Tuesday, January 19, 2010

tips membeli seluar dalam

semua orang pun suka memberi tips.. tidak kisah la tips kecantikan, keburukan, masakan, pemanduan, kehidupan, perjalanan, setiawan mahupun angkasawan..ada tips yang boleh diguna pakai.. dan ada juga yang tidak.. jadi, aku pun berkenan mahu beri tips pada kamu-kamu semua.. dan semestinya boleh diguna pakai..


tapi sebelum aku berikan tips, aku mahu kongsi dengan kamu semua tentang lelaki kacak.. cehh tak ah.. aku mahu cerita pasal Robert Pattinson..


ya, Edward Cullen adalah Robert Pattinson

orang kacak memang selalu dapat tempat di mata wanita.. tapi, mungkin disebabkan Robert Pattinson ini terlalu kacak, jadi, dia bukan sahaja dapat tempat di mata wanita.. malah di tempat-tempat lain juga..

baiklah, kita berbalik kepada topik sebenar iaitu, Tips Pembelian Seluar Dalam.. Bagaimana untuk memilih seluar dalam? selain daripada saiz, warna, jenis dan fabrik sesuatu seluar dalam yang perlu diperhatikan.. kita juga perlu memastikan yang seluar dalam yang hendak dibeli itu, ada gambar Robert Pattinson..



kan aku sudah kata, Robert Pattinson ni bukan sahaja dapat tempat di mata wanita, malah mendapat tempat di alat sulit juga..


34 komen busuk:

Miss Lula said...

macam fatul punya je.. jacob ada? :D

Sharinginfoz said...

macam2 tips kan... bagus..

Afiqah, Apasal Nangis????

Jom Esso Card

ezzati said...

hehe..pandaii..

p/s: follow here..frm gengblogger

Zuewairy said...

hehehehe..yeka.. ke underwear ko..;)

.rafiq. said...

macam sesuai untuk perempuan sahaja?

Fatul Akrul Ramli said...

cepat2.. dapatkan di pasaran sekarang..

anisizatyA.J said...

3 sehengget ke? haha

sya mansor said...

geli je nak pakai

Siti Nornadiah said...

euwwww!

Khairi said...

tips sempoi woi hahaha. eh, eh, sama2 la kita kasi tips2 busuk.

lagi byk tips busuk ada kat sini.

p/s: aku masuk blog2 femes musti aku promot blog aku so ko jgn marah ar.. ;p

CikChelsea said...

wehhh kt mana ada jual?

aku nakkkkkk!!!

hannamaruku said...

GDFGDDFGDH$%%$^#$GFGDHSFGSJSG

T__T

crazy_labelle said...

kalo nak berasmara, tetibe lelaki tu ternampak ak pkai spender ni...
ko rse dia akan turn on x?

siggplus said...

gua pun ada panties ni

gua beli 2 helai..heh

Cik Rara said...

ak sggup beli suar dlm tu..hehe :)

lea said...

erk....
terkedu seketika

emma...bukan nama sebenar said...

mane ko jumpa ni fatul!ka3..sengal2..
aku nk yg bella ade tak?hahhaha

irahehe said...

hahaha..melampauuuuuu~

Bungakopi said...

bangganya dapat pakai ..

fitriah said...

nak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

JMR said...

ni suar dlm laki ke pmpuan? choy giler kalo spender laki...hahahha

Rose Harissa (NORA) said...

iskk... siapa kata Robert Pattinson tu kacak?
Fatul, ko lagi kacak dari dia tau... haaa...

yan said...

eeeeeee...yeuwwwww..geli.

joegrimjow said...

cett
merosakkan otakku yang suci
huhu

crazy_labelle said...

to Rose Harissa (NORA)
sape ckap?

ak, mak ak, adik ak, cousin ak, kwan2 ak... (termasuk kwan lelaki) n fatul

haha... emo nih... i luv my edward cullen... hohoh...

~kuyam~ said...

weh,mne nk bli ni?
hahaha
sah2 buang tebiat :p

pink_butterfly said...

alahaii cmni pon ada ke?

adakah beliau sgt malang atau btuah dpt muke printed kat underwear? wahahaha

BELALANG said...

kantoi.... hahah =)

cik EPAL said...

boleh la beli untuk pakwe nanti..wakaka :D

nyna said...

haha.
bangga Robert Pattinson
miahaha.

amiza_yul said...

kat mana bole beli?

Fatul Akrul Ramli said...

kalau nak beli, sila emailkan kepada apekesni@gmail.com..

Redbloodsnow said...

hahaha..siapa yg beli spendel tuh kan...mmg dh tahap fanatik ngan citer twilight :P blueksss

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008