Wednesday, October 14, 2009

kau kencing malam tak?

ramai yang marah aku sebab aku lama tidak update belog.. mak aku dekat rumah pun sudah bising..

"kenapa kau tak update belog? selagi kau tak update, jangan harap kau boleh balik rumah"

(OKAY, TIPU JE.. MAK AKU TAK TAHU PUN AKU ADA BELOG.. KALAU ADA, MESTI DIA BUANG TABIAT DIA DARI TENGOK CERITA HINDUSTAN KEPADA MEMBACA BELOG ANAK SENDIRI)

kalau dekat nigeria, siapa yang ada belog dan tidak update belog dia, dia akan dihukum sula.. (OKAY, TIPU LAGI.. ASYIK MENIPU JE)

masa aku mula berjinak dengan dunia belog, aku tulis merepek, macam haram dan macam penulisan budak yang tidak lulus UPSR buat kali ketiga.. kamu boleh baca pada archive belog ini.. tapi lepas itu, jangan ketawa, nanti aku bakar seluar dalam kamu..

aku cemburu betul dengan sepupu aku.. umur baru 15 tahun, sudah ada belog dan ada lebih dari 100 followers.. masa umur aku sebaya dengan dia, aku masih lagi kencing malam dan berlari bogel di depan rumah..

bercakap pasal kencing malam, ada seorang pakcik ini pernah bagitahu aku, kalau budak-budak yang selalu kencing malam, bila besar nanti dia lambat kahwin.. lantas, aku bertanya kepada pakcik itu,

"pakcik kahwin bila umur pakcik berapa ye?"

pakcik itu menjawab,

"zaman dulu pakcik susah, muka pula tak handsome macam kamu, tu yang pakcik kahwin lambat tu.. pakcik kahwin masa umur 35.."

aku balas,

"oo, pakcik masa kecil-kecil dahulu pakcik selalu kencing malam lah ni kan?"

okay, bye..

19 komen busuk:

siggplus said...

lu mesti selalu kena gigit semut dekat kote kan?gua pn dlu mcm lu kecik2 panjat pokok bogel2..penuh kesan kena gigit kerengga..heh

~~ maira ~~ said...

hak2... maknenye nnt kamu kawen lambat macam pakcik tu nanti la kan..

::PoRcUpiNe:: said...

very the klaka:)

joegrimjow said...

haha
terbaik la

anisizatyA.J said...

nigeria?? hahahaha hampir percaya dah

wanie said...

haha..ok..
klu g2 bye jgak..
hehe..

.rafiq. said...

tau takpe. mcm hrm dulu2. same cm aku.haha

khairie rahman said...

hah! apa yang pakcik tu response???

diLa said...

haha..
sah la ko kawen umo 45!;p

Intan Noorazlina said...

nasib baik gak kawin... kalau tak kawin2 cemana??? huhuhu.. u r funny...

shakinah said...

siot la ayat kau.
hahaa

chipsmore said...

selalu kencing malam xpe..jangan selalu berak malammmm..huakakaka :D

Zala Wajik said...

visit from nuffnang~

pelik nya cerita ni...

Fatul Akrul Ramli said...

siggplus.. weh, lucah ah kata-kata kau..

maira.. insyaallah.. :P

porcupine.. very the tengkiu..

joe.. apa yang baiknya?

anis.. i dah agak da.. :P

Fatul Akrul Ramli said...

wanie.. jgn la bye.. tsk2~

rafiq.. siot ah tiru aku..

khairie.. dia hisap rokok lepas tu..

dila.. thanx makcik..

intan.. eheh2, tima kaseh..

Fatul Akrul Ramli said...

shak.. siot kan. kan kan..

cik epal.. ish2.. busuk

zala.. tak pelik pun

wanie said...

emm de org ckp kne say bye cpt2 kt budak kencing mlm..haha!=p

Fatul Akrul Ramli said...

cehhh.. tanak kawan ah camni

wanie said...

haha..xnk kawan??
okeyh jom lawan..
bile2?set time..
fightoo~oooh!

hok alos..
kawe gura jah 2..
2 bru ckit..
kato samseng..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008