Tuesday, February 9, 2010

ini baik punyaa.. tapi tak besar punyaa

entry semalam sedih.. jadi, hari ini kita perlu naikkan mood kita kembali.. semalam, aku banyak baca blog orang.. blog gay pun aku TERbaca.. dalam banyak-banyak blog yang aku baca, ada satu post yang betul-betul-betul menarik perhatian aku.. (nampak tak betapa betulnya sampai ulang betul sebanyak tiga kali)

tapi sebelum aku bercerita, aku mahu semua orang berjanji.. janji untuk tutup mata kalau ada apa-apa gambar yang terkeluar.. sebab aku secara tidak sengaja telah upload gambar-gambar tersebut..


best tak?

ikutkan hati, aku tidak mahu hampakan lelaki-lelaki yang baca blog ini.. tapi maaflah, nanti orang ingat blog aku ini blog melayuboleh pulak.. tapi jangan risau, aku tunjuk yang baik punya..


baik punyaaa..

okay, tak boleh letak banyak-banyak.. nanti ramai pulak lelaki masuk tandas sambil bawak laptop lepas baca blog aku ni.. kalau nak yang REAL punya, baca ini..


27 komen busuk:

Merissa K. said...

oh fatul!
pagi pagi u dah ajar i benda tak elok.

*buat muka habis baik*

ahahahah.
nice one man, nice one.

meera^da cute..*_* said...

abes ilmu aku..hahah

cik EPAL said...

taknak la tengok

cik EPAL said...

taknak la tengok

Khairi said...

ko kena adult rated kan blog ni hahah.

eh, jgn nnt opis aku blok.

Siti Nornadiah said...

euwwwwwww...

Siti Nornadiah said...

shiapa yang notti sekarang?

ezzati said...

heheh..dah tgk dh ni yg x sensored kt blog ieda :p..mmg lushahhhhhhh..haha

.rafiq. said...

pegi tandas kejap lah camni.

Bungakopi said...

lor, budus punya omputey

Cik NeyNa said...

tak tengok pon...

chokio_nia said...

tertengok la plak..

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

erk. aku xde nafsu pun nak tengok. wakakakak

ok. terbukti aku straight. ekekek

siggplus said...

aku baru lepas keluar toilet tadi

lepas baca, terus cabut charger laptop, n bwk laptop g masuk toilet

sambung online guna wifi dlm toilet..heh

epel manis said...

ei...kecian nyer dy...da x da duit nak beli baju...lol

Fatul Akrul Ramli said...

kalau kat msia ada macam ni, mesti cool kan

irahehe said...

baek xyah pkai ape2..bogel jer..
nk letk jala ikan tue buat per..
nmpk hot kot..

syaira said...

perempuan x bermoral.basilaa aset tue,,ish3...mat salleh memang dah hilang malu,aper nk jadi...

kummentlaa entry bru sy....kalau nk klik nuffnang sy pun boleh,wakaka

=]full of love muas,muas.

halimah said...

rosak.rosak.

~~ maira ~~ said...

fatul sblm wat entry nih... die da dlu wifi kt toilet... tgk puas2 br share ngan org..
tp yekkk sgt diorg nih... x tau malu tol...

lea said...

wah....*mulut terlopong*

Miss Marquis said...

malu malu

FaTiN said...

opsss!

░♥si lampu neon♥░ said...

OMG!!

~amalina~ said...

sengal betul ler...haha

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

. perempuan sewel . said...

just wanna say! hahahahahahha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008