...

dude...

happy buzday.. kalo ko nak suma barang tue,,,, ko kawin ngan datin tua

░♥si lampu neon♥░ said...

banyaknye permintaan

anisizatyA.J said...

happppy birthday...hehe..kalau i kasi u pinjam macbook i sehari nak? LOL

sarah said...

happy bday !

:D

Monkey D Luffy said...

KISS ko nak?

muahaha

NaBIla NawHEn said...

hye..hepy besday...
slalu gak bace ko nye blog...
nice and klaka...

:)

Abir Abhar said...

x malu mintak adiah!
happy bday syg

kAy said...

wahh! HAPPY BIRTHDAY FATUL..insyaallah i belikan u satria neo klo i ada 10 BMW besar nanti ek?jgn risoo xp

pink_butterfly said...

ewah2... sungguh demand encik fatul-yang-berumur-20tahun ini yaa...


anyway, hepi besday fatul~~~!

a m b e r h u n n said...

uiks.

happy birthday dude!
ewah..hadiah taknak mengalah eh.

cinta lea ixora said...

happy birthday... br 20 thn rupenyer... adik2 la nie.. hehe..

eli.suhaili said...

Happy Birthday to youu
Happy Birthday to you
Happy Birthday to Fatul...
Happy Birthday to yooouuu....

cepat2 tiup lilin 20 batang tu Fatul!

Heeheee :D

Happy Birthday Boy! ;)

nadiah norzemi said...

hahahahaha.

orang cakap si besday boy la yang kena open table dong!

TIA said...

wow
murah2 permintaan

Fatul Akrul Ramli said...

thank you guys n girls.. sayang korang lebih la.. :)

jeff said...

walaupun terlambat. masih nak wish happy birthday!

sorry la. nak boleh dapat wifi ni bila pergi cyber cafe je. tak pun pergi mcd. kat rumah takde wifi. huhu

Fatul Akrul Ramli said...

hehe..
takpe jeff..
aku pun bukan slalu on9 sgt..
ini maknanya kau takda no fon aku ni..
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008