Wednesday, November 25, 2009

mari masuk peraduan.. aku rasa post ini melekat

memandangkan aku ini sangatlah baik hati, jadi aku berkira-kira untuk mengadakan satu peraduan.. tapi peraduan ini macam peraduan untuk budak sekolah rendah sahaja.. sebab sumpah senang macam haram.. kalau kamu ada adik berusia 5 tahun, lebih baik suruh dia yang main peraduan ini..

peraduan dia macam ini.. kamu ceritakan kisah paling kelakar yang pernah berlaku dalam hidup kamu dalam blog kamu sendiri.. tidak kisah la apa pun.. tidak kisahlah panjang mana pun.. macam ini pun boleh,

"hye, nama saya fatul.. saya kelakar.."


macam itu pun sudah kira kelakar.. lepas sudah selesai, hantarkan link entry kamu itu di komen post ini.. tajuk entry anda hendaklah seperti ini.. "fatul suruh buat entry kelakar".. senang aku nak detect nanti..

hadiah-hadiah dia bukan main lagi.. ada yang disponsor oleh Sunway Lagoon, Cosmo's World, Bukit Merah Laketown Resort dan juga Lost World of Tambun..

seorang pemenang akan dapat dua hadiah.. sebanyak 10 orang pemenang yang akan dipilih.. jadi, macam mana bodoh pun entry kamu, macam mana keji pun, kalau hanya 5 orang yang masuk peraduan ini, memang sah la kamu boleh jadi pemenang..

kamu tunggu apa lagi? sudah boleh mula menulis.. kemudian jangan lupa hantarkan kepada aku link entry kamu itu okay.. tarikh tutup penyertaan adalah pada 25 November 2009 ..

updated : baru ada 5 penyertaan, kalau ada 5 orang lagi masuk pun boleh menang.. cepat ah..

27 komen busuk:

nyna said...

hadiah mmg da bomb.(dlm mimpi)
hahaha.
ala.
asal cpt sgt tarikh ttup.

chokio_nia said...

haha...klaka lah..tapi tade idea plak aku..kang org bace tak klakar, malu je..

saye.eyda said...

huh? ini betol2 ke?

momguess said...

huhuhu
aku nk adiah jer boleh?

[z@ck] said...

entry ni pun da lawak..ko je la yg menang..hehehe

Fatul Akrul Ramli said...

masuk jela weh.. mesti menang mudah.. dateline dia awal sbb 26 tu aku nak blk kl dah.. aku tak rasa aku akan blogging masa tu..

Siti Nornadiah said...

nak sunway lagoon jer..

yang lenlain jauh sangat lah..

diLa said...

haha..
ko jelah masuk fatul..
kompem kamu johan!:p

Just_najmiE said...

ok, mlm skit sy karangkan post utk en fatul ok?..

Siti Nornadiah said...

http://nadeamaradana.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar.html

dah karang!
sunway lagoon okay fatul!!

Razman said...

ko dah la gay..paling bgos ko bg gambar ko 2 keping..x hingin aku..

t.a.c.a said...

ok aku dah siap karang...tq en fatul

http://tacaistaca.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar.html

shakinah said...

"hye, nama saya fatul.. saya kelakar.."


sumpah lawak.

ahahahaha

Wanie-san said...

rase nak gelak secara b'jemaah plak..
"hye, nama sy fatul..sy kelakar.."
=p

uchiha ct-k said...

nak buat byk2 entri bleh?
hehehehehehehe.....
"org tamak slalu untung"

Marker Hitam said...

http://markerhitam.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar-entry.html

cepat baca, cepat bagi aku menang :D

{lumut} said...

hehe...aku nak anta cerita seluar dalam boleh???erk..

anisizatyA.J said...

http://anisbassaj.blogspot.com/2009/11/10-steps-to-deal-with-stress.html

hahahahaha tak pasal pasal kena edit tajuk entry.rofl

hannamaruku said...

http://hannamaruku.blogspot.com/2009/11/impian-ampaian-ampaian.html

I DAH TUKA TAJUK. TAPI KUA YG NI JUGAK. I HARAP U MAAFKAN I.

sorry tak lawak. i hanya nak menyerikan industri peraduan u dan i tak kesah pon kalau tak menang. sweet tak i? dah bye.

cik EPAL said...

fatul memang kelakarrrr...

haaa...boleh kira masuk tak ni?? :D

Just_najmiE said...

nah...

http://knajmie.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar.html


boleh menang tak walaupun tak lawak?.. (-__-"

uchiha ct-k said...

http://seateawhomyra.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar.html


untuk tontonan umum....
teda unsur-unsur luar tabii bah...
hehe....
sekian trime kaseh....

joegrimjow said...

walaa
mantap la bro
layan ku klik2 cite2 klaka kat cni
huhu

siap report ku masuk
ok?

.rafiq. said...

join jugak.hehe

tengok skema gile tajuk ikut rule beb.

http://darahmalaya.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar.html

Louie said...

http://nur-fazlina.blogspot.com/2009/09/peristiwa-keji.html

tak de ah klaka mane pun. tapi blasah ah nak jugak post. :))

pastuu tak ikut syarat dan peraturan plak tuh tak tuka tajuk. geehee.

AmalinaOmar said...

http://omarian-based.blogspot.com/2009/11/saya-tak-kelakar-tapi-fatul-suruh-buat.html

sya mansor said...

ok join jugak. tp aku x rase kelakar T_T

http://syamansor.blogspot.com/2009/11/fatul-suruh-buat-entry-kelakar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008