Tuesday, December 28, 2010

sekali dalam bulan biru

lama kan aku tak update?? aku ingatkan kalau lama tak update, boleh la jadi famous.. contohnya macam Zack Zuhairi.. kamu tahu bukan berapa lama dia tidak update blog dia.. kamu juga tahu kan betapa famous dia sekarang ini.. jadi, aku buat kesimpulan bahawa, semakin lama kamu tidak update blog, semakin famous lah kamu.. tapi malangnya, aku silap.. aku tak famous pun.. kalau aku tahu dari awal, hari-hari aku update blog..


sekarang ini aku sedang praktikal di petronas twin tower.. dekat atas ini, broadband yang paling meluas coverage dia tak adalah meluas sangat.. kejap-kejap putus.. jadi, itu merangsang ketiadaan update selama 3 minggu.. dekat sini, meja aku depan panties, (eh, ke pantry ntah nama dia).. jadi, boleh kata aku ini sebagai penyambut tetamu.. siapa-siapa yang pegi pantry, kena jumpa aku.. kena senyum dekat aku.. siapa tak senyum, aku tak bagi masuk.. okay, yang ini tipu.. meh aku belanja gambar dari office aku..





sorry, aku lupa nak ambil gambar DALAM office.. kehkeh.. kerja aku dari hari pertama masuk sini, aku kena belajar.. belajar macam-macam.. tapi yang paling best, belajar buat air milo.. memang berharga sangat.. kalau dekat luar, nak pergi kelas belajar buat air milo kena bayar RM500, tapi dekat sini, percuma.. memang berbaloi LAH SANGAT pengalaman macam ini..

walaupun aku baru 3 minggu dekat sini, tapi bos aku dah belanja makan.. belanja bukan sekadar di pinggiran, tapi dekat Chakri Palace.. tomyam dia pun RM10.. lepas itu, dalam seminggu kalau tak dapat makanan free, memang tak sah.. sebab itu lah aku kurus sekarang ini..



belakang aku itu bilik meeting, orang selalu keluar masuk bilik itu.. jadi, aku segan nak bergambar menggunakan webcam.. sebab tu senyuman aku tak ikhlas.. lagi pun, masa ini aku rasa aku tengah tahan berak.. aku rasa makin banyak aku menaip, makin merepek.. jadi, baik aku berhenti.. oh, aku tahu kamu tak rindukan aku, nah, aku bagi gambar lagi..



boleh lah nak buat frame lepas tu tunjuk kat mak ayah korang.. suruh diorang datang meminang..

12 komen busuk:

jimah said...

ahahaha... asek tergelak je bace entry ni..

btw, samat berpaktikal!!

mizzbutterfly said...

same practical dgn abhir super duper hot tuh kan...heheh cepat suh abhir update blog die plak :)

Kei said...

cis.sapa nk masuk meminang?hEE

adrinaqamarina said...

gambar last tu baju lawa la fatul. haha.

jap ag jugak nak pegi terjah ofis tu, make sure senyum tau~

Glo-w~* said...

Lols...yes be the good apprentice and learn as much as you can! of course the food there is ex, prime real estate^^ nice view btw~

Vivalavida said...

kompem ak taley keje ctu..gayat..haha

Tuan Din said...

ah, takkan belanja gambar 3 keping jer... bglah 30 keping ker...

fahim said...

cilakak, betina je semua kat ats aku.. kompem da dekat org dtg nk minang

nama.aku.lynn said...

HIPOTESIS:

1)smakin lama zack zukhairi tak update blog,semakin femes beliau..

2)semakin lama kita2 ini tak update blog,semakin cpt blog 'bankrup'..hahaha

-anyway,superb la buat praktikal di klcc..p/s:gayat tgok pic..hahah

kahkahkah said...

fatul... nampaknya muka lu boleh buat orang gayat... or.. GAY-at

haha

Kuey san said...

Ahaa.. comel sikit bila 'kurus' itu. Pipi nampak tembam eh cengkung sikit :p


Aku pun xde Internet 3 minggu hari tu. Tapi bukan guna mana2 band beruk... Streamyx. hampeh jugak. Kabel menjadi pujaan pencuri. Haihh. Selamat berpraktikal Fatul!


ps: Saya tak gay. Saya ok/

Princess Pika said...

Hamboi MizzButterfly, Abhir je hot? Kang merajuk tuan blog... Anyway, selamat practical Fatul... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008