Wednesday, December 2, 2009

mungkin sebab ini saya sayang akan internet..

teknologi sekarang buakan main lagi.. canggih.. macam-macam pun kita boleh buat melalui teknologi.. lagi-lagi internet.. dulu tidak kenal hanis zalikha, tapi lepas baca blog dia, terus mahu beli kek yang ibu dia jual..

kalau dahulu, nak bagi bunga dekat teman wanita kena pergi kedai bunga, lepas itu pilih satu-satu, lepas itu bau satu-satu, lepas itu bayar.. tapi sekarang, cari sahaja gambar bunga dekat internet, lepas itu kelik "Save image as", lepas itu hantar dekat teman wanita melalui email.. semua pun free..

sekarang semuanya sudah terlalu mudah sehinggakan ada laman web mudah.my.. (OKAY, TIDAK ADA KAITAN)..

jadi, untuk membuktikan kecanggihan teknologi ini, aku secara tidak sengaja TERDAPAT satu email.. maksudnya, aku secara tidak sengaja dapat satu email.. WTF bangga dapat email, padahal semua orang pun setiap hari paling kurang pun 100 email..

aku rasa ini adalah email yang paling comel aku pernah dapat,


pandai-pandai lah besarkan..

comel bukan? lepas itu, siap gelarkan aku sebagai "kawan" lagi.. hana, i tahu you berminat dengan benda-benda macam ini..


14 komen busuk:

kenwooi said...

internet is very important these days..
without it.. i dont know what i'm supposed to do when im free.. =P

kenwooi.com

Miss Lula said...

internet ni unstoppable lah..
sentiasa upgrade sampai nanti mungkin boleh jabat tangan within 2 people kat komptr.. woh hoh over tak?

chokio_nia said...

haha..konpem ko trus klik kan..btol lak??lol

amiza_yul said...

eh,saya pun dpt emel tu.haha! Rasanya hampir semua orang Malaysia kot dapat..?

=MissRynn= said...

itu macam punya email pun ada ka?? adehh

Sharinginfoz said...

apa yang penting guna untuk kebaikan.. bosan2 dtg le jenguk my blog...

f.a.r.a.e said...

eceh macam suka je smpai tulis dlm blog.haha

hannamaruku said...

hm..u ni suka mengaibkan girlfren sendiri..

CikChelsea said...

pergi report kat jabatan buruh kata ada sexual harassment!

eh

tp, ke kamu suka dpt emel begini? ;p

Fatul Akrul Ramli said...

kenwooi.. haha, i know i know..

lula.. sangat over ah..

chokio.. tak baik menipu..

amiza.. mungkin orang COMEL je dapat.. eh, kenapa comel jadi huruf besar?

rynn.. ada yang lagi teruk..

Fatul Akrul Ramli said...

sharinginfoz.. betul betul betul..

farae.. eh2, jangan lah cakap macam tu..

hanna.. mestilah.. seronok tahu..

cikchelsea.. ah, ah, mana ada..

Razman said...

ko memang memerlukan...ko kan size s...

.rafiq. said...

seronok juga. tak boleh copy paste ke web tu. malas tul nak taip balik.haha

~kuyam~ said...

mgapakah kamu begini?
hahaha XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008