Thursday, June 7, 2012

7 Jun 2012

Kalau ikut kalendar yang ada dalam rumah korang. Mahupun kalendar dalam telefon pintar kamu semua, harini bertarikh 7 Jun 2012. Kalau dalam telefon pintar kamu tu bertarikh 7 Jun 2010, haa itu maksudnya kamu kena tukar kepintaran telefon tu dengan otak kamu sendiri.

Macam biasa, 7 Jun tarikh lahir aku. Dan macam biasa jugak, tahun ni dapat makan kek indulgence Secret Recipe. Dan macam biasa jugak lah kan, mesti ada benda rare terjadi dekat aku. Tapi sebelum aku cerita pasal benda rare, meh aku belanja makan kek Indulgence sikit


Okay amacam? Kenyang? Tak kenyang tu korang punya pasal. Aku kalau makan kek Indulgence ni susah betul nak habiskan. Tahun lepas dapat seketul kek ni, aku sorang kena habiskan. 2 minggu tak silap aku baru nak habis. Tahun ni punya pun tak habis jugak. Tapi ada segelintir manusia yang membazirkan kek ni dengan menempeknya di muka orang serta kereta orang.

Hari jadi tahun ini, sedikit istimewa dari biasa. Sebab ada ini,



Haa, gambar ini menimbulkan banyak kontroversi serta spekulasi terhadap hubungan aku dengan Neelofa. Kami cuma kawan, tidak lebih dari itu. Beberapa wartawan ada hubungi aku malam tadi bertanyakan pasal hubungan kami. Kamon la, kalau aku dengan Neelofa kapel, dia tak tulis dekat atas kertas, dia tulis atas benda lain. :B

Walau apa pun, terima kasih pada Neelofa. Saya sayang awak. ecewahhh. Sekarang ni, aku punya Twitter dengan Facebook, dua2 guna gambar Neelofa. Mungkin sampai hari jadi tahun depan. Kita tengok pulak siapa nak wish birthday tahun depan. Jangan Rosmah dah la.

Terima kasih juga kepada kawan-kawan yang mendoakan serta mengucap selamat hari jadi kepada aku. Sama ada dekat Twitter, Facebook, SMS, call, email, skype, google talk, yahoo messenger, instagram, hipster, MSN, MIRC, blog, elearning, forum, depan-depan mahupun yang tulis dekat kertas je. Saya sayang kalian semua. Moga hidup kalian dirahmati olehNya dan sentiasa mendapat keberkatan serta dimurahkan rezeki.

p/s: Hai Hanis Zalikha, bila awak nak wish birthday saya?

25 komen busuk:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gile laaa kwan dengan retis laaa...

*happy birthday!!!

Saya Suka Baca Blog! Ninie Simmons said...

Happy Birthday Fathul.!!!

Raja Norhazrin said...

happy birthday Fatul Akrul Ramli!

Muhammad Rafiq bin Hasrudin said...

wah kemain ko. ko paksa dia tulis kan. nyway selmat 23 tahon brader. boleh dah try2 usha orang tua neelofa..keh3

cimöt said...

hamboihhhh... nak retis je...

Cromirama said...

salam rock. selamat berpuasa

Anonymous said...

Your method of explaining all in this post is in fact nice, every one be capable
of effortlessly be aware of it, Thanks a lot.
Here is my webpage : drum tobacco

Anonymous said...

I was extremely pleased to discover this page. I want to to
thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have
you bookmarked to look at new stuff on your website.
Check out my web-site :: erinmore balkan mixture

Anonymous said...

It's actually very complex in this full of activity life to listen news on Television, thus I just use internet for that purpose, and get the most up-to-date information.
Stop by my blog post :: 50 cent tattoo removal

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Anonymous said...

must look at this GCTOMAuh [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]gucci outlet[/URL] suprisely SYljAYRo [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

Anonymous said...

Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

Also visit my weblog: plus de vues sur youtube
My page - vue youtube

Anonymous said...

Presently, exquisite designs are available in Toms shoes and those of you who are not much concerned about the price tags can opt for customized wider shoes. Some Toms shoes employ highly shock absorbent materials inside the shoe so as to facilitate ease of walking. Also, certain models have deeper toe boxes so that there is even more toe room for those who need it. You can find shoes with lycra and such stretchable materials as their top covering which will allow your feet to move around comfortably. There are many options available in the wider category of shoes which are light weight, flexible and durable.In all, this is a great product of Nike's extensive experience with running and Tom-Tom's GPS experience. It's a great and healthy use of technology that will easily become a piece of your standard running gear.[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms[/url] The Wholesale Prices Of Toms Shoes Are AvailableEvery year it seems like shoe manufacturers come out with new materials to make shoes from including simulated leathers, rubber, and even plastic but it is a safe bet that leather will continue to dominate the designer shoe market for some time. [url=http://www.onlinetomsoutlet.com]Toms Shoes Outlet[/url] Powering this sleek, though somewhat largish recording device -- 2.3 by 1.4 by 0.6 inches which weights 2.2 ounces -- is a next generation lithium-polymer battery. Will TOMS Shoes Stretch? [url=http://www.tomsfans.com]Cheap Toms Sale[/url] Experts believe that non-profit organizations can run efficiently as a sustainable business if the services they provide to the community, provides something back to the business that can help the enterprise grow further. This concept has been coined as creative capitalism within which a company can make profit as well as serve the society. TOMS Shoes can be considered a good example of creative capitalism. When a consumer purchases one pair of TOMS shoes, the company gives a pair of new shoes to a needy child. With a simple yet innovative One for One concept, the company has managed to make a difference along with making profit. The brand got successful in making its presence felt globally within three years of its conception.
Relate Post
[url=http://graceandsalvation.com/yabb/YaBB.pl?action=viewprofile;username=CipEmpist]cheap toms high quality for you discount buy[/url]
[url=http://www.gelaw.co.uk/gelaw.co.uk/News-and-Articles/entry/alcohol-and-drugs/proving-qalcoholismq-alcohol-dependence-syndrome-in-family-law.html]toms outlet high quality for you discount sale [/url]

Anonymous said...

I am regular reader, how are you everybody? This article posted at this website is actually pleasant.



Review my web site; http://pkm.toypark.in

Anonymous said...

I really love your blog.. Very nice colors & theme.
Did you make this web site yourself? Please reply back as I'm wanting to create my own personal website and would like to know where you got this from or what the theme is named. Thank you!

Take a look at my web blog: edu backlinks service

Anonymous said...

Hello! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my iphone. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.

If you have any suggestions, please share. Many thanks!


my blog post particuliere vakantiehuizen -
-

Anonymous said...

romea and juliet dating online http://loveepicentre.com/map/ dating divorced woman
dating a taurus woman [url=http://loveepicentre.com/testimonials/]10 best dating profiles[/url] just 4 u dating
dissabled dating [url=http://loveepicentre.com/articles/]manchester dating org[/url] easy dating sites [url=http://loveepicentre.com/user/sosobaby/]sosobaby[/url] france bbw singles dating

Belajar Blogspot said...

Thanks Brow

Sehat Ibu said...

Kunjungi semua artikel kesehatan

huda said...

hai..

blogwalking,
nice blog..

visiting me back
hudakassim.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hailey said...

Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

Thanks!
Hailey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Design by infinityskins.blogspot.com 2007-2008