Saturday, December 5, 2009

Anugerah Skrin.. Arabian Night ke??

semalam Anugerah Skrin 2009.. Afldin Shauki dengan Fara Fauzana yang jadi pengacara.. jangan main-main, tema dia Arabian Night, kalau pak-pak arab, mak-mak arab mahupun anak-anak arab tonton Anugerah Skrin semalam, mesti mereka boleh berbangga.. sebabnya, ada juga orang yang sudi mengiktiraf kultur mereka.. (WTF CULTURE JADI KULTUR).. okay, bukan kultur, tetapi budaya..


beginilah tema Arabian

entah bila pula negara Timor Leste, Nigeria dan Bangladesh mahu mengiktiraf budaya Malaysia di negara mereka, supaya boleh pula kita dengar tentang,

"Malaysian Night"

secara keseluruhannya, menarik.. menarik dalam terma aku adalah lebih baik baca blog dari tonton Anugerah Skrin itu.. cuma aku mahu sentuh sedikit tentang pakaian artis-artis Malaysia ni.. (ENTAH KENAPA TIBA-TIBA JADI MACAM SERIUS)

sangat bertuah sebenarnya kalau menjadi artis, sebabnya kamu akan memakai pakaian yang orang lain tidak pernah terfikir untuk pakai.. kalau kamu tonton Anugerah Skrin semalam, dengan temanya Arabian Night, lihat sahaja pakaian artis-artis Malaysia.. kreatif sangat-sangat.. sebabnya, aku rasa kalau Arabian yang betul-betul tu, mesti tutup sana, tutup sini.. tapi Arabian Night dalam Anugerah Skrin semalam, buka sana, buka sini..

yang buka sana, buka sini di Arab sana cuma pelakon lucah mereka sahaja aku rasa.. biarlah artis-artis Malaysia itu, mereka ada duit, mereka ada rupa.. mereka boleh pakai apa-apa yang mereka mahu.. tidak pakai apa-apa pun boleh.. nasib baik semalam, tiada yang berpakaian begini,


fuhhh..

nasib baik kan? (DITUJUKAN KEPADA KAUM LELAKI)


25 komen busuk:

[z@ck] said...

rozita wan chik bikin panas semalam!

░♥si lampu neon♥░ said...

knapa aku tak minat tgk tb? adoii rugi plak tak tengok hahaha weh gamba last tu mengancam doo tapi tak kene plak size bra die dgn boobs dia hahaha

SuFy said...

sukaaa tgk lisa semalam..sweet jek...eheee..;p

hannamaruku said...

wahid cam $%^$%^#$^%$#.
lawak memalukan diri sendiri.

cik CumeY said...

kenape CC tak tgk???

now x faham aper pon!

huh!

Fatul Akrul Ramli said...

zack.. tu ah pasal.. dia keluar je orang jerit2.

lampu.. tu ah kau.. mulai harini, kau kena tgk tv..

sufy.. rasa nak mengorat je kan..

hana.. macam tak biasa je dgn dia tu..

cik cumey.. huhu, kesian cik cumey.. len kali tgk la ye..

shakinah said...

lalat ah kau

.rafiq. said...

rozita che wan pakai baju mende? aku tk perasan pulak.

Blackhunney said...

btul ckp u..
mmg i xstuju lgsg arabian night pe jadah tu...

rozita che wan la mmg bikin panas..

pdhl baru balik umrah die tu...

Miss Lula said...

WTH gambar last geli okay heh heh :D

chokio_nia said...

haha..cukup kontroversi suda baju rozita cek wan tu..bes tym afdlin angkat suar die..haha

t.a.c.a said...

rozita che wan bikin malu je.... nama je islam... ape punya perangai..

baik lagi jaclyn yg agama lain tu lagi sopan dan menutup aurat dr rozita che wan, miss j controversi~~!!

fitriah said...

lisa cantik sangat!

Jard The Great said...

ish..ish.. gmbr last tu.. fuuhhh..

CikChelsea said...

mantop!

haha

sue-mai.al-musadda said...

ish..kalau aku jd llk,nasib xbaik lah..hahahaha

Fatul Akrul Ramli said...

SHAK.. haha.. lalat?

RAFIQ... rugi lah kau..

HUNNEY.. dia tu mmg camtu..

LULA.. geli mat.. ahah

CHOKIO.. tu ah, perli baik punya..

Fatul Akrul Ramli said...

TACA.. dah nama pun artis kan..

FITRIAH.. setuju!!

JARD.. gersang ah tu..

CIKCHELSEA.. ow yeah!

SUMAI.. llk ? apakah?

Mohd Ridzuan said...

rosak mate aku temasuk dalam entry nih..haha.
semalam tengok time da nak abes je, ngantuk gile tengok, bosan...
tu bukan tema arabian kut, tema industan open2 x? hehe :p

~kuyam~ said...

hoi fatul...xde gmbar mencolok mate lg ke nk ltk ha?
hahahaha

{lumut} said...

mcm haram gamba kat entry neg,,haha,,,kalau ah fatt tgk neh,,,mesti die teransnag.haha

hanny nadia said...

pergh pic ta nahann,
panasss hehe ;DD

JMR said...

fuyoo xleh imagine kalo fafau pakai cam pix last tuh..hahaha

Just_najmiE said...

tak tengok pun anugerah tuh..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008