Monday, December 28, 2009

kucing itu jalan macam catwalk dowhhh

biasalah kalau duduk rumah dua puluh empat jam sehari, sampai emak kamu pun bising dekat rumah sehingga dia cakap macam ini,

"kau ni, asyik duduk rumah je.. kau tak ada kawan ke? pergilah keluar"

aku pun jawab,

"saya ada blog lah mama.. kami lepak dalam blog je sekarang.."

mama cakap lagi,

"kau jangan banyak bicara.. kau pergi keluar dengan kawan kau sekarang.."

jadi, secara langsungnya, aku keluar dengan beberapa orang rakan aku.. kami ke kedai mamak.. cehh, tipikal betul.. kalau lepak sahaja, mesti mamak.. kalau mamak sahaja, mesti lepak.. semua sekali 4 orang termasuk aku yang lepak masa itu.. ada aku, ah chong, raju dan singh.. haa, satu malaysia kau.. padahal bukan nama sebenar..

sedang-sedang bersembang, tiba-tiba raju ternampak seekor kucing.. bukan main lagi dia usha kucing tu.. macam orang perempuan pandang aku la.. cehh cehh.. tiba-tiba dia cakap,

"weh, kucing ni jalan macam catwalk dowh.. haha.. comel gila dowh.."

kami semua terdiam.. betul-betul punya diam.. diam yang tidak ada suara apa-apa.. kemudian, singh pun cakap dekat raju,

"raju, memang la kucing jalan macam catwalk.. cat dengan kucing kan sama.."

itulah sebabnya aku jarang keluar lepak dengan kawan-kawan.. sebab nanti diorang buat lawak sampai nak hantuk kepala dekat dinding..

42 komen busuk:

milimilo said...

deyy raju kenapa innocent sgt..comel ah raju tu..wat lawak smpai mcm aku pn nak hentak kepala kat laptop jugak..huhu

aBoi said...

mak aku x penah bicara macam tu..

Miss Lula said...

gila kentang cun okay cat berjalan. dengki dengki ahh..

Siti Nornadiah said...

topik mcm nie yang laki bualkan kalau lepak??

haish~

nadiah fatihah said...

raju ada girlfriend tak? kalo xde aku nk ngorat..

irahehe said...

hahahahaha..
klo aku pon ckp mcm rju jugx
bese ahh..kdang2 xpsan ape yg kite ckap..

tpi kn,mk aku xpenh suh aku
kluar..
surh aku jgn kluar ade ah..
hahaha~

Khairi said...

lelaki sejati lepak bincang pasal pompuan.

hanya gay yg usha lenggang kucing hehehe.

fitriah said...

baik sungguh mak ko.

Aidi-Safuan said...

hahaha..nampak sangat selalu online sampai xhengat dunia

Aini said...

Hahahahhaaa...

atiqqqq said...

HAHA
macam macam!

Sharinginfoz said...

kesian kucing jugak jadi mangsa...

1st time Unique Visitors more than 200

Boleh Buat Duit ke ngan Nuffnang?

.rafiq. said...

mak kau tak marah ke kau lepak dengan raju.

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

ko hantuk kepala tak time kuar dengan raju aritu?

hannamaruku said...

raju ni. bap kang!

~kuyam~ said...

raju mmg otak geliga!haha

anisizatyA.J said...

"kau jgn byk bicara"??? hahahahahha

F A R Y N said...

bdk2 lom akil baligh mmg cenggini..
hahahaa

nyna said...

tibe2 macam tersuke dengan raju.
haha

Razman said...

raju tu bodo btol..mcm ko..haha

Abir Abhar said...

paling kagum dengan ayat mak kaw

"kau jangan banyak bicara.."

skema sgt mak kaw kan
pengaruh filem piramli la ni kan?

Abir Abhar said...

paling kagum dengan ayat mak kaw

"kau jangan banyak bicara.."

skema sgt mak kaw kan
pengaruh filem piramli la ni kan?

pink_butterfly said...

kau jangan banyak bicara.. kau pergi keluar dengan kawan kau sekarang.."



waah, dialog mcm d waktu zaman2 kassim selamat dlu laa...ahahah

Cik NeyNa said...

baguih nya mak..
makcik amik lah sayer jadi anak angkat...
bling..bling..

[z@ck] said...

ahahaha..
sengal!

crazy_labelle said...

seriously, i lg byk sms or chat dgn my frens..

Farah Annysa said...

mak ko klaka. jd mak angkat leh. hehe.
btw ko pn klaka. ni sorg lg yg ske wt aku gelak smpai jth katil. pergh taniah2.

sya mansor said...

raju raju...
itu first time dia tengok kucingkah?

Rose Harissa (NORA) said...

hahhaha... biut sungguh Raju tu...
tapi mak fatul mmg rock aaa... :D

suria said...

hye..boleh sy berkenalan dgn raju??
raju ade blog tak?
heheheh

GhOsToNe said...

shuke tgk ak sndiri katwalk!

haha...

dah namenyew kcing..

mmg catwalk r!

Bungakopi said...

xkan cowwalk plak, nak sebut pon susah.

Redbloodsnow said...

hahaha...lawak si raju tuh. tp kan fatul, baru zie alert gak taw perkataan catwalk tuh..slalunyer zie refer word tuh pd models jek...kehkehkehkeh


psstt..alasan fatul jarang kuar ngan kwn tuh sgttttt leh di pakai :P

Desert Rose said...

Adoyai la budak, naper ko sangat kelakar ha??? Tak suker okay ketawa samapi menggigil

CaPiQa said...

hantuk kepala jugak lah! kat bantal. lalala~ ^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wakakakakakakaka:)

lawwakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dowh !












sekian =D

cik EPAL said...

sila hantuk kepala kat dinding laju laju yee :)

TotYati said...

memang kelakar :D

Fatin Husni said...

Mungkin Raju lebih mengenali dunia permodelan. Dah terlalu taksub dengan model manusia on the runway stage, dia tidak pernah menyangka ada kucing yang lebih hebat dari Janice Dickinson? :-D

Fatin Husni said...
This comment has been removed by the author.
日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Anonymous said...

gaye mak k0 ckp 2 cm k0 ni ank tiri r plak an....hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008