Monday, March 28, 2011

welcome to Malaysia

sekarang ini, macam-macam trend yang ada.. tak kisah la pasal fesyen ke, gadget ke, blogging ke.. even orang pergi sembahyang jumaat pun ada trend tahu.. minggu ni pergi masjid, minggu depan tak, minggu satu lagi pergi.. hamagadd.. haa, cuba teka hamagad tu apa? tak tahu lah tu.. hamagadd ni pun trend jugak okay..

okay, cuba sebut betul-betul, ha-ma-gad.. haa, pandai.. dari cakap Astaghfirullah ke oh my god ke, sekarang ni dah jadi hamagad.. pandai ke tak pandai warganegara Malaysia ni? dulu kita jadi kiteww, sayang jadi cayunk, comel jadi tomei, cantik jadi tantik.. haa, sekarang oh my god jadi hamagad la pulak.. nak taknak kena terima tahu..

dan sekarang ini juga, bukan main ramai lagi orang yang ada vlog.. kalau tak dikira sebagai vlog pun, still ramai juga orang yang upload video sendiri dekat youtube.. masa awal-awal aku blogging dulu, banyak tutorial nak buat kuih, buat anak, buat duit.. hari berganti hari, naik pulak tutorial nak pakai shawl la, mekap la.. ce teka ce teka sekarang ini banyak video apa?

haa, mungkin trend ke apa tak tahu lah kan, tapi banyak video sekarang ni pesen nak memalukan diri sendiri je.. fuhh, nasib baik tahu aku tak ada video.. setakat 3gp tu, alah bisa tegal biasa.. cuba try test tengok video dekat bawah ni.. best kan?



"Dear Kementerian Pelancongan, jika statistik kemasukan pelancong ke Malaysia merosot, anda tahu nak cari siapa."


cuba bayangkan video itu dipasang dekat balai ketibaan airport dekat Malaysia ni.. ace bayang ce bayang.. okay, tak payah bayang pun tak apa.. hamagaddd...

17 komen busuk:

zarifahmr said...

jangan nak hamagad sangat fatul..

eh jap,


layan gak video cemnih?


hamagaddddddddd :B

Biela Sapine said...

Omg jadi hamagaddd?

Pa'tam said...

( • )( •ԅ(ˆ⌣ˆԅ)hamagaddd

asybedazzle said...

omjaaaay. haha. sesat betul vid nih.

melle amir said...

astagah

rafiq said...

ha cantik sangat buat tajuk. memang welcome lah.

amalina sahaja said...

hamgaddddd. hahaha

eh dulu2 ada eh video cara nk buat anak?

hamagaddd

Sheriel Aizan said...

Hahaha

Weh Fatul, hamagad ni sumpah bunyi dia annoying gile!

anyways, video ni macam obscene.

Shirowun said...

mcm haram je..
sape la pempuan ni -_-"

uchiha ct-k said...

kejadah apekah ini?

Fatul Akrul Ramli said...

ni kebenda semorang nak hamagad ni?

NUR NAZIEMI said...

HAHAHA. ;D

si cebbie cholet said...

fatul..

aper ko merepek nih fatul???

pleaseeee! hahahaa...


lame tak datang sini makin merepek ko ek?hahaha


- cik cumey-

Am-e-Kun said...

haha..sgt mnarik..
mohon berkongsi

Mat said...

Hamagadd...takde kemaluan tol pempuan yang buat video tu.

Faiz Tapit said...

hamagad! waterpark!

Acie Chem said...

tegetik getik
tegetik getikk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008