Thursday, October 28, 2010

Lets talk about boobs?

"Why is it okay for guys to talk about boobs?"

Soalan tu aku kerap sangat jumpa, kerap sangat dengar.. dalam formspring aku pun ada orang tanya jugak.. yang tanya itu, perempuan pula.. omg, seksi betul bila perempuan tanya,

"fatul, why is it okay for guys to talk about boobs?"

Kamu kenal Hamzah Ian?? haa, dia pernah tulis (taip) pasal benda ni dalam blog dia.. siap ada satu post tu, tajuk dia "Lelaki Mana tak Suka Tetek".. fuuhh, cool gila tajuk dia.. tapi aku tak mahu tulis benda-benda macam itu.. sebabnya,.. alaa, tak payah sebab lah..

"gua nak tanya, lelaki mana tak suka tetek? Bagi gua perkara pertama lelaki tengok pada perempuan adalah muka. Yang kedua tetek.. Seyes gua tak tipu. gua tahu ada budak-budak tabligh baca blog gua jadi hanya sedikit je yang tak suka tengok tetek.. (ambik hati budak tabligh)"

itu merupakan rangkap ayat yang aku ambil dari blog Hamzah Ian.. yang menariknya, post ini ada 112 komen.. ffffuuuu.. blog aku nak dapat 12 komen pun kena merayu dekat Jabatan Kebajikan Masyarakat,

"tolonglah komen blog saya.."

tapi bagi Hamzah tu, post pasal "tetek" sahaja dapat 112 komen.. tapi ada benda menarik lagi, dalam banyak-banyak komen itu, ada seorang wanita komen macam ini,



fuhhh, macam best sahaja kan.. dalam setahun ada 365 hari.. kalau satu hari aku cerita pasal "boobs" dalam setahun, dah 365 post.. satu post ada 112 komen.. 112 darab 365 sama dengan (kejap nak cari kalkulator) ........... sama dengan 40, 880 komen.. banyak jugak tu.. nak cerita pasal "boobs" lah hari-hari..


31 komen busuk:

bonbellamy said...

fatul,ish ish ishhh

Nobita Sensei said...

orang sekarang banyak bercerita pasal nasi lemak 50 sen.

LadyRye said...

mak nenek kita pun ada tetets

adik ppuan kita pun nanti ada tetets

maknyah transexual pun ada tetets

separuh manusia di dunia neh ada tetets

tapi..awat yang rakus sangat????

eiffel said...

hahahahaa..giler komen... :P

Cik NeyNa said...

hahahaha..
mengoms laaa...
so nih ko talk about it to gain komen banyak gak la ek??
hehehehe...
whatever it is ai like the tabligh part..

Knisa Zain said...
This comment has been removed by the author.
avid gunner said...

sick. cerita la psl industri kerepek negara ke. anything than making ourselves men looked like some kind of perv, boob-hunting bastards.

Munirah said...

nah, derma satu komenkat sini..

zarifahmr said...

itu aset paling berharga kottt haiyaa

cik shara gadis bunga said...

no komen pasal bf gua
har har har

Encik Tikus said...

aiseh~ apesal cerita pasal tetek pulak nie ? ha haha

. perempuan sewel . said...

errr~ haha .

hamzah ian said...

hahaha...

hamzah ian said...

meh gua komen byk2..

hamzah ian said...

fatul rupenye.. hahaha.. helo bro.. lama tak jumpe

wannurfazrini said...

HAHAHA , betul , perempuan suka tetek lelaki , mcm nak giget jea :p

Whoopz said...

Apa kata ko post gambor tetek ko kat cni fatul.. :p

Fatul Akrul Ramli said...

bobellamy.. ish ish betul

nobita.. nasi lemak kan sedap

rye.. siapa yang rakus??

eiffel.. tak cukup gila lagi tu..

neyna.. ehh, mana ada.. mana ada..

knisa.. jangan buat sy ghairah boleh tak??

avid.. aku akan cerita pasal industri belacan tak lama lagi

munirah.. alolo, omelnya derma komen

zarifah.. oh ek? tak tau pun

shara.. ala, ada bf ke? baru nak ngorat

tikus.. tiba2 rasa nak tetek.. eh silap, nak cakap pasal tetek..

sewel.. ermm

hamzah.. kau macam kenal aku je..

fazrini.. omg, sorang lagi buat aku ghairah..

Fatul Akrul Ramli said...

whoopz.. tak boleh.. nanti ramai sgt orang baca blog aku

aNiSa hANg tUaH said...

hai..hehehe
nak gelak gelak kat sini

Fatul Akrul Ramli said...

alamak.. kantoi. macam mana boleh jumpa blog ni??

aNiSa hANg tUaH said...

hehehe.sbb sy skodeng awak tetiap hari
:P

Cik Arin said...

1st time baca blog neh.. itupun sbb terpandang tajuk neh hahahahah!!~

Fatul Akrul Ramli said...

anisa.. uish.. bahaya nih.. :P

arin.. thanks.. :)

katilpatah said...

boobs n people cannot be seperated

eqacashperlala said...

entry boobs hari2?

hahaha! pening otak aku baca hari2

ken said...

boobs are men's best friend :)

amalina sahaja said...

meh nak komen. haha

K I E R A said...

Tak boleh blah la

HAHA ;D

slash said...

kau buat post tetek sebab nak org komen je? desperate sangat ke bro?

lotikus disarimankan said...

auuuwww
suka tengok tetek kucing ajoooo
larikkkkkkkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008