Friday, July 31, 2009

hello, hello.. tak dengar lah bodoh

aku bukan apa.. tapi aku rasa kalau nak call aku, boleh tak pergi dekat tempat yang senyap sunyi.. jangan ah dalam toilet.. dalam toilet memang lah sunyi tapi bila ada pepejal jatuh dalam mangkuk tandas, bunyi dia sangat kurang ajar tahu..

hari ini sahaja, aku dapat dalam 10 panggilan telefon.. (SEMUA CALL SEBAB NAK MINTA GAMBAR BERTANDA TANGAN AKU SECARA PERCUMA T____T) .. bila call tu, kebanyakannya seperti suasana lelaki-lelaki horny membuat bunyi apabila terjumpa porn star dekat KLCC,

"hello fatul, nanti bawak dokumen tu masa kelas okay"

aku jawab,

"kau nak dokumen yang mana?"

dia balas,

"agak r.. H1N1 dah teruk sekarang, tapi UTP tak cuti pun lagi.."

(kehairanan) lalu aku membalas,

"bodoh.. aku tanya lain jawab lain"

dia cakap lagi,

"eh, mana ada dokumen lain.. yang haritu jelah kan"


aku balas lagi,

"kau cakap dekat tempat yang tiada orang boleh tak?"

dia kata,

"setakat ini, memang tak ada orang book tempat itu lagi.. so, tak ada hal.."

emosi gila ah macam ni.. dah tahu kamu dekat tempat bising, pandai-pandailah cari port baik punya.. supaya tak jadi macam ni,

"fatul, projek macam mana?"

aku jawab,

"okay saja.. dah 60%"

dia kata balik,

"apa dia? tak dengar.."

aku cakap lagi..( dengan lebih kuat)

"okay saja.. dah 60%"

dia tanya lagi,

"ermmm.. boleh cakap sekali lagi tak?"


aku kata, (dengan kuat gila)

"OKAY SAJA!! DAH 60%!!! "

dia cakap,

"takyah la jerit-jerit.. bukan aku tak dengar pun.. bodoh ah kau"

lihat.. tidak pasal-pasal jadi bodoh.. sekarang kamu pilih, nak jadi bodoh atau nak cakap telefon dekat tempat sunyi..

18 komen busuk:

♥ sOFIa ♥ said...

bahahahaha. aku gelak guling guling baca kau punya intro.

terbaik ah :)

btw. "benda itu" pepejal ke? bukan separa pepejal separa cecair ke?

//eyuh eyuh bluekk bluekk sehingga muntah darah.

hahahahaahaha :D

Just_najmiE said...

hahaha, klakar siot komen sofia nih..

mmg selalu terjadi pun kat sy menda alah nih.. kdg2 mcm nk maki ja.. tp kena kontrol keayuan.. lalala~~ (^^,)

najwa hazirah halmi said...

adoi2...
dgr citer utp da nk tutop....

Fatul Akrul Ramli said...

sofia..

weh..
jangan ah cter benda tu kat sini..
geli ah (CEHH , PADAHAL AKU YG STAT)

najmie..

maki je weh..

najwa..

macam mana kamu tau?
aku tak tau pape pun

tqa said...

ahahah.. agak sengal laa ;p

Ajwin Ajeera said...

hahahah
lawak gila entry ni
L.A.W.A.K

eh utp dah nak cuti dah tu

Dhada said...

Cuba kamu call aku pastu aku buat2 ta dgr atau pung aku suruh Tomot jawab, okay tak ? lalalala

Schalfyzcha said...

kejadian ini kerap berlaku ke atas diriku. Bukan faktor lokasi tetapi lebih kepada faktor diriku yang sering memasang radio dengan full volume. T_T

[z@ck] said...

hahahaha..

miscommunication occurs when there are no mutual understanding btween 2 ppl..
and also..

boleh buat orang bengang nak mampus..
kahkahakah

Rose Harissa (NORA) said...

cess... pembuka entri yang sengal... jijik sungguh membacanya... hahaha...
lawak la fatul ni...

.kakijalan. said...

eh apa ni. pasal taik pun nak gaduh ke.haha

rubi said...

okeh fatul
sowi
mintak maap
tlepas ckp bro..
len kali x buat lg~

haha..

<--bckp bg pihak kwn ko yg sadis itu.. ngee..

Fatul Akrul Ramli said...

tqa..

sengal ke?
tsk2~

awin..

awin2,,
mmg tgh cuti pun..
jom lepak!!

dhada..

baik aku ketuk kepala kamu je..
okay tak?

cha..

kesian kau kan
T__T

Fatul Akrul Ramli said...

zack..

betul betul betul..

kak nora..

janganlah jijik kak..
nnt tade sape nk bace belog ni..

kakijalan..

pasal taik??

rubi..

T________________T

chipsmore said...

pepejal 2 wane pe??
huakakaka

diLa said...

selebet lah ko ni!
hahaha..
fatul.sile la pos gmba kamu yg bertadetgn itu..
saye juge mau! haha..buwekk!;p

diLa said...

selebet lah ko ni!
hahaha..
fatul.sile la pos gmba kamu yg bertadetgn itu..
saye juge mau! haha..buwekk!;p

Fatul Akrul Ramli said...

cik epal..

ecece..
buat2 tak tahu pula..

kak dila..

eh2, tak malu..
senyum ah dlu..
baru dapat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008