Sunday, November 1, 2009

siapa kata muka ganas tak suka ultraman?

siapa kata? ingat budak kecil sahaja yang suka ultraman? orang besar pun suka.. (BILA AKU KATA BESAR, AKU MEMANG MAKSUDKANNYA) .. cuba bayangkan, muka ganas, badan besar, main ragbi, suara garau.. lepas itu suka ultraman.. cuba lihat gambar ini..


aku maksudkan yang berbaju merah itu..

tak perlu tanya apa abiabhar buat.. 30 minit aku berfikir pun masih tiada kepastian.. untuk memudahkan cerita, aku panggil si baju merah itu abduh (BUKAN NAMA SEBENAR).. hari sabtu, 31 oktober adalah hari jadi abduh.. jadi, kami berpakat untuk meraikan hari jadi dia.. beli kek pun pada saat-saat terakhir.. tapi nasib baik kek dia comel..


kamu tengok.. comel tak?

dekat kek pun kami tidak gunakan nama sebenar.. kami guna abduh.. nanti timbul pula cerita,

"weh, abduh makan kek ultraman weh.. lawak gila"

ingatkan bila sudah besar, tak dapat la nak makan kek macam ini.. ingatkan mereka berjenaka untuk membeli kek ini (SIAA, FORMAL GILA AYAT) .. lepas itu, masing-masing bayar rm5 untuk makan kek ultraman.. tapi kalau lihat betul-betul, bukan ultraman sebenarnya.. ini oltraman.. itulah kamu semua tak tahu.. oltraman ni adalah versi ultraman yang paling baru..

mula-mula ingatkan mahu beli kek spongebob.. salah seorang kawan aku kata, kalau beli spongebob best lah sikit, sebab abduh itu sudah ada patrick di biliknya.. nampak tidak kaitannya di situ?? patrick dengan spongebob.. nampak tak? (-___-")


okay, boleh potong kepala ultraman..

biasanya kalau dalam tv, ultraman lawan raksasa, mesti ultraman menang.. memang betul pun, oltraman ini memang betul-betul kuat.. kuasa dia memang efektif.. balik-balik semua terbungkang dalam kereta.. semua pegang perut.. semua cakap mahu kentut.. semua pun sama-sama kentut.. aku pun rasa mahu kentut ni.. okay bye..


35 komen busuk:

lea said...

comelnya kek...
hehehe

oyen said...

there will always be a part of kid inside all of us.

lalalala~
...

apekes makan kek kentutttt???

Fatul Akrul Ramli said...

lea.. comel kan..

oyen. entahlah.. kek tu lain macam sket.. mungken sbb otromen kot.. T__T

Abir Abhar said...

eh..
potong kepala?
bukanla..
cuba tengok"abduh" potong apa..
haha

si jantung hati dye :) said...

mcm xsdap je kek tuh :P
smpai skit perut terkentut2 ..
haha..

http://lovemisstqa.blogspot.com

anisizatyA.J said...

hahaha and abduh sekarang 8 tahun i assume dengan kek yg bergambar oltromen itu? LOL its cute :)

Fatul Akrul Ramli said...

abir.. tapi last2 dia potong kepala jugak..

si jantung hati panjang gila nama kau.. sedap la wehh..

anis.. it is.. :)

emma said...

hahah..siyes lawak gl kek tuh,nk potong pun rs syg kot...cam harus frame..ha3

Fatul Akrul Ramli said...

haha.. betul itu..

Razman said...

"sebab abduh itu sudah ada patrick"

aku yg bfikiran negatif, or ko mmg mksudkannye...aku pun musykil..mb aku terpengaruh dgn rakan sebaya..

.rafiq. said...

rasa mahu tumbuk sahaja kek itu. takde rasa nak makan pun sebab coomel sangat.

Just_najmiE said...

kenapa oltraman tu nmpak mcm sedikit berisi dia atas kek?.. perut buncet woh.. haha!

Fatul Akrul Ramli said...

razman.. apa maksud kau? tak faham..

rafiq.. aku pun rasa macam tu.. tapi sebab tu kek orang..

najmie.. dia byk makan kek..

chokio_nia said...

haha..kek cam budak2 siak..taleh blah..

najwa hazirah halmi said...

owh terkedu sebenar ader pengkomen namer najmie...
uish...korang nyh sweet la..siyes!

Fatul Akrul Ramli said...

chokio.. comel apa??

najwa.. kenapa dgn najmie??? kami tahu kami sweet.. :D

miss jawa♥™ said...

makan kek otromen kentotkentot

saya lagi hebat,makan kek popoye muntah kat fajar.sian makcik cleaner kena mop.

hahaha.aku jahat! c(:

Just_najmiE said...

kenapa perlu terkedu dgn pengkomen bernama najmie?.. adakah sy alien?.. (^^,)

Livvy said...

eee..bday abduh ye?

hannamaruku said...

falut..cake tu cute macam u auwww :')

Fatul Akrul Ramli said...

miss jawa.. wah, teruknya.. kesian awak..

najmie.. ha, cepat gaduh!

ollie.. yup2..

hanna.. eleh, nak amik hati i lah tu.. :P

khairierahman said...

eh? tak ganas pon.. huhuhu

[z@ck] said...

comel ooohh kek otromen tu..
=)

terry bogart said...

sumpah lawak blog ko.. ha3

terry bogart said...

jap..aku bukan gay yg nak berkenalan ngan ko ok!!!!.. hahah

Fatul Akrul Ramli said...

KHAIRIE.. ganas dowh dia tu..

ZACK.. comel kan.. kan kan..

TERRY.. fuhh, nasib baik kau tak gay..

crazy_labelle said...

haha... kalo bday fatul nak kek ape pla? mesti nak kek mak hanis buat kan?

s.c.h.u.l.t said...

heh,sumpah kek otromen memang comel.

apa kata lepas neh kek hari jadi ALI (bukan nama sebenar) buat kek baby otomen pulak? :D

*kejap otromen.kejap otomen. perosak ejaan btol kau neh* HAHA

comel kek itu. betul neh xtipu

Fatul Akrul Ramli said...

crazy_labelle.. kalau boleh memang nak macam tu.. haha..

schult.. ye.. tahu.. memang comel.. :D

amiza_yul said...

ingatkan yang si otromen tu yang baju putih+coklat.Rupa2nya yang baju merah. rambut si baju putih+coklat macam fesyen otromen yang kerap disebut-sebutkan itu.

Fatul Akrul Ramli said...

sukalah tu..

mirra said...

abduh happy belated! haaha, x tau pun bday dia..

Fatul Akrul Ramli said...

yeah.. baik hafal besday dia.. nanti bagi kek power rangers pula

Bungakopi said...

xde la besa pon kwn kau tu. tp ganas ade.

Anonymous said...

megan fox naked video , paris hilton sex tape
Megan says that Transformers was an unsafe set? Come on Megan, we know it is a bit more strenuous then the playground at the trailer park, but you don’t insult one of the very best stunt and physical effects teams in the business! Not one person got hurt! megan fox naked video
megan fox naked pic
According to rumors, Megan Denise Fox has only slept with two men: Brian Austin Green and with a high school boyfriend. She says, she cannot have sex with anyone she does not love megan fox fully naked
megan fox naked pics
Make it a point to not go straight at her wet pussy. You have to save the best for last, that’s what I say. Enough daydreaming for now; click on the thumbs below to view the full-sized pics. You can also visit her site, Megan Fox Naked, to get more naked images and videos of this brunette screen goddess. megan fox naked

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008