Thursday, December 10, 2009

wajib tayang.. eh tak, wajib tonton

sedang-sedang berfikir seluar dalam warna apa yang perlu dipakai pada majlis perkahwinan hujung minggu ini, tiba-tiba, tertonton satu video..



aku ingatkan aku lah yang paling comel.. rupa-rupanya ada lagi..

20 komen busuk:

mira baguih said...

siyesly cute

Just_najmiE said...

ahahaha.. leh byangkan fatul nyanyi lagu nih sambil buat muka cute.. hahaha.. =P

Maryam said...

Kalau aku-saya ckp aku-saya semput tgk budak tu menyanyi boleh tak? :)
Nasib baik dia comel.

hannamaruku said...

fatul seyes u lagi comel.
he dint reach my expectation. he could do better than that -_-:

lynntermizi said...

papadom je yg wajib tayang. yg nieyh tak. hehe.

Jard The Great said...

ahahaha... budak tu chumel sbb die kecik.. hang chumel tang lain kot.. =)

Imn said...

Ahaa comel gila kut x.x
Hidung dia gatal , tu yang terangkat angkat tu .

nadiah fatihah said...

sesungguhnya ko mmg tak cute la fatul...haha!

cik EPAL said...

comelll ;)

Razman said...

ko xcomel..ko gay je..bdk ni dh bsar msti jd gay gak...

amalina wahida said...

dh ulang tayang byk kali..tapi msh tatau apa yg budak ni cuba sampaikan melalui artikulasinya.. hahahaha!!

our stori mori *_* said...

anda di follow:)

.rafiq. said...

hebat siol budak ni. kecik2 dah pandai main gitar. :)

Afra Yuri said...

oh semalam itu kau ye and i didn't recongnize u at all. rupe2 nya aku follower blog kau dah lame bahahah. how ironic.
oh lupe, hye competitor

Khairi said...

hoha, baru dpt tgk vdo ni. Kat ofis haram aku bleh buka utube.

:)

schzarsen virus said...

hahahaha~ xtahan part yang dia nak petik satu string tuuu. lame gak pause tu.. dgn bnyi tenkkk! lawak gila.

.napisah. said...

SAH. saya lagi comel.

uchiha ct-k said...

jeles aku tgk budak ni....
dah la kiut...
pndai men gita...
pndai nyanyi...
dan juge pndai bt mke....
cair dowh.....

+ aisyah + said...

'aku ingatkan aku lah yang paling comel.. rupa-rupanya ada lagi..'

ahahahahaha~~

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008