Wednesday, January 20, 2010

mahkota wanita yang cantik

kadang-kadang kita tidak boleh lari dari diri sendiri.. kadang-kadang kita terlupa.. kadang-kadang kita rasa emo dengan blog ini sebab dia banyak kali sebut nama Hanis Zalikha.. walaubagaimana pun, manusia memang tidak pernah lari dari membuat kesilapan..

apakah definisi cantik? adakah perempuan seksi sememangnya cantik? cantik bagi aku adalah sangat subjektif.. kamu tahu tidak subjektif? kalau masa sekolah dahulu, biasanya ada dua kertas soalan, satu soalan objektif.. satu lagi subjektif.. kalau objektif, boleh tiru orang sebelah.. tapi subjektif susah nak tiru, sebab tulisan orang sebelah buruk.. macam itu la..

bagi aku, perempuan macam ini sudah cukup cantik,



tapi, mahu tahu apa yang lebih cantik?


cantik bulu kaki..

sememangnya, bulu kaki adalah mahkota setiap wanita..



44 komen busuk:

nursarah said...

pergh, terbaik punya 'zoom'...haha

fitriah said...

hahaha wala! ;p

amiza_yul said...

org tu mesti bangga dengan pujian anda

shakinah said...

pala otak kau!
geli buduh.
hahaha

amirah said...

wow..
hahaha

crazy_labelle said...

erk... bkan diorg sume jnis da tembak laser ke... xnak bg bulu tumbuh...
nnti da mampu ak nak tembak laser jgak la... hoho...

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

hahahaha...lawak si0t..

farah atiqah adli said...

tudia.

Fatul Akrul Ramli said...

yang komen semua perempuan.. haha.. :P

cik EPAL said...

bulu cantik :D

sya mansor said...

fatul pon cantik sebenarnya... baru perasan muka fatul cam zizan nin. waaah!

Cik Rara said...

ehem2..i ad bulu kaki.. u nk kenal2 i? hahaha :)

ParkAir said...

woh raksasa bulu bulu.

FaTiN said...

suka org byk bulu kah?=p

Miss Lula said...

bulu rambut. haha. this is lol. :D

Mya said...

haha.. lawak sungguh..

Razman said...

aku je laki dtg komen..sebenarnya perempuan berbulu dada lebih cantik..malah lebih seksi. tidak perlu bra, dadanya semulajadi tertutup...

ain_dira said...

lupa nak shave la tuh..ahahaha.. lawak dol... n peromen eh silap pengkomen di atas, ramzan xleh blaaahhh statment ko..

hannamaruku said...

haha razman bangang

BELALANG said...

hahaha...mata x blh blah... laju je nmpk... =P

Jah said...

blog ini ditaja oleh nuffnang atau hanis zalikha? sbb every post mesti ade name dia. haiyaa~

siggplus said...

proses menyimpan bulu tu perlukan dedikasi yang lama dan semangat jitu yang tinggi

tak semua orang boleh capai tahap macam ni

dan ia juga memerlukan otak yang genius untuk mencabut beberapa helai bulu kaki supaya jadi cantik macam ni

aku kagum

redplasticbag said...

haha, terbaek r ;D

Lady FS. said...

euww ! objection !!!

meoww..meoww said...

hik3..sumpah kelakar!

cIk JanNah said...

hahaaa...
tertarik!

Khairi said...

rare is sexy.

well, seb baik tak selak sampai atas. Supaya masih terpelihara iman pembaca apekesni daripada melihat kawasan perhutanan yang menggelapkan.

Eyriqazz said...

yuu...bulu kaKI...geli....

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha

Ada Apa Dengan BeautifulNara

~~ maira ~~ said...

tak kisah la kalo nk simpan bulu kaki kan... tp sebenarnya tu beliau lupa pkai stokin la tu... tu yg ko leh zoom bek nye fatul...
n mmg beliau saje tayang sebab beliau tau ko ske tengok bulu kaki beliau... hak2

hazwah amin said...

'finally...masuk gak muka aku dlm blog org malaysia' kata beliau di dalam hati...hahaha

cik CumeY said...

aah..ramai tol pompuan datang komen kat sini..sampai razman pon aku rase patut bertukar jadi razmanah..


haha...en fatul..ai ai! haha

Imn said...

Pergh lagi banyak daripada bulu kaki kuu x.x

milimilo said...

pergh,bulu kaki die xleh lwn aku..hihihi

Fatul Akrul Ramli said...

siapa ada bulu kaki tu, share2 ah..

lea said...

ni pompuan tulen ker?

akiN aMar said...

hahaaa rupa adalah 1bonus..
ketulusan hati adalah yg utama...
jgn indah wajah dr rupa udah ler..hee;)

.rafiq. said...

teruk siak. memang sume orang ada bulu kaki rupanya.

Fatul Akrul Ramli said...

SEDANGKAN LIDAH LAGI TERGIGIT.. INIKAN PULA BULU KAKI

[z@ck] said...

haippp..
bulu kaki jgn duk sebut..
sensitif i..

PenSeL 2B said...

bulu kaki ak lg otai beb...

Anea_hayati ♥ said...

cool entry bro..haha

nyna said...

tak nak mengalah bulu kaki dia.
miahaha.

Redbloodsnow said...

hahahahaha...lawak ko fatul oiii. naik gian lak aku nk khatam setiap post entry ko neh weh.


pandai tulis karangan :D haaaa...penulisan dlm blog enko la jenis penulisan pjg jenis yg ailikeee uuu...hehehe. thumbs up :)

illehyana said...

eaw..gile geli bulu kaki cm2..terus xHOT lgsg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008