Monday, November 15, 2010

saya merupakan seorang guru

aku sengaja tak update sampai sekarang.. sengaja nak bagi korang tengok gambar coli mahal tu.. sebab aku baru je beli hari itu.. ni pun tengah pakai lagi.. tapi aku tak ada webcam atau telefon berkamera, apatah lagi kamera yang orang gantung dekat leher tu, apa nama dia?? DSP ke apa entah.. jadi, tak dapat lah nak tunjuk dekat kamu semua..

lepas seminggu, ingatkan tak ada lah orang yang mahu komen latest entry aku, rupa-rupanya aku silap.. amboi, ada anonymous main kasar.. mari ramai-ramai lihat komen dia..


kalau tak nampak, pakai spek

okay, pertama sekali, muka aku memang baik gila, serius memang baik.. tapi maktab?? maktab rendah sains mara pun aku tak pernah masuk, inikan pula maktab-maktab yang lain.. lepas itu kata aku pernah jadi speaker dekat surau.. alhamdulillah lah kalau betul, tapi masalahnya memang tak betul.. surau yang aku selalu pergi cuma surau dekat Jusco, aku tak ingat lah pulak aku pernah jadi speaker.. beli "speaker" dekat Jusco pun tak pernah..

lepas itu, penghujung komen tu boleh pula bagi ayat ahli politik, "abis la the next generation, feel sorry for them".. cita-cita aku masa kecil nak jadi ahli gimnastik, tak pernah terfikir langsung untuk jadi cikgu.. dan sekarang ini aku bukan ahli gimnastik, juga bukan seorang guru, juga tidak akan menjadi seorang guru..

sebab itu orang-orang muda selalu berpesan,

"jangan menyampuk kalau orang muda tulis blog.."

hari ini final exam di UTP bermula, orang kata

"kalau study pun tak dapat jawab, baik tak payah study.."

aku nak ikut kata orang itu.. mudah-mudahan dapat skema jawapan masa exam nanti..

32 komen busuk:

Munirah said...

alah, biar je. gurau2 je pun kan. haha. anyway, yay! fatul dah update. ;p

Abir Abhar said...

Good one fatul good one!

avid gunner said...

alah..anon...abaikan. nak tegur tak letak nama. apa cerita?

kechixx said...

ignore je k:)

syamira said...

hahaha.sengal gila anon tu.mesti dia malu sebab salah orng.hahaha

Whoopz said...

Hahah.. Kesian kat annoy ni mause tu.. Salah org..

KayNisa said...

xpasal2 hang jd cikgu noo

zarifahmr said...

hai bob marley! ;p
alahai comel betuul anon tu kann
hah fatul dah buat satu entri untuk kau pun ni
tepuk tangan ramai2 untuk anon! hehe

FieZa9 said...

Laaaaaaaaaaaa.Kau belajar kat UTP nak jadi cikgu rupanya.Hakhak.Kalau macam tu takyah lah jawab exam Heat Transfer hari ni.LOL

bonbellamy said...

hye cikguuuuuu,tetiba ja kann :)

bonbellamy said...

hye cikguuuuuu,tetiba ja kann :)

Fiffy said...

wakaaka. hai cikgu.hahahaha

Knisa Zain said...

eeeee.cemburu membabi buta org tu.

katilpatah said...

lebih baik belajar dari tak belajar..hahahha

mira~ said...

fokus exam... fokus...

Tuan Din said...

alah biasalah tu PhD, lumrah alam... bukan dia taja blog kau kan?? guna jer petua aku... Ade Aku Kesah?!!

IRAH HAJERAH AZMAN said...

hahaha... lawak la anon tu. maktab teknologi petronas ey? ;) nanti abes blaja mengajar di KLCC kan?

Razman said...

akulah anon tu!!! aku maksudkan kau cikgu, cikgu pelucah. jadi kalau nak ajar melucah, ajar la betul2! jangan asyik cte psal bra psal boobs, tapi tak tunjuk!!!

LETAK LA GAMBAR BOOBS!!!

aku bersimpati dengan next generation tak tahu apa itu boobs kalau cikgu macam kau hanya letak gambar bra.

e~car182 said...

hahaha!saper kah si lo0ser yg k0men tu???teringin nak kenal!!:D

Merissa K. said...

oh well.

thats why la. nak tegur panas pun, make sure la u get the right person kan?

hahaha.

fatul, i dont think the person gets the fact that you write for the LULZ. and since he doesnt have any sense of humour, i think it's safe untuk kita abaikan saja.

:D

Cik Bee said...

hye cikgu atul.. =P sokey laaa, die doa u jadi cekgu kot in future.. =)

Anonymous said...

Ape la annoying sgt pengkomen ni.budak maktab serious bukan semua baik doo.baik-baik ada.yang tak baik-baik pun ada.well,come on.yes they'll teach next generation.But they also doing their things too.No one perfect mannn.

melle. said...

dia main tibai je ala ala muka sama

cik syara! said...

haha. lawak lah org tu.
suka suki je main tuduh2.
dah la salah org kan :P

btw,gudluck final exam fatul :D

SHAFIQA AZIMA said...

weyh ! ada kea orang tua kata jangan menyampuk ketika orang muda menulis blog ? kah kah xD

amalina sahaja said...

hohoho sir fatul haha

Fatul Akrul Ramli said...

munirah.. mmg nak biarkan je.. tapi saje nak buli budak tu

abir.. apa dia rumet?

avid n kechix.. tula, mmg akan dibiarkan..

syamira n whopz.. malu gila, tula, tak bagi salam..

kaynisa.. ngeh2, cikgu disiplin ni..

zarifah.. ngahaha.. jelez lah tu

fieza.. aku nak jd cikgu heat transfer lah.

bonbellamy n fiffy.. hai murid2..

knisa.. org melayu.. biasalah..

katilpatah.. kenapa nama kau katilpatah?

mira.. am focusing.. :D

tuan din.. tak best lah petua kau.. ngeh2

irah.. haha.. mengajar apa ya di klcc??

razman.. shial, kau ke?? aku marah ni tau tak..

ecar.. kalau ada blog, dah kena dah dia..

tasha.. omg tasha, sayang u..

cik bee.. hehe.. i dont want to..

anon.. yeap, true2..

melle.. tulah pasal..

syara.. thanks yaww..

shafiqa.. haha, baca blk betul2 ayat tu..

amalina.. dont call me sir, call me mr fatul..

aniszafeerah said...

woi woi siapa anonymous itu pengecut sungguh ya .
haha cikgu fatul asal macam lawak sangat ha entri ni. macam kalau dia tak anonymous mesti dah famous habis kan

shida is my name said...

hehe....ni fisrt time shida komen, eh eh benci betulla jenis orang yang suke dengki-dengki nieh lps tu mesti x ada nama. sedih betul

lawak anda xderla lucah sangat kot

jeff said...
This comment has been removed by the author.
jeff said...

apa la orang zaman sekarang. nak kutuk pastu anon.

meh aku kutuk kau fatul. kau gay ke apa?

haaa at least aku ada nama kan. kau kenal aku kan. hahaha

Biela Sapine said...

lantakkan saja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008