Tuesday, January 12, 2010

hidung kembang masih tidak kuncup

kamu pasti berbangga jika ada seseorang yang review pasal blog kamu.. tidak kisah la siapa yang buat review itu bukan.. tapi, kalau lagi popular orang itu, lagi kamu suka.. betul tidak?

tapi bagi aku, tidak perlu review blog aku pun, aku sudah boleh berbangga..

baiklah, ini adalah emak kepada hanis zalikha,



ini pula, post dia yang terbaru dalam blognya,



dia sebut APAKESNI? okay, mungkin blog aku adalah APEKESNI.. tapi, bagi sesetengah orang, kedua-duanya adalah sama sahaja.. kita kan satu malaysia, jadi, janganlah terlalu membezakan antara APA dan APE..

okaylah, aku mengaku.. aku BANGGA mak hanis zalikha buat tajuk macam itu.. tapi, kalau hanis zalikha sendiri yang buat tajuk macam itu, aku akan bangga lebih sedikit..


24 komen busuk:

Miss Lula said...

nanti nak buat jugak 'ape kes ni' tengok fatul bangga tak. -___-"

Siti Nornadiah said...

OK OK..

Bungakopi said...

kebetulan je tu..huhu

Fatul Akrul Ramli said...

korang jealous lah tu

[z@ck] said...

ko mmg obses ngn hanis zalikha..
forever and always..
=P

anisizatyA.J said...

hahahahha igtkan mak hanis review blog u bru nak trkejut

lea said...

hanis zalikha tu siapa?

crazy_labelle said...

haha.. da perasan lama dah..

ainee cumi2 said...

cehh!ahhahahah..
takpe takpe..memang patut bangga..=D

fitriah said...

tahniah ;p

░♥si lampu neon♥░ said...

laaa ko ni tak senonoh betull..meh la aku roger hanis zalika tuuu aku ngorat tok ko k

nyna said...

suke betul ko eh kat hanis.
haha

Fatul Akrul Ramli said...

kamu semua ni memang cmburu lah.. acece.. okay, azam tahu baru aku sebenarnya untuk tidak sebut nama hanis zalikha dlm blog..

hannamaruku said...

OMAIGOD OMAIGOD IBU MERTUA DAH BAGI SOKONGAN


*MATA TERBELIAK SAMBIL THUMBS DOWN*

Razman said...

ada kain burok di rumah hanis zalika.. hari2 digunakan.. maka aku lebih bangga..

Fatul Akrul Ramli said...

hana ngan razman komen sama2.. ada apa2 ke korang ni?

redplasticbag said...

haha,perasann! ;)

shakinah said...

aku sokong razman.
hahaha

eli.Suhaili said...

Ish Fatul Fatul ;P

Farah Annysa said...

baru ku kenal sape die. pttla ramai suke.

.rafiq. said...

aku rasa mak dia dah mula kenal kau sekarang.

BELALANG said...

hahahaa... fatul2...
mcm2 ko nie..

~~ maira ~~ said...

bagusla azam ko fatul.. haha... kita lihat sama2 kalo ko dpt merealisasikan azam ko...

* hampir tiap entry ko akn sbut hanis zalikha itu... sume org mengerti ko mmg gilakannya... :-"

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008