Monday, March 29, 2010

awek cun, seksi, hot, air liur meleleh..

kalau kamu ingat karam singh walia bercakap loghat kelantan itu sudah cukup hebat, kamu terlepas satu perkara yang sumpah jauh lebih hebat.. (kenapa asyik cakap pasal karam singh walia pada permulaan post?)

kamu kenal tidak sama LADY GAGA?? alaa.. takkanlah tak kenal..



okay, sekarang sudah kenal bukan? dan soalan yang seterusnya.. adakah kamu kenal LADY GAGO?? percaya atau tidak lady gago ini sebenarnya hampir menyamai populariti yang dimiliki lady gaga.. dan percaya atau tidak lagi, lady gago ini sebenarnya adalah lelaki..

OH-MANN-GAMPANG.. aku percaya, lelaki kat luar sana yang ketandusan teman wanita pasti meminati lady gago kerana lady gago ini sebenarnya sangat hot, seksi, auuww cuunn, baik punya, besar punya, dan sumpah nak muntah punya..



seksi kan.. siapa sebenarnya lady gago? orang kata dia ni orang filipina.. ada orang lain kata dia orang borneo.. orang mana-mana pun, tak kisahlah.. sebab fans dia dalam facebook ada lebih dari 3000 orang.. itu adalah sesuatu yang kamu boleh banggakan jika kamu adalah seorang pondan..



kalau tengok album gambar dia dalam facebook, memang tak kelip mata.. okay tipu.. sebenarnya aku kelip banyak kali, lepas itu siap tampar-tampar pipi sendiri, mana tahu aku sedang bermimpi masa itu.. tapi apakan daya, aku bukan bermimpi..



malang bagi sesiapa yang masih belum lihat lady gago di facebook.. sebabnya, dia sudahpun delete page dia.. aku tidak tahu sebab apa.. mungkin dia tidak sangka dia akan jadi popular sebegitu.. jadi, kalau kamu terlalu gersang untuk mengenali lady gago, medium dia adalah melalui group ANTI LADY GAGO.. dari situ, kamu akan mengenali lady gago dengan lebih mendalam..

jadi, akhir kata, janganlah jadi macam lady gago okay jantan-jantan di luar sana.. biarpun kamu suka dengan lady gaga sekalipun, lady gago adalah pilihan yang teruk.. sebelum kita berpisah, mari aku belanja satu gambar cunn..




44 komen busuk:

Cik Areen said...

eyuuu!
disgusting!!!

Bungakopi said...

apekejadahnya dia buat bgtu, badan montok pelik.

Hazzy Ishak said...

think 100 billion times...
hakhakhak

nyna said...

peh.
gila hot.
geli kowt.
euw~
tp msti ko suka kan.
haha

Emora Valeria said...

cam ciot ah!haha..sengal2!

fitriah said...

oh crap!

Fatul Akrul Ramli said...

ouh seksi kannn..

BELALANG said...

rghhhh... muntah ijau,!!!!!

Just_najmiE said...

ewwwwww..

Fatul Akrul Ramli said...

muntah purple

nadia :) said...

gambar last : save our generation.
alahai.memang selamat laa

joegrimjow said...

lady gigolo

[z@ck] said...

argh..
aku tak lalu nk tgok lama2 gmbr lady gago ni..kembang tekak..

liyanaKim said...

yeuw!

aku penah tgk gambar ni. macam siol je. haha

kanip mito san said...

jijik giler... apa la

Nur -al- Ain said...

BAHAHAHHA.

lady gago howt stuff!

sweet la lebihan abdomen beliau ;)

sangat berani mengeksperesi diri, kalah betty benafe!

redplasticbag said...

pergh, meleleh air liur
haha

e~car182 said...

terbaek!!

Dee Jaa said...

errrwwzz~~~
yakssss!!
hahaha
:D

.rafiq. said...

peh jantan siot
tergoda gua
haha

halimah said...

jijik kot.
haha

mungkin dy dah bertuka jd jntina asl kot..
sb tu dy dlete..
haha

**Bila Comel Jadi Comot** said...

boleh mandul nih tgk bda2 alah cmnih huhuhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

euwww......

Anonymous said...

hot kot. kalau budak utp ada camni.
memang salute ah!

Cik Nadzrah said...

ewww...aritu penah terbukak page lady gago neh sebab ikut link dalam satu entry blog sape ntah...ewww...kena psiko balik otak supaya lupekan wajah dan aksi yang mengerikan tu...

Fatul Akrul Ramli said...

wajah yang menggoda... :D

::naDia:: said...

nightmare..

faradeeba said...

euuww..disgusting..
jgn org borneo dah le
wat malu je dok sne..
isk2

cik EPAL said...

siapakah ini??

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

Just_najmiE said...

salam fatul..

I used this post as one of my reference for a blog post.. hope u don't mind.. u can go and read my blog if you want.. sorry and thanks.. (^^,)

http://knajmie.blogspot.com/2010/04/say-no-to-them.html

melle. said...

masa jumpa dekat fesbuk sumpah nak muntah.

masalah sekarang dia buncit pun rasa diri seksi.HAHA

mugiwara said...

jijik dowh!!!!!!!


menyesal aku bukak!!!!

Dhada said...

Whowww hawtssss ! wakakaka ;D

ajie panggilanku said...

aduh!!!..giler hot!!!..

StingRay said...
This comment has been removed by the author.
StingRay said...

oh...what kejadah is this?

gadis said...

errkkk..hahahh..

(",) said...

da ngk vid de yg nynyi lgu taylor swift- leb stori ?
memg tabole blah
haha~

iniAku said...

haha..geli siot

Pisang Panas said...

Hilang akal apa derang ni?

baybe foxx said...

eeeeeeeuuuuuuwwwwwwwwwwwwww....


muntah pelangi dah ni..


oh, juz stumble upon your blog while blog hopping. Nice digusting entry btw. HAH! =P

si.tangan.besi said...

meremang . meremang . adehh . muke dea same lah cam 1group yg ad account youtube . slalo miming lagu buat vclip . bhb ta silap .

(: syai_sharif :) said...

tak terangsang langsung
masyaAllah~
geli mart! "-.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008