Wednesday, December 9, 2009

emak marah kalau mencarut

seorang tua pernah memberitahu aku,

"jangan mencarut adik.. mencarut itu amalan syaiton.."

entah macam mana dia tahu syaiton suka mencarut aku pun tidak tahu.. tapi kadang-kadang kita tidak boleh lari dari mencarut.. cuba bayangkan satu keadaan di mana kamu sedang bermain SMS dengan teman wanita mahupun lelaki kamu.. tiba-tiba kamu kehabisan kredit, mesti kamu akan cakap macam ini,

"babi, kredit habis siaa.."

sampai sekarang pun aku masih tidak faham kenapa babi adalah mencarut.. masa kecil-kecil dahulu, aku selalulah sebut babi-babi ni.. sampai suatu masa itu, seseorang beritahu aku,

"fatul, kau ni selalu sebut babi.. kau tak takut masuk neraka ke?"

lepas ini, siapa yang cakap babi akan masuk neraka.. takut tak? takut tak? .. siapa ingat post aku tentang kereta mencarut? memang tidak sudah-sudah lagi mencarut.. tapi, aku rasa ini adalah yang terakhir.. betul..



ini yang terakhir okay.. jangan mencarut lagi okay..


18 komen busuk:

yan said...

huhu..takotnye....T_________T
jgn mencarut fatul.nanti masuk neraka:p

Zairatunatul said...

mampuslah.confirm ke neraka macami. brp byk dah mencarut seumur hidup.
hey, wait, mencarut lagi.
ahaha

haziQah said...

ala..numb plat keta WTH da kuar ke..ala..sempat tak keta alza baru bapak ku dapat number plat yang mncarut ni? eh mncarut ke..What The Heaven ! :D

[z@ck] said...

aiyookkk...tak tahu..
byk dosa klu pikir blik..
asyik carut je bila rs tension..

░♥si lampu neon♥░ said...

mak aku tak kasi mencarut

Insan Hot said...

boleh je hidup tanpa mencarut dan still look hot.

siggplus said...

wth boleh trima lg kot dari wtf..heh

.rafiq. said...

takutnya nak mencarut.hehe

miza said...

siggplus - actually ada je aku jumpa keta no. plate dia WTF. haha

F A R Y N said...

ko kan lom akil baligh...haishh

shakinah said...

babi tu bntg la.pink lg.comel

Fatul Akrul Ramli said...

yan.. haha.. okay, fatul tak mencarut okay.. :P

zaira.. dah2, jangan mencarut..

haziqah.. janganlah fikir positiv..

zack.. biasa ah tu..

lampu neon.. mak aku pun

Fatul Akrul Ramli said...

insan hot sial.. okay

siggplus.. wtf lagi comel kan..

faryn.. dah, baru semalam..

shak.. kau bela ah..

Jard The Great said...

mencarut tak kool beb...

Siti Nornadiah said...

aaaaaaaaahahhahahahah...
apekah kau mencari-cari no plat terbaru ke??

Fatul Akrul Ramli said...

jard.. kool kadang2

nadiah.. palahotak.. haha

neorackle said...

Selesema Babi.

Start2 penyakit ni femes, babi berleluasa di sebut di corong media2.

Mana ada mencarut.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008