Monday, January 18, 2010

Fasha Sandha SEKSI

orang popular selalu dapat tempat di mata orang ramai.. tidak kisah la jika kamu kacak atau tidak, kaya atau tidak, rambut kerinting atau tidak, perut buncit atau tidak, dada berbulu atau tidak.. jika kamu popular, orang ramai sudah semestinya kenal kamu..

tapi, suka aku untuk ambil kata-kata seorang kawan aku..

"muka cantik mana pun, seksi mana pun, popular macam mana pun.. kalau dia kentut, busuk juga.."

memandangkan azam tahun baru aku yang sebenarnya adalah untuk tidak menyebut nama Hanis Zalikha dalam blog aku, jadi, aku tidak akan menyebut nama Hanis Zalikha dalam blog ini.. (OKAY, KENAPA RASA MACAM DAH SEBUT NAMA HANIS ZALIKHA SEBANYAK DUA KALI.. MUNGKIN TIGA)

ini adalah fasha sandha

siapa yang tidak kenal fasha sanda bukan? cukup popular.. cukup terkenal.. cukup seksi.. cukup semuanya.. cuma kadang-kadang baju dia tidak cukup kain.. kita lihat contoh yang lain.. Hanis Zalikha.. dia juga sangat popular, dan dia mempunyai fan page dia sendiri di Facebook.. begitu juga dengan Ajwin Ajeera.. dia pun gedik-gedik mahu ada fan page sendiri di facebook..

memandangkan Fasha Sandha adalah seorang yang popular, jadi dia sudah semestinya mempunyai fan page dia sendiri.. dan pastinya beribu-ribu orang mahu jadi peminat dia..

disebabkan oleh populariti yang terlampau, jadi secara tidak langsung dia ada fan page yang baru di facebook.. bukan calang-calang fan page..

"I Hate Fasha Sandha"

jangan main-main.. siap ada simbol trademark lagi group ni.. dan yang paling membanggakan, group ini sudah mempunyai sebanyak DUA PULUH RIBU LEBIH ahli.. mesti Fasha Sandha sangat berbangga sekarang..

"I cukup tak sangka ada 20 ribu lebih orang yang benci dekat I.. tapi tidak mengapa, I sayang Uallz.. bencilah I lagi.."

aku pun mahu fan page macam itu juga.. jadi, siapa-siapa yang benci aku.. cepat-cepat wujudkan group "I Hate Fatul Akrul Ramli".. lepas itu jangan lupa letak simbol trademark.. lepas itu, jemputlah aku untuk masuk group itu..

30 komen busuk:

ilah said...

woahh!
Tak sangka plak kan ada group benci fasha tu. kalau ilah tau ada, dah jadi member dah awal2. ekeke :D

shazika said...

ilah..kau pon tak suka dia..aku suka weh

zaza said...

i pun xske fasha...atas sbb ape biarlah rahsia...

cuma mmg org popular mcm nie lah gamaknya,..semua tindakan dphatikan, dinilaikan baik buruknya..

nasib baik lah aku bkn artis..

Ajwin Ajeera said...

HAHA
yay!saya gedik rupanya!
haha

░♥si lampu neon♥░ said...

aku nak join ah!

ain_dira said...

fasal sundal here i come to be ur "i fan hate FS".

dila said...

tak baik benci2 orang ni

tp macam aku pun nak join jugak..

hehe!

Miss Lula said...

haha. i hate fasha sandha thus, saya salah seorang ahli kelab terbabit. gahaha~ ewah ayat macam apa.

yan said...

kalau tny lelaki,mesti ramai cakap suka dr yg cakap xsuka. sbb ape..

lu pk la sendiri..


boooooo fasha.

maryam k. said...

i am one of the 20 000 :)
sorry fasha

Fahim 'n Alin said...

sengal ar ko fatul..

fitriah said...

aku suke je die.lalala..

joegrimjow said...

haha
mampu la aku gelak baca ni
gud2

smkin benci, smkin popular

crazy_labelle said...

hoho... ahli die rmai ponpuan k laki?

cik EPAL said...

ramai nya peminat :D

shakinah said...

aku salah sorang ahli pembenci dia.
wahaha

amiza_yul said...

Saya antara orang yang join group tu.HAHA.takde la.Tak main r hatehate ni.

Kamu wujudkan la group tu.Nanti saya ajak kawan2 saya join.

anisizatyA.J said...

omg kesian gila haha

Fatul Akrul Ramli said...

cepatlah.. siapa mahu buat fan page untuk aku?

[z@ck] said...

aku salah seorang fan club tu..
muahaha

Miss Marquis said...

kesian fasha





:P

lea said...

aku nk add fan club ni la..

.rafiq. said...

semngat betul aku nak join fan page fasha.

{lumut} said...

hehe...
hebat gile minah ni kan..

~ ReD ~ said...

saya pun x sgka jugak wujud fan club camni..hehe.. dapat gak sugeestion utk join dis group..

memang x suka pun minah ni.. tapi xde la sampai nak join fan club tu kan.. lantak dia laaa.. yg pnting saya x nmpak muka dia.. kalau x trasa nak baling je TV(kalau nampak dlm TV la) trasa nak baling radio jugak (kalau dgr suara dia kena interbiu kt radio ke) hahaha

neway, salam singgah ;)

Siti Nornadiah said...

semua org sayang fatul lah. lagi2 mak hanis zalikha, sayang sangat sampai letak dekat blog dia..

mana ada benci2..

Siti Nornadiah said...

semua org sayang fatul lah. lagi2 mak hanis zalikha, sayang sangat sampai letak dekat blog dia..

mana ada benci2..

FaTiN said...

hi, first time singgah sini...isk, kesian fasha...kita patut doakan dia berubah sbnrnya. sila tinggalkan jejak di blog saya sbb saya sedang blog hopping ni.

tq! ^^

~hAti bErgEL0jaK!~ said...

baru kutahu..wujud jugak eh fan page i hate fasha..
rasa macam nak join..tapi aku sendiri tak sure aku benci die ke x.heheh

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008