Friday, November 27, 2009

kereta pun sudah pandai mencarut sekarang..

ibu-ibu juga bapa-bapa sekarang sudah tentu tidak mahu anak-anak mereka lahir dan menjadi orang yang suka mencarut.. tetapi, kadang-kadang, kita tidak dapat mengawal anak-anak kita daripada melakukan sedemikian rupa.. (ANAK-ANAK KITA OKAY)

kalau anda di Kuala Lumpur sekarang, bersepah-sepah orang yang mencarut..

"shit man, aku lupa nak pergi sembahyang jumaat tadi.."


"WTF, hari ini hari raya ke?"

tetapi, ada juga yang mencarut secara tidak sengaja.. contohnya, ketika terjumpa hanis zalikha di KLCC,

"WTF, itu hanis zalikha bukan?"

juga di Kuala Lumpur, secara tidak langsung, kereta juga sudah pandai mencarut sekarang,


credit to paris_b

harga nombor plat itu adalah RM86, 680.. murah kan? boleh beli seluar dalam pakai buang sebanyak 3 helai untuk sehari untuk seumur hidup kamu.. dulu cita-cita aku pun mahu beli nombor plat WTF.. tapi memandangkan nuffnang aku baru dalam lingkungan 17 sen sahaja, maka, terpaksalah simpan dahulu duit 17 sen itu untuk beli choki-choki.. itu pun kalau dapat lagi 3 sen..


27 komen busuk:

akiss said...

whoaa. mahal gilak. tp mmg best ar, mencarut tp. mula2 nk beli gak. tp bajet lari. by the way kan, mcm x best gak, org akan menyumpah tgk kete kite bila tgk plet. ghahah

qura²dlmprhu said...

Kat terengganu ada kereta Merc plat TAH111. Lagi tak bole blah.

[z@ck] said...

smart dowh keta tu..plat pn cun..
ahahaha

Eyriqazz said...

Hahah..ingatkan dia betul2 mencarut tadi.

http://eyriqazz.blogspot.com

Fatul Akrul Ramli said...

akiss.. haha.. mahal cam hanjeng..

qura2.. aku penah buat entry pasal tu..

zack.. semat gila..

eyriqazz.. mencarut gak la tu kan..

eLLa said...

mhl giler..
xsnggup2..

chokio_nia said...

haha..aku nak beli wth ah..agak2..mahal tak??

Just_najmiE said...

tak baik mencarut....


click2 ur nuff..

Razman said...

kenapa perlu byar mahal utk mencarut? beli speaker besar sudah..carut byk2, rakam n play kuat2..

IrshadBanuri said...

hoho...
dpt gk aku usha gambo kete nih..

pisey said...

wtf!

kah3.
patut plat wtf xyah kua.
wth pun.
ain toksah ngade2.

joegrimjow said...

haha
wtf????
mantap r
ingat xkluar
kluar jugak

sya mansor said...

smart gile kereta tu...

anisizatyA.J said...

my fren bru order satria neo dgn plat FCK hahaha

amalina wahida said...

ohh gosh!!
kereta itu perlu dicili padikan
mak marah kalau mencarut.. hahaha!!

Blackhunney said...

ini sangat2 menarik..=)

Fatul Akrul Ramli said...

ella.. boleh dapat myvi 2 ekor..

chokio.. entah ah.. kalau biasa2 murah ah..

najmie.. klik byk2 lagi..

razman.. kau ingat pasar malam ke?

irshad.. semat gila kan..

Fatul Akrul Ramli said...

pisey.. kuar jela.. style sket..

joe.. aku pun ingat tak kuar jugak.

sya.. semat gila..

anis.. negeri mana stat dengan huruf f? make sure awak tak kena tipu..

amal.. apa barang men cili..

hunney.. ya, sangat

CikChelsea said...

yalah mmg murah meh harga no plat itu. semua pun mampu memilikinya T____T

(kamu kelihatan sgt teruja dgn hanis? kamu dgn dia sapa tinggi? lalala~)

Fatul Akrul Ramli said...

mestilah dia.. lagi rendah..

hannamaruku said...

OMAGIDO bangga nuffnag i RM2. nnty i blnje u sua dalam k?

.rafiq. said...

mak oi 17sen byk gile. aku baru 6sen. nak beli papan plat pun tk lepas.

{lumut} said...

bapak semart.

miss jawa♥™ said...

ari tu ada nampak plat kete WFF ****
terfikir gak,agak2 ada ke orang pakai plat WTF?


rupe2nye ada..

Abdullah said...

kalo duit banyak sgt camtula..
pelik2 je..
tp still cool la kereta tu.hehehe

Siti Nornadiah said...

nuffnang ada 17sen?

ckp jer lah ada 17k weyh~

alfablue7 said...

sgt hina kete2 lain disekeliling kete itu.hmm wtf?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008