Friday, February 5, 2010

artis tidak makan roti canai

Sekarang ini bukan main lagi artis-artis Malaysia ni.. cukup panas.. kalau sudah namanya artis dan tiada cerita panas, bukan artis lah namanya.. sedangkan makcik cleaner dekat UTP pun ada cerita panas, inikan pula artis Malaysia..

haritu aku ada buat entry pasal fasha sandha.. entry itu tentang group "I Hate Fasha Sandha" yang ahlinya melebihi 30 000 orang walaupun baru beberapa bulan ditubuhkan.. OHMAIGOOD.. sedangkan group "I LOVE FATUL AKRUL RAMLI" pun tidak sampai 2 orang.. cemburu betul aku dengan Fasha Sandha ni..

itu pasal Fasha Sandha.. ini hari, ada cerita pasal Linda Onn dan Scha Alyahya.. sebenarnya mereka juga ada group mereka yang tersendiri dalam Facebook.. Linda Onn ada group "We hate Linda Onn" manakala Scha Alyahya pula ada group "We hate Scha Alyahya".. cukup popular mereka berdua ini..


we hate Linda Onn


we hate Scha Alyahya


tapi, apa yang istimewa tentang group ini adalah ini,


cukup istimewa..

"korang rase Linda On ni makan roti canai tk???ade ke standart nk makan roti canai artis la kate kan..."

apa dia ingat artis ni kena makan batu ke apa baru standard artis.. nasib baik dia tidak cakap macam ini,

"korang rase Linda On ni minum air masak tk???ade ke standart nk minum air masak artis la kate kan..."


22 komen busuk:

Siti Nornadiah said...

standart habis!

Rusyz said...

awat x letak je we hate malaysian artists??

nyna said...

haha.
artis pun manusia jugak.
takkan tak makan roti canai kowt.

Afizzat said...

rsnya org 2 yg tggi stndart xmkn roti canai..bkn linda onn..haha

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

topiik menarik......

lea said...

ni mesti kes fahrin terus popular mak cik 2 org ni

Whoopz said...

byk sgt benci x elok utk kesihatan.. :p

.rafiq. said...

sian betul slh pndg mcm tu.

Khairi said...

fatul, kalau nnt ada facebook 'kelab benci fatul' kendian fan page tu ada 2 orang. agak2 kau femes ke apa tu?

haha.

kks.com - contest

masuk blog femes tak sah kalau tak pasang iklan. Ko nak charge aku ke ni? haha.

irahehe said...

klo xmkan roti cnai artis erk?
klo cmtue aku artis arr..
ahahahahaha~

aku mkn tpi xkurg..
hee~

shakinah said...

macammacammm.
hahaha.
tapi aku suke scha

amiza_yul said...

mungkin artis tu sendiri buat camni.ececeh~~

joegrimjow said...

die buat lawak kot
mgkin

Bungakopi said...

aku artis gak, makan roti canai 4 keping.

artis orang lidi.

Sang Harima said...

try bukak ni brader Fathul..

http://braderdiego.blogspot.com

lagi lanjut..

http://braderdiego.blogspot.com/2010/02/blog-review-6-brader-kiut-sangat.html#comments

try la..

cik EPAL said...

banyak betul anti facebook artis

░♥si lampu neon♥░ said...

hehe aku suke roti bom

joegrimjow said...

bile nak update?

Moon Death Spell said...

alahai... roti canai pun leh jadi kes

Fatul Akrul Ramli said...

ahh.. bz .. tak dpat nak reply komen satu2.. sory ye sayang2..

zack zukhairi said...

this is really "LOL of the day!"
hahaha! artis x makan roti canai? tak minum air masak? poyo gile statement! haha

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008